ИНТЕРВЈУ: Слободан Стојичевић – Вирус је део хибридног рата, мрежни рат је још опаснији! (видео)

5
(2)

Гост Славија инфо био је аутор књиге Мрезни рат против Срба Слободан Стојичевић. За наш канал Слободан је ексклузивно открио шта је то мрежни рат и како се он спроводи. Вирус који је актуелан данас је део хибридног и биолошког рата. Поред актуелне теме Слободан се дотакао и ситуације у СПЦ као и раскола у свештенству. У овој емисији детаљно је објашњено шта је то наранџаст раскол унутар цркве и како се појединци и зашто представљају позитивно а неки негативно у јавности.

Слободан је оценио да је у току и информациони рат против Срба. Објаснснио је који су то институти који врбују људе и како се формира мрежа сарадника а да многи тога нису ни свесни, као и то чему служи велика мрежа портала у Србији. Поред портала јако опасно по друштво и државу је и деловање бот тимова као и тролова. Данас део тога може бити било који паметан уређај. Посебно се осврнуо на напад који је доживео сајт србин.инфо.

По Слободановим речима главна борба се води између суверениста и глобалиста и то је борба на простору читаве планете. Сви подаци који се скупљају иду у један ценатр СББ на Вождовцу и тек се одатле шаљу даље а исти се складиште у УСА држави Јута. Ту долази до укрштања сви подата сакупљених са мобилних телефона, паметних телевизора, аутомобила и малих кућних уређаја и на основу укрштања свих тих података може се сазнати сваки ваш корак и комуникација коју сте имали у току живота.

Слободан је за Славија инфо ексклузивно открио и да Руси највише шпијунирају на основу тендера јер је то у већини земаља јавно доступан податак, што је председник Путин чак јавно и рекао. Гост тврди да само шесторо људи у целом свету управља свим електронским медијима а да су други под њиховом командом. Kао главног експонента глобалиста у Србији оценио је сина Џорџа Сороша Александра који се често виђа са Вучићем и госпођицу Ану Брнабић која технички преко фирме свога брата Игора Брнабића спроводи дигитализацију и сакупљање података.

По речима госта породично насиље и рекламирање истог путем медија је део уништавања породице. Слободан је закључио да иако су уложена велика средства и много људства, Срби нису поклекли и да нам на томе многи могу позавидети, јер пружамо велики отпор глобалистима. Препоручујем свима ову емисију.

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Кинези забранили СЗО да истражи порекло Цовид-19!

5 (3) Тиму Светске здравствене организације који је требало да истражи порекло Цовид-19 у Вухану …

Тиодоровић: Мере ће важити до септембра, октобра

3.7 (3) Епидемиолог Бранислав Тиодоровић изјавио је да ћемо мера морати да се придржавамо до …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend