ИНТЕРВЈУ: Дуци Симоновић – Желео сам да спречим мафијаше да ухапсе Слободана Милошевића! (видео)

Гост емисије „Интервју“ био је господин Љубодраг Дуци Симоновић, магистар правних наука и доктор филозофије, бивши југословенски и српски кошаркаш. Био је члан легендарне генерације Црвене звезде заједно са Драганом Капичићем и Зораном Славнићем, а са репрезентацијом Југославије је 1970. године освојио титулу светског првака и био је проглашен за најбољег играча света. Велики је критичар капитализма и аутор више књига. Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате више о бројним занимљивим темама.

Интервју је снимљен 02.10.2018. године у нашим просторијама, у Београду. Емисију је водио новинар Александар Павковић.

Актуелно

Мајкл Кејн: Радије ћу бити сиромашан господар него богати слуга: ЕУ владају фашисти (видео)

Легендарни британски глумац и подржавалац Брегзита Мајкл Кејн назвао је Европску унију фашистичком творевином. „Радије …

СРЂАН НОГО: Ако због Ане Брнабић уђе милион миграната у Србију, да заврши на Теразијама (видео)

О томе да ли је Ана Брнабић потписала Даблински споразум и да ли наше службе …

Један коментар

  1. to je ono, dragi brate Duci, ako nemas pistolj braca biju pistoljem, a jedina korisna stvar je sto zaposle snajku, ali pravilo to nije. – a dobro je onome ko nekome udari samar skratiti ruku da mu zrtva ne okrece i drugo lice a onome razbojniku sto pljacka i jos uzme drugom zivot uzeti glavu, jer je i onako prazna a o onima sto mnogima zagorcaju zivote, pa i deci njihove dece, uzeti sve sto imaju jer seme kukolja samo kukolj daje. – Zelim ti u svem samo srecu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons