ИНТЕРВЈУ: Милан Веруовић – Вучић је шеф Вељи Невољи! Дијана Хркаловић шаље поруке?! (видео)

Гост Славија инфо био је бивши шеф обезбеђења председника Владе Србије Зорана Ђинђића Милан Веруовић. У емисији Интервју поделио је своја сазнања о стварању кланова али и везама кланова са руководством државе. Веруовић сматра да је вођа клана Вељка Беливука Александар Вучић и његов картел. Kако би то сакрили служба редовно гура полуинформације и дезинформације преко својих гласноговорника а добро се зна да Вучић контролише све службе, тако да је и за постојање овога клана морао знати.

Веруовић је испричао детаљно и о томе како је Александар Папић уласком кроз прозор у МУП Србије екстремно брзо напредовао као послушник владајуће гарнитуре али и његове глупости док је био на том месту. Једна од већих је и хапшење са метком у цеви Милана Дабовића на Бранковом мосту. Објаснио је и како и зашто је пуштен Вељко Беливук након убиства Властимира Милошевића али и како је уклоњен инспектор Дејан Јовић који је расветлио то убиство доказе предао суду а они су касније мистериозно нестали.

Детаљно је испричао о сукобу Дијане Хркаловић и Бошка Обрадовића док је он био тврда опозиција у Лучанима али и појаснио да се криминални кланови обично не баве изборима. Вучић је недавно отворио хотел Бигора у Шишевцу код Параћина а онда је сестру од власника хотела поставио за председавајућег судског већа у случају Беливук што је само по себи скандал. Веруовић сматра да ће на тај начин он покушати да уклони све трагове који воде ка људима које стоје из ове групе и њему лично, са крајњим циљем да се никад не сазна да су имали и политичку подршку. Препоручујем свима ову занимљиву емисију.

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Пораз за поразом политичких противника Трампа! Следи коначни обрачун! (видео)

Пораз за поразом политичких противника Трампа! Следи коначни обрачун! (видео)

Обрад Кесић је у интервјуу Хелм Касту дао јасну и прецизну анализу катастрофалног пораза демократа …

ИНТЕРВЈУ: Змаго Јелинчић - У току је подела света, дубока држава се сели у Kину! (видео)

ИНТЕРВЈУ: Змаго Јелинчић – У току је подела света, дубока држава се сели у Kину! (видео)

Гост емисије “Интервју” био је Змаго Јелинчић Племенити, истакнути политичар из Словеније и председник Словенске …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *