„Једини сам од свих председничких кандидата већ победио Вучића!“

Београд — Истраживања ме не интересују, није ме било ни на локалу па сам победио четири пута, а и једини сам од свих кандидата победио и Вучића, каже Милан Стаматовић.

Председнички кандидат је у Кажипрсту рекао да ће у другом кругу, ако га буде, подржати кандидата опозиције, „иако и ту има разлика“, али оставља шансу и за себе.

„Кандидовао сам се да укажем на злоупотребе на локалном нивоу, а то се преноси и на републички ниво. А као неко са локала не могу да дођем до затворених, цензурисаних медија“, каже он.

Како је рекао, он се залаже за програм који је био платформа за оснивање Српске народне партије, коју је напустио.

„Ако партија коју сам основао са Ненадом Поповићем не жели да подржи мене, већ стане иза премијера, немам ту шта да тражим. Промовисаћу свој програм на свој начин“, каже он.

Стаматовић наводи да се залаже пре свега за „здрав однос са Русијом“ и да се бриселски споразуми врате у оквир УН, због тога што „тамо имамо пријатеље Русију и Кину“.

„Не би требало да се ослањамо на скупе кредите и донације из Европске уније, то досад ниједну земљу није из кризе извадило. У дипломатији и економији нема интереса“, каже Стаматовић.

За себе наводи да је „представник народа и неко из народа“.

„Све оно што кандидати представљају као свој програм, то сам ја. Живим са народом, долазим из народа и имам резултате, о чему сви причају“, рекао је Стаматовић.

На питања о чувеној гондоли на Златибору и изградњи без дозволе каже да „власт то тако хоће да прикаже“.

„Ми не желимо да градимо без дозволе. Ми упорно указујемо на то да ми желимо дозволу, да је једини тражимо, али да не можемо да је добијемо. А ви имате премијера који отвара стадион, министарку која отвара лифт без употребне дозволе“, каже Стаматовић.

Како каже, односи са приватним лицима и институцијама око земљишта су решени, али је спорно „земљиште у власништву државе, које је дато на коришћење непознатим лицима“.

„Ако неко дозвољава Зукорлићу да гради само зато што је дао подршку премијеру, ми можемо да се шалимо да ћемо и ми. Промовишемо ерски хумор, јер хоћемо да пробудимо јавност, успавану Србију која немо гледа шта се дешава. Шалимо се са режимом који је раскућио или жели да раскући оно што су генерације стицале“, каже Стаматовић.

Б92

Актуелно

Стаматовић: Вучићу, не глуми жртву већ признај да си се 2013. одрекао КиМ и ЗСО!

Чајетина, 11.4.2018 – Здрава Србија (ЗС) позива патолошког лажова Александра Вучића да под хитно призна …

Орбан фаворит на изборима у Мађарској, очекује трећи мандат

У Мађарској ће сутра бити одржани парламентарни избори на којима је фаворит владајућа странка Фидес …

Један коментар

  1. vlade kremić iz Užica

    Pa STAMATOVIĆ JE I BUKVALNO VEĆ DVAPUT POBEDIO VUČIĆA U ANKETI TV MELOSA KRALJENO,GDE SU GLASALI GRAĐANI IZ CELE SRBIJE.NAŠ POŠTENI RADNIK I SELJAK PREPOZNAO JE KVALITETNOG ČOVEKA I DOMAĆINA ZLATI BORCA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons