ИНТЕРВЈУ: Саша Радуловић – Суверенисти морају срушити Вучића и Сорошев систем у Србији! (видео)

Гост Славија инфо био је председник Доста је било Саша Радуловић. У емисији Интервју Радуловић је објаснио везу Вучића и дубоке државе и додао да је крајњи циљ да Србија буде Немачка колонија и земља јефтине радне снаге. Kључне ствари по речима Радуловића су издаја Kосова и Метохије, ЕУ, насељавање миграната и природни прираштај. За Славија инфо Радуловић је објаснио и како функционише систем задуживања као и то где се једино на свету могу штампати паре.

Задуживање је најачи метод поробљавања државе али и народа и то морамо прекинути и потпуно направити заокрет од глобалиста ка суверенистима, јер је нажалост Србија по први пут у историји на погрешној страни. Радуловић је убеђен да ће суверенисти успети да сруше системе глобалиста попут ЕУ и Сороша. Вирус је био обична пандемија хистерије са циљем одузимања слободе људима.

Саша Радуловић је указао и на то да је и сам имао заблуде у вези ЕУ и да је схватио да нас они баш овакве желе. Kао суверениста залаже се за слободу поседовања али не и ношења оружија док се тренутна власт управо бори против тога. Нажалост Срби уче погрешну историју а велики лоби се бори против тога да се сазна откад и како су нас поробили а као добар пример навео је великог историчара Милоша Милојевића који је својим истраживања много тога открио.

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Генерал Делић Вучићу: Србија није твоја бабовина, иди у Јајинце, па Рио Тинту дај свој плац (видео)

Генерал Делић Вучићу: Србија није твоја бабовина, иди у Јајинце, па Рио Тинту дај свој плац (видео)

Генерал Делић Вучићу: Србија није твоја бабовина, иди у Јајинце, па Рио Тинту дај свој …

Синиша Љепојевић - Ово је агенда моћника, један потез запалиће читав свет! (видео)

Синиша Љепојевић – Ово је агенда моћника, један потез запалиће читав свет! (видео)

Гост емисије “Интервју” био је Синиша Љепојевић, новинар и политички аналитичар. Препоручујемо да погледате цео …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *