ИНТЕРВЈУ: Саша Радуловић – Суверенисти морају срушити Вучића и Сорошев систем у Србији! (видео)

5
(6)

Гост Славија инфо био је председник Доста је било Саша Радуловић. У емисији Интервју Радуловић је објаснио везу Вучића и дубоке државе и додао да је крајњи циљ да Србија буде Немачка колонија и земља јефтине радне снаге. Kључне ствари по речима Радуловића су издаја Kосова и Метохије, ЕУ, насељавање миграната и природни прираштај. За Славија инфо Радуловић је објаснио и како функционише систем задуживања као и то где се једино на свету могу штампати паре.

Задуживање је најачи метод поробљавања државе али и народа и то морамо прекинути и потпуно направити заокрет од глобалиста ка суверенистима, јер је нажалост Србија по први пут у историји на погрешној страни. Радуловић је убеђен да ће суверенисти успети да сруше системе глобалиста попут ЕУ и Сороша. Вирус је био обична пандемија хистерије са циљем одузимања слободе људима.

Саша Радуловић је указао и на то да је и сам имао заблуде у вези ЕУ и да је схватио да нас они баш овакве желе. Kао суверениста залаже се за слободу поседовања али не и ношења оружија док се тренутна власт управо бори против тога. Нажалост Срби уче погрешну историју а велики лоби се бори против тога да се сазна откад и како су нас поробили а као добар пример навео је великог историчара Милоша Милојевића који је својим истраживања много тога открио.

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Мила Алечковић: Ово је рат против човечанства, али кренуо је контранапад! (видео)

4.8 (24) Пандемија корона вируса је рат банкара, фармако мафије и криминалних елита против читавог …

Полицајац узбуњивач: Брано Мићуновић прелази у Београд, Вучић му чисти простор – зато хапси (видео)

5 (9) Гост нове епизоде емисије ’’Наши дани’’ Војина Радовановића је полицајац узбуњивач и један …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend