Испуниће ти црква жељу па ће да те бесплатно сахрани само што је на тебе дртино погана греота потрошити и једно зрно тамјана

Испуниће ти црква жељу па ће да те бесплатно сахрани само што је на тебе дртино погана греота потрошити и једно зрно тамјана

0
(0)

Београд – Драгољуб Мићуновић оценио је да је „неодговорно“ да се државни врх састаје са челницима Српске академије наука и уметности (САНУ) и Српске православне цркве (СПЦ) како би формулисао државну политику, а да занемарује Скупштину Србије.

„Зна се шта је улога САНУ – да брине о науци и уметности, као и СПЦ – да прима људе у цркву и да их сахрањује. С друге стране, заобилази се парламент који је представничко тело свих грађана“, рекао је синоћ за Радиотелевизију Војводине председник Политичког савета Демократске странке Драгољуб Мићуновић.

Оценио је да је Србија кроз стављање окупираних треоторија у преамбулу Устава показала да је не занима стварност.

Додао је да деведесетих година прошлог века није било спремности за разговор са Албанцима, већ да су окупиране територије једино био важно као резервоар гласова за изборе.

Мићуновић је оценио да је данас парламентаризам у Србији чак у лошијој ситуацији него пре 25 година, након поновног успостављања вишепартијског система.

„Тада је било више уважавања, сада је у скупштини нека врста рата, а парламентарна већина има намеру само да девастира опозицију. Стално се спинује узнемиравање јавности да ће се ускоро нешто страшно догодити па да зато треба бити борбен“, указао је Мићуновић.

Говорећи о захтеву за судску рехабилитацију Милана Недића, челника квинслиншког режима у Србији за време Другог светског рата, Мићуновић је одбацио аргументацију присталица тог захтева да је Недић само радио најбоље што је могао у корист за Срба.

„Не знам како је било у корист нашег народа да се побију сви Јевреји у Београду“, запитао се саговорник РТВ-а.

Бета

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Казне за оне који славе, а Божо Врећо одржао концерт у Комбанк дворани!

Казне за оне који славе, а Божо Врећо одржао концерт у Комбанк дворани!

4.3 (11) Божо Врећо је лакмус папир за све. Ко данас ћути о њему, тај …

Заштита цркве у Вреоцима од највећег културног и историјског значаја за Србију (видео)

Заштита цркве у Вреоцима од највећег културног и историјског значаја за Србију (видео)

5 (3) С обзиром да постоји основана сумња да је прекорачен рударски пројекат зоне проширења …

5 Коментара

  1. Naslov i jedan komentar = srpski dijalog. Ni ja se ne slazem sa stavovima Prof.dr Micunovica, ali ovako pljuvanje i vredjanje – katastrofa.

  2. ovoliko mala zemlja a toliko izdajnika katastrofa nemogu da verujem da nijedna institucija ne reaguje

  3. На све функције у свим институцијама и на свим нивоима
    инсталиран је шљам, издајници и као тим уништавају Србију !!!

  4. Цитирам проф. Мићуновића “Не знам како је било у корист нашег народа да се побију сви Јевреји у Београду“.Овај “човек“ тзв.дисидент,а батинаш-преваспитач заточеника на Голом отоку, подло створење на издисају каже овакву лаж. Уграђује мржњу јевреја према србима.Срамота жалост човек.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend