ИНТЕРВЈУ: Михајло Улемек – Старлете су проклете жене, ријалити програм треба забранити! (видео)

5
(3)

Гост Славија инфо тв био је бивши припадник СДГ Михајло Улемек. За Славија инфо Улемек је испричао како су се и који људи у току ратова деведесетих обогатили. Али и како су након тога опљачкали Србију. У емисији Улемек је навео примере Мишковића, матијевића али и мање познатог тајкуна који поседује Kарин комерц. Неки од њих су крали на ратишту а онда са тим капиталом за мале паре у току приватизације покуповали вредну земљу и фирме. Било је речи и о убиствима између осталих Радована Стојчића Баџе за кога Михајло имам веома лепо мишљење. Михајло Улемек испричао је и како је Kнез Петрол крао нафту на Дунаву деведесетих али се сећа и како се понашао кад су га држали везаног yбог тога.

Тада је Kнежевић био тешка сиротиња али су двојица битних људи стали иза њега и тад креће његов успех. Данас се највише богати на поткрадању радника на пумпама кроз колективне мањкове. Због истине коју износи тужила га је Светлана Цеца Ражнатовић и Срђан Kружевић. Овај други је бивши боксер који је са 23 године завршио средњу школу а онда ме је ЕПС званично купио диплому факултета и сад се налази на месту заменика градоначелника Новог Сада. Својим пријатељицама Kружевић је доделио возила општине Стара Пазова а она се редовно злоупотребљавају у приватне сврхе. Са њима често иду у шопин чак у Беч. Улемек је испричао како се провео на свадби Аркана и Цеце и каже да се тад напио од муке. За њу каже да је само испричао истину а да Цецу обожавају они који не знају истину о њој.

За сталете каже да су проклете и да пумпају уста да би три комада ставиле у исто време. Залаже се да се законом укину ријалити програми. Улемек осуђује то што је Ана Брнабић постала отац и тврди да две жене и два мушкарца не могу да направе дете. Наводи и да је страшно што не постоји суд у ово земљи а као драстичне примере навео је убиства која су направили људи блиски СНС а за то нису одговарали. Син Жељка Митровића и Зоран Бабић. Препоручујем свима ову занимљиву емисију.

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Генерал Божидар Делић: Александар Вучић има више „Ф“ дијагноза! (видео)

3 (6) Генерал Божидар Делић је рођен 1956. године у Ђаковици, а Војну академију је …

ИНТЕРВЈУ: Бојан Димитријевић – Дража Михаиловић и Милан Недић никад нису издали српство! (видео)

5 (1) Гост Славија инфо тв био је историчар и један од оснивача Демократске стране …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend