ИНТЕРВЈУ: Милован Бркић – Веља Невоља и Данило Вучић заједно бацили Цвијана у Дунав?! (видео) )

Гост Славија инфо био је главни и одговорни уредник Магазина Таблоид Милован Бркић. У емисији Интервју Бркић је открио нове детаље око нестанка Владимира Цвијана некадашњег саветника председника Србије а касније члана Главног одбора СНС. Цвијан је Бркићу поверио одређене информације о Вучићу приликом њиховог последњег сусрета а Бркић тврди да је и Цвијан знао да је Вучић лудак и лопов.

Глава његова била је смрскана мало након тога тако да га нису могли препознати. Приликом ликвидације Цвијана поред Веље Невоље био је и Данило Вучић тврди Бркић. Нажалост он није једини који је на тај начин прошао а Бркић додаје да ће се свим силама трудити да као што су ово открили открије и друге жртве режима. Поред теме Цвијана у емисији било је доста речи и о другим кривичним делима људи из СНС. Између осталог и то да је Вучић за главе које је преиказивао на тв сазнао од сина Данила који је у неким приликама био присутан заједно са Вељом Невољом и Марком Миљковићем.

Док за Дијану Хркаловић каже да је она та која је исекла два минута снимка а одговорног за мистериозну смрт сведока са наплатне рампе оптужио је извесног Миличка (СНС Раковица) ово се све односи на смрт Станике Глигоријевић за коју је одговоран Зоран Бабић. Проблем за СНС али и друге балканске картеле је и сукоб са Kолумбијом и њиховом мафијом због дуга за товаре који су попадали широм света.

А за Вучића и многобројна сазнања која је добио од сина Данила кога је евакусио у Kостарику док је ћерку Милицу склонио у Немачку. Препоручујем свима ову занимљиву емисију.

ИНТЕРВЈУ: Милован Бркић - Веља Невоља и Данило Вучић заједно бацили Цвијана у Дунав?! (видео) )

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

НАРОД СПРЕМА РЕВОЛУЦИЈУ – Поново протест на Kарабурми: Грађани траже казну за судију

НАРОД СПРЕМА РЕВОЛУЦИЈУ – Поново протест на Kарабурми: Грађани траже казну за судију

Грађани Kарабурме и вечерас протестују у Улици Маријане Грегоран, на пешачком прелазу где је страдао …

Срђан Ного: Србија у чељустима мафијашког клана Вучић! (видео)

Срђан Ного: Србија у чељустима мафијашког клана Вучић! (видео)

Аутор и водитељ Игор Маринковић.   HelmCast Поделите вест са пријатељима

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *