ИНТЕРВЈУ: Раде Панић - Право стање у болницама, непоузданим респираторима и тестовима?! (видео)

ИНТЕРВЈУ: Раде Панић – Право стање у болницама, непоузданим респираторима и тестовима?! (видео)

Гост Славија инфо тв био је др Раде Панић анестезиолог у болници Студеница из Kраљева. У емисији Интервју др Панић је разоткрио како су за време епидемије информације ишле централизовано и искључиво се саопштавале преко Kризног штаба. Под притиском јавности ове мере више не важи већ су сви дужни и могу да информишу јавност у чијем је то и интересу. Нажалост респиратори којима се власт хвали на свим медијима нису прегледани 7 година иако треба на 6 месеци да се прегледају.

У току ванредног стања цак је донета одлука да се не тражи атест за набавку респиратора. Енглеска је вратила 250 оваквих респиратора као неупотребљиве. Инаце светски стандард је 15% преживелих након стављања на респиратор. Kолико је стање лосе говори и писмена одлука појединих управника да се забрани носење заститне опреме. Ни данас немамо потврду да стављамо људе на исправне респираторе. Kризни штаб је наводно формирала Влада иако се они никад нису састали. Тај Kризни штаб је изгубио ауторитет још 2009 године када је тражена вакцинација против свињског грипа. Данас су највећа жаришта Врање и Лесковац.

Нажалост заштитну опрему нисмо добили на време иако се огромна средства издвајају за то. Тестови су крајње спорни као и Kризни штаб који је променио одлуке о спречавању епидемије до сад осам или девет пута. Скандал је и то што је болницу на Сајму водио ветеринар.

Slavija info TV

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Ђерђ Сорош и Бил Гејтс и нови корона бизнис

Ђерђ Сорош и Бил Гејтс и нови корона бизнис

Конзорцијум инвеститора, који предводе Фонд за економски развој (СЕДФ) Џорџа Сороса и фондација “Бил и …

Наши наци-напредњаци донели тајну одлуку да присилно вакцинишу све пацијенте у болницама

Наши наци-напредњаци донели тајну одлуку да присилно вакцинишу све пацијенте у болницама

Народ у Србији ће, по свему судећи, морати опет на улицу! Више болница је противуставно …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *