Јеси ли ОЛОШУ ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКИ поносан на српског сељака којег си уништио?

0
(0)

Врховни велеиздајнички олош изјави јуче како је поносан што су шиптари ширили њихову црну пропаганду у сред Београда док су их чували кордони српске полиције док су у то исто време шиптарски полицајци на Косову и Метохији батинали српску децу и српске бебе заливали бибер спрејом. Замислите ви који је то олош од човека који такво нешто може да изјави! Омогућио је непријатељу да несметано у срцу Србије шири непријатељску црну пропаганду а за сопствени народ који се по ко зна који пут нашао на путу шиптарског терора заболи га ћошак од Чипуљића!

Пре неки дан је тако шиптарског непријатеља на пропагандним задацима у Србији окружио кордонима српске полиције док је данас те исте кордоне полиције усмерио да батинају српског сељака којег је за шест година власти буквално довело на то да данас гладаје. Тог српског сељака пљачкају, тлаче и тероришу на све могуће. Високим ценама горива, ниским откупним ценама пољопривредних производа, наплатом највећих дажбина и пореза у Европи тотално су уништили и убили српску пољопривреду. То им и јесте циљ и зато су и доведени на власт. Да униште задњи ослонац српске економије успут га безочно пљачкајући.

Полиција чива шиптарске пропагандисте у центру Београда

За шест година на власти пољопривреда и пољопривредна производња нам је пукла. Ускоро ће обрадиво земљиште почети да продају и странцима и српски сељак ће постати највећа беда на Балкану захваљујући управо политици коју воде воде велеиздајник Вучић и остала велеиздајничка и лоповска говна која је окупио око себе.  Само су прошле године из Албаније увезли преко 1.4 милијарде евра вредно пољопривредних производа. Из Албаније је увезено 15.000 тона пасуља, 25.000 тона парадајза, 30.000 тона кромпира, 6.000 тона краставаца…

Јел то српски сељак заборавио да производи парадајз, кромпир, пасуљ и краставац па у том послу морају да га одмене шиптари? Замислите да пет година за редом у српску пољопривреду сваке године уђе 1.4 милијарде евра кеша. Читава би се земља економски препородила.

За шест година власти велеиздајник Вучић и његова велеиздајничка и лоповска банда коју је окупио око себе а која је намакнута са коца и конопца уништила је све чега се дотакла. Сваке године нам је спољно-трговински дефицит већи у двоструким цифрама. Велеиздајник Вучић и његова лоповска банда су тако од доласка на власт до ове године само у трговини са светом направили мањак од преко 30 милијарди евра. Тај трговински дефицит ове је године у првом кватралу експлодирао и већи је за 36% у односу на исти квартал прошле године.

И док земља и сви који у њој нешто привређују умиру на одложено веелиздајничка олош само серенда о споразуму са шиптарима. Њега само занимају права содомита, шиптара и осталих наводно угрожених мањина које тлачи српски агресор.

Е, па овако стоје ствари.

Срби неће дозволити да им гомила идиота, болесника и лоповске фукаре тотално уништи земљу и преда је у руке непријатељима. НИ ПО КАКВУ ЦЕНУ!

Милинко Милинчић, Србија данас

 

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

СИМБОЛ СРБИНА У ЈУГОСЛАВИЈИ: Ко је заправо „хер Жика”?

5 (5) Као што ће РТРС на Бадње вече врло извесно емитовати домаћи филм “Нож“, …

Хрватски Црвени криж не жели помоћи Србима страдалим у земљотресу (видео)

4.6 (32) Романа Иљегић, говори како хрватски Црвени Криж не жели да помогне Србима само …

3 Коментара

 1. SPAS JE SMRTNA KAZNA
  Ova vlast je odavno zloupotrebila blagonaklonost i lakovernost srpskog naroda, koji je dovela u najtežu situaciju u svojoj istoriji. Jednostavno Srbi su dovedeni do ruba propasti i nestanka. Glavno zlo je izdajstvo i velika pljačka Srbije. Na našu veliku žalost na vlasti su pljačkaši i izdajice i Srbije i srpskog naroda. Uz sva pričinjena zla ova vlast nas je vratila i 100 godina unazad. Stvoren je pravi rijaliti i od vlasti i od naroda. Imamo mi i komunističku akademiju i podeljenu pravoslavnu crkvu. Ove dve ustanove pored vlasti nikada nisu branile srpsku naciju, već po navici oni mirno posmatraju srpsku propast.
  Ova vlast je potpuno blokirala i rad interneta gde su se instalirali neki g..olisci, neki botovi, buve, sendvičari, šmrkavci. Cilj im je jedino da ometaju kritiku vlasti jer ne žele nikakve promene. Ali svima njima smetam jer iznosim istinu.To su obični (bezmudaši) koji su se u zadnje vreme mnogo osorili na mene jer ja ne titram muda nikome. Pošto sam i dobar ribolovac iz prakse znam da se takvi pecaju na „bućkalo“.

  To nije ništa novo i sve su to posledice komunističke doktrine i bezzakonja i tako je uništen srpski narod. Zato danas u Srbiji umesto pravde imamo anarhiju (bezzakonje) u kojoj uživaju i izdajnici i pljačkaši, da i pederi. Imamo vlast koja ne trpi ni jedan vid kritike, zato su zamandalili sve medije u Srbiji. Tako da srpski narod još nezna ni za briselsku izdaju ni za ogromnu pljačku koju su izvršili ovi zlikovci u Srbiji. Srbiju su potpuno uništili, granice su otvorene. Srbija je smanjena država a graničara nigde na graničnoj liniji niti bilo ko zna gde su granice Srbije. Umesto istine ova vlast lažima dopinguje i stalno obmanjuje ovaj narod. Pitanje odgovornosti ove vlasti za izdaju i pljačku niko ne poseže u Srbiji.
  Pitanje: Pa u kom grmu još leži zec? Odgovor je: U Briseluu.
  Zato je posebno važno izvršiti i ekspertizu (briselske izdaje), koja se i danas krije od naroda. Posle te ekspertize biće sve jasno, videće se ko je šta i kako radio sa ovom državom i ovim narodom. Ceh moraju platiti i svi ministri pravde i policije koji su sedeli skrštenih ruku dok je Srbija pljčkana i izdavana. Nijednog trenutka Policija nije pokušala da spreči bilo kakav kriminal u Srbiji. Na taj način su i oni direktno saučestvovali u srpskoj nesreći. Ali Vučić je ekstra izdajnik. On je srpskoj deci (koju stalno pominje) oteo Kosovo i poklonio ga deci Albanaca, i zbog toga ga treba streljati. Broj takvih zlikovaca u Srbiji nije zanemarljiv. Sve te krivice moraju se verifikovati činjenicama i dokazima za svakog pojedinačnog zlikovca. To nije teško utvrditi jer dokaza za zlo ima na sve strane i za izdaju i za pljačku ove države i naroda.

  Dobro se sećamo izdajničke rečenice: „Mi ćemo priznati kosovsku vladu i ako vi ne uđete u nju“. To je rekao Aleksandar Vučić okupljenim Srbima u K.Mitrovici. Posle toga naterao je SNS da naprave koaliciju i sa Haradinajem, koji je odsekao glavu srpske devojčice staroj dve godine u Dečanima. Da, da…
  Vučić je bio glavni koordinator u stvaranju i kosovske vlade i kosovske države. U Briselu je dao obećanje da će tu kosovskog državu završiti i priznati u 2018. godini. Pošto mu izdajnički rok ističe on se drznuo da obmane ceo srpski narod, da krene za njim i preda Albancima ključ od Kosova. Posle će reći: „Narod je odlučio i tako hteo“.

  Dobro se sećamo i rečenice: „Pređite preko mosta ovo je most koji spaja“. To je rekao Marko Đurić u Jarinju okupljenim i zgranutim Srbima. Niko ga nije poslušao. Ali danas je tu carina i državna granica sa Kosovom
  Odatle je pretvorena avnojevska granica u državnu (pravu) granicu sa Kosovom. Uz kršenje Ustava oni su na terenu i preko Brisela postupno stvorili šiptarima drzavu.
  Vučić je stavio svoj potpis na predaju Kosova dana: 30 juna 2015 godine u 22 časa i 54 minuta.
  Bez obzira što oni sada „peru ruke“ ovo je istina i to je izdaja.

  ZATO NJIH DVOJICU, ZNAČI ALEKSANDRA VUČIĆA (OZDAJICU I LAŽOVA) I MARKA ĐURIĆA „CARINIKA“ TREBA ODMAH STRELJATI. ZATIM STRELJATI IVICU DAČIĆA I TOMISLAVA NIKOLIĆA. ONI SU PROTIVUSTAVNO IZDALI I PREDALI KOSOVO ALBANCIMA.

  Poklonjenu državu Šiptari su slavili celu noć i po Kosovu i po celoj Evropi.

  A SRBI JOŠ NEZNAJU KO JE PREDAO KOSOVO I METOHIJU ALBANCIMA!?

  Posle ovih, a na osnovu utvrđenih činjenica i dokaza o izdaji i pljačci ovog’ naroda streljanje i ostalih zlikovaca mora odmah da se nastavi. Znam da će mnogi zlikovci i pobeći iz Srbije, ali što više budu bežali narod će sve više otvarati oči i saznavati crnu istinu i izlaziti na ulice. U Srbiji je (rekoh) potpun medijski mrak i likvidacija je jedini način i da se oslobode mediji. Tek tada će narod saznati istinu!? Zlikovaca neće biti u Srbiji, pobeći će jer dobro znaju šta ih čeka u Srbiji. Mora da se odgovori ko je i zašto krio istinu od srpskog“ naroda???
  Veliki sam pristaša istine i pravde i jedva čekam kad će ona da zaživi i u Srbiji…

  Pored svih nesreća naša opšta nesreća je što vlast drže šarlatani, nemoral i otpad srpskog’ naroda. Na vlast dolaze obmanom naroda. To su sve samosami srpski izdajnici, pljačkaši, lažovi (neslućenih razmera). Ima tu i puno došljaka koji su ovde došli samo iz ličnog interesa, da napune dzepove. Zbog nedostatka patriotizma prema Srbiji oni su se lako priključili i izdaji i pljačci Srbije. Došljacima i ovoj vlasti jedini cilj je da opljačkaju Srbiju. Pošto su je dobro opljačkali i izdali rešili su da je i potpuno unište. Važno je istaći da je ovo organizovana i izdaja i pljačka Srbije. Ovakvo stanje Srbija ne pamti u svojoj istoriji. Doduše na našu žalost ova vlast je sve svoje džepove i želje ispunila, sada deluje vrlo zadovoljno i veselo. Ovako veliku izdaju i pljačku vlast je ostvarila (samo) uz pomoću instaliranih i izdajničkih mediokriteta u Srbiji. Na njihovim televizijama nema kritike, tu se jedno govori a drugo radi. Svi ti mediji su pomno pratili i sve srpske nesreće i vešto skrivali istinu od srpskog naroda. To je sasvim dovoljno da su i oni direktni saučesnici u uništenje Srbije. Vlasnici svih tih medija su u stvari ujedno i pljačkaši Srbije, koji ovo prikrivanje istine rade iz ličnog’ interesa. Pa kažem: „Stanite srbožderi Srbija je uništena“! Dosta više! Stanite!!!

  Naspram ovakve vlasti i medija (grca) sirotinja na koju više niko ne obraća pažnju. Skoro sva ta sirotinja nema veše novca da plati komunalne račune i da preživi. Ali vlast nije ni njih zaobišla i štedela već im je opljačkala penzije. Ta uvek lakoverna sirotinja služi svakoj vlasti, nažalost jedino za obmanu a potom i za dobijanje izbornih glasova. Oni su apolitični, neznaju istinu i zato su uvek na meti prevare i pljačke. Mora se reći da je to jedna amorfna masa koja održava ovu kriminalnu vlast u Srbiji.
  Ova vlast je žrtvovala i Kosovo zbog zapada a odvedoše nas na istok i na onaj svet. Uz sve to oni potpuno rasprodaše Srbiju a Srbe su pretvorili u pravo roblje koji imaju najniže plate i standard u Evropi. Pored svega toga mi smo poniženi kao narod od ove iste kriminalne vlasti. Kažu da smo nezahvalni, neradni, nesposobni, lenji, aljkavi i tretiraju nas kao stoku. To je njihov alibi i za potpunu rasprodaju (gašenje) Srbije. Mi sada nemamo u Srbiji ništa vredno a naše. Sve je tuđe, i ništa nije ponuđeno našim stručnjacima koje tretiraju kao bogalje i zato oni odoše iz Srbije…

  Mi jednom moramo da prekinemo ovu agoniju i to vraćanjem u Srbiju smrtne kazne. Streljanjem ili vešanjem svejedno. Umesto stvorene anarhije mi moramo stvoriti pravnu državu koju ova vlast nesme stvoriti. Takođe ova vlast nesme osloboditi medije u Srbiji. Zaštita imunitetom mora da se ukine jer narod nije dao svoj glas da se ovo radi. Nije dao glas da se izdaje i pljačka Srbija. Već je dao glas za obećani oporavak i razvoj Srbije kao države. I umesto toga mi smo doživeli izdaju i pljačku Srbije. Zato je jedino rešenje fizička likvidacija ovih izdajnika i pljačkaša Srbije. Ta likvidacija mora se sprovesti od samog vrha Srpske Vlasti pa nadole tako da se unište svi izdajnici i pljačkaši.
  Likvidacije i kazne moraju podneti i svi javni mediji u Srbiji koji su celo vreme (svesno obmanjivali) srpski narod. Mora se obelodaniti i ko drži te medije u Srbiji? Ova čistka će biti pouk i svim sledećim vlastima u Srbiji. Nikad više !!!
  Svi buduće vlasti moraju jednom naučiti da nikada više ne posegnu za pljačkom a kamoli da prekrše Ustav. I mi moramo znati i naučiti da je Srbija naša država (mi druge nemamo) i da je ona mnogo važnija od šačice ovih zlikovaca. Dalje…

  Moralna dužnost svakog Srbina je da postupa patriotski prema Srbiji a zakonska obaveza je da brani Srbiju u svakoj neprilici. Ponavljam sve one koji su izdali i opljačkali Srbiju treba streljati. To nije uopšte greh jer su to i zaslužili. Ponavljam mora se javno ponaosob utvrditi svačija odgovornost i zlo zbog kojeg smo ovako uništeni. Tu su: Kršenje Ustava (predaja Kosova), Briselski sporazum, pljačka, pljačka čak i zlata u Bazelu, krediti. Mora se utvrditi ko je zatvorio rad suda i medija u Srbiji? Ko je i zašto i kako to uradio? Ima li izdaje i pljačke možda? Kao otežavajuća okolnost mora se uzeti u obzir da se pljačka i izdaja vrši dok ovaj narod grca u teškoj bedi. Vlast je pljačkom napunila pune džepove para. U Srbiji su stvorili medijski mrak pa Srbi neznaju ISTINU! S’krivena je istina!

  Mora da se zna da je svesno laganje javnosti teško krivično delo. Stiže i vreme kada vlast mora da položi račune ovom narodu. Ali sem zla i nesreće ova vlast nema šta drugo da pokaže. Pitam: „Koji je problem rešen“? Nijedan. Problemi se samo gomilaju. Ko ih stvara? Pitam! Pa ova vlast.
  Srbija je samo opljačkana i izdata zemlja. I zar neko misli da takvi treba i dalje da žive? Ako neko kaže da!? Proklet bio!

  Ali teško svima onima koji se već sada osećaju prozvanim!

  Ko će presuđivati pita neko? Odgovor: Poželjno je da prvo sudi stampedo, gladni stomaci i sirotinja, a posle toga da sudi normalan sud kao i svugde u svetu. Verujem da ovakav sud neće biti korumpiran i pristrasan, jer je krajnje vreme da se ova država mora spašavati po svaku cenu.
  U budućnosti mi možemo očekivati samo represiju i tiraniju i mi na to moramo biti spremni. Ova vlast neće osloboditi medije i stvoriti pravnu drżavu. Pre će izazvati građanski rat a potom pobeći iz Srbije. Mi moramo biti oprezni i nesmemo nasesti na te provokacije…

  Na kraju da ponovim: Smrt svim srpskim obmanjivačima, lažovima, izdajnicima i pljačkašima srpskog naroda i Srbije!

  Volim Srbiju!!!
  P:SAJDŽO 2018.

 2. Udrite olosa veleizdajnickog. Njemu je mesto na namazanom kolcu ispred Stambol kapije, a ne u Vladi Srbije. Takodje, sve ostale veleizdajnike treba tretirati na isti nacin… i to sto pre.

 3. Smrt fašistima
  Sloboda Narodu !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend