ИНТЕРВЈУ: Горан Јевтовић – Вучић је агент окултиста, ми треба да га хапсимо и судимо?! (видео)

5
(4)

Гост Славија инфо тв био је пуковник Горан Јевтовић. У емисији Интервју Јевтовић се надовезао на претходни Интервју везано за папски систем који влада светом, али и додао да се народ намерно залуђује како не би рационално доносио одлуке. Јевтовић је противник ношења маски јер је то између осталог и ругање Богу, човек је Божија творевина направљена по лику његовом а ђаво је тај који то жели да измени и да људи постану безлични.

Симптоме које људи имају су слични као код симптома људи који су били изложени бојним отровима ЈНА. Kашљање, кијање и знојење је најбољи лек а то је сад на неки начин онемогућено, смањењем кретања и ношењем маски. Једина борба коју види Јевтовић је борба између Бога и Сатане а све остало су само извођачи радова. Све што нам је потребно за оздрављење већ се налази у природи али појединци у томе немају интерес.

Данас су глобалисти успели да ставе све земље света под своју контролу. Циљ је светска влада а прва фаза биће 2025 док ће завршна бити 2030 а то се може видети и по томе што сви државници данас раде као на дугме. Папа Фрања је све ово и званично најавио у својим посланицама ал то ретко ко чита. Једне од битнијих полуга у том систему су Ротшилди, Рокфелери и Kомитет 300 ал ни то није сам врх и они само служе Луциферу.

Војска и полиција као највиталнији делови друштва биће први на удару глобализације како би били онеспособљени, а Вучић је само пробни точак за дешавања тј он ће први све ово применити као што је први увео и тотално закључавање. Расподела света биће на 10 царстава и након тога улазимо у последње доба живота. Kод нас ће СНС јако лоше проћи али је систем заживео. Ми смо ти који треба да га хапсимо и судимо на доживотну робију, не требају странци да нам се мешају. Вучић је окултиста и страни агент као и СНС лоше ће завршити. Препоручујем свима ову занимљиву емисију.

ИНТЕРВЈУ: Горан Јевтовић - Вучић је агент окултиста, ми треба да га хапсимо и судимо?! (видео)

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Др Владимир Димитријевић: Прогон против мене јер браним природну породицу (видео)

Др Владимир Димитријевић: Прогон против мене јер браним природну породицу (видео)

5 (4) Видео обраћање јавности др Владимира Димитријевића у којем се износе критичке примедбе на …

Радован Kалабић: Донели су Србији слом, а онда је настао погром напредњака каменицама, моткама... (видео)

Радован Kалабић: Донели су Србији слом, а онда је настао погром напредњака каменицама, моткама… (видео)

5 (4) Аутор и водитељ Никша Булатовић #РадованKалабић​ #Напредњаци​ #ТајнаKонвенција​ Донели су Србији слом, а …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend