Италијанска посланица Сара Куниал: Бил Гејтс стерилише милионе жена и претвара људе у робове (видео)

4.8
(5)

Говорећи у италијанском парламенту, посланица Сара Куниал изнела је низ оптужби о деловању суоснивача „Мајкрософта“ Била Гејтса и апеловала на посланике да одбаце планове америчког милијардера.

Бил Гејтс је већ уложио стотине милиона долара, преко „Бил и Мелинда Гејтс фондације“, у тестирање и развој вакцина против ковид 19 у оквиру међународних напора за решавање кризе изазване корона вирусом.

Међутим, посланица тврди да је „деценијама Гејтс радио на депопулационој политици и диктаторским плановима контроле глобалне политике, са циљем да стекне примат у пољопривреди, технологији и енергетици“.

Такође је истакла да је милијардер својевремено изјавио да се, радећи „добар посао на вакцинама, здрављу и репродукцији, глобално становништво може смањити за 10-15 одсто“.

Кунијал је оптужила Гејтса да стерилише „милионе жена у Африци“ и да стоји иза епидемије полиозе која је наводно „парализовала“ пола милиона деце у Индији.

Такође је током говора истакла да Гејтс сарађује са неколико мултинационалних корпорација које поседују 5Г мрежу у Америци, а за коју поједини кругови верују да је повезана са пандемијом.

Стварни циљ улагања огромне суме новца у развој вакцине, према мишљењу посланице, је потпуна контрола“ и „апсолутна доминација“ и „претварање људи у робове,“ кршење суверенитета и слободне воље“.

Она је закључила да би поступањем Била Гејтса требало да се позабави Међународни кривични суд за злочине против човечности.

Иначе, Бил Гејтс је недавно изјавио да је још 2016. године упозорио Трампа на претњу од пандемије.

– Осећам се ужасно. Могли смо предузети мере и умањити штету. Волео бих да сам учинио више да скренем пажњу на опасност – нагласио је оснивач Мајкрософта.

Новости.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Велики добротвор Гејтс: Уложио сам 10 милијарди на вакцине, вратило се 200 (видео)

Велики добротвор Гејтс: Уложио сам 10 милијарди на вакцине, вратило се 200 (видео)

4.3 (4) Бил Гејтс изјавио да је на нешто више од десет милијарди долара које …

"Капитал": Бил Гејтс и Универзитет Харвард финансирају пројекат блокирања сунчеве светлости на Земљу

„Капитал“: Бил Гејтс и Универзитет Харвард финансирају пројекат блокирања сунчеве светлости на Земљу

5 (4) Научници са Харварда раде на слању балона изнад Шведске. Њихов циљ је да …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend