Хан Заеву: „Нема избора, нема шансе да победиш, боље подмити посланике ВМРО“

0
(0)

Бивши помоћник менаџера у казину, лажни доктор наука и тренутни комесар ЕУ за проширење, Јоханес Хан има поруку за Зорана Заева, шефа пртије СДС у Македонији: “Нема превремених избора, то свакако не би било добро; уместо тога учини оно што мора да се чини са опозицијом у Парламенту.”

Ово је порука једног криминалца другом. Једино део који на крају Ханове поруке недостаје је “или ћу ја ово да решим.”

Хан је јасно саопштио Заеву да су његове шансе да победи на изборима равне нули, имајући у виду велики неуспех референдума, на коме се велика већина македноског становништва успротивила Заеву (изузев оних који су учествовали у припреми референдума и бројали гласове). Уместо да иде на изборе, Хан је Заева охрабрио да нађе начин да ‘убеди’ девет-десет посланика опозиције да промене страну.

Агенција МИНА је утврдила да је првобитних 250.000 евра, који су били понуђени сваком од посланика који гласа за споразум, сада нарасло на до десет пута већу суму. Ово је, заправо, на Фејсбуку признао Илија Димовски, лажни патриота и посланик ДПМНЕ – он је саопштио да неће гласати за споразум, додајући ноншалантно да је новац који се сада нуди посланицима броји милионима, а не мизерним 250 000, како су извештавали локални медији. Додатних 50 милиона долара у овом тренутку свакако није проблем за Ујка Семову штампарију или за Лондон.

Професор на Универзитету Колумбија и македонски патриота Горажд Росоклија је осудио Ханову криминалну понуду у јавној објави на друштвеној мрежи. “Каква врста понуде, осим криминалне, се може очекивати од човека који је украо нечију докторску дисертацију на Универзитету у Бечу, а онда погрешно тумачио резултате из украденог рада.”

Оно што је Росоклија написао, мање-више укратко показује шта је Европска унија и ко је Јоханес Хан, имбецил који је представља.

Марија Николовска

Извор: minareport.com

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Бизговчина преговара осам година и понуда коју ће Србија добити је да је признају шиптарске нарко и терористичке банде

5 (5) Београд је добио одговор на питање — шта добија уколико призна независност Косова? …

Свођење рачуна у картелу: ВУЧИЋ ПРОТИВ ВЕСЕЛИНОВИЋА

4.7 (55) Србијом већ тридесет година влада организовани криминал. Спрега политике и мафије уништила је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend