Кад Гангула скине гаће Вучићу...
фото: инстаграм, будућностсрбијеав

Кад Гангула скине гаће Вучићу…

5
(5)

Свакако је логично и очекивано да се неки ватерполиста скине до гаћа на јавном месту, то му је у опису радног места, али ако ових дана видите неког ватерполисту који је спреман за скидање и више од до гаћа на јавном месту, вероватно је Шапић.

То не значи да је Шапић напрасно одлучио да постане нудиста, што је легитиман концепт живота са природом, већ је напрасно одлучио да постане нешто друго на слово Н.

На пример напредњак, што је чудан концепт живота са Вучићем. И то огољени напредњак, са чланском картом, функцијом и урамљеном фотографијом с председником Вучићем насталом на тераси Председништва, као својеврсном круном сопственог политичког нудизма и натуризма.

Када су у децембру 2017, пред београдске изборе, питали председника Вучића шта мисли о Шапићу, тадашњем могућем опозиционом кандидату за градоначелника Београда, он је рекао да је “Ђилас свакако много успешнији, озбиљнији и образованији од Шапића који је био његов помагач“.

-Шапић је за рачун Ђиласа тукао људе. Сећам се тога у Раљи – рекао је Вучић, сећајући се “тога у Раљи”.

Онда је Шапић демантовао да је у Раљи, општина Сопот, икада икога тукао, да је икада било “тога у Раљи”, али није демантовао да је мање вредан, мање успешан, мање озбиљан, мање образован од Ђиласа, те је временом постао креатура која инспирише глупе вицеве у Пинковој емисији Лава Пајкића, овлашћеног напредњачког бљузгавог хумористе.

-Назвали су ме “Гадоначелником” и “Учмар агом” у Контравизији коју води млади господин Пајкић. Срам да буде све оне који ову емисију припремају, а посебно њихове колеге из СНС-а, по чијем налогу се праве овакве одвратне и неукусне “шале” – написао је тада Шапић на Твитеру.

Са имиџом неког од кога је, по уверењу председника Вучића од пре четири године, чак и Ђилас бољи, што још никоме у новијој српској историји није пошло за руком, Шапић је годинама у напредњачкој медијској анархији био представљан као необразовани тупсон, неписмени буздован, лажни доктор наука са плагираним докторатом поменути “Учмар ага”…

И што је више тако описиван по СНС хумористичким емисијама, међу СНС хумористичким ботовима & СНС хумористичким функционерима, васколики вучићевци су временом почели да увиђају Шапићеве несумњиве квалитете да постане – напредњак.

-Чек, чек, па овај је наш! Има све предиспозиције да аванзује у оригиналног напредњака. Поседује урођени напредњачке собине, погледајте само те феноменалне квалификације за Председништво СНС – под један – необразовани тупсон; под два неписмени буздован; под три – лажни доктор наука са плагираним докторатом, под четири “Учмар ага”. Зашто да са њим не појачамо овај наш мали креативни тим за будућност Србије? – упитао је у једном моменту и председник Вучић, ловац на неоткривене таленте за високу функцију у Српској напредној странци.

И ето ти га, пре неки дан, на Председништву СНС, председника Вучића како овог пљунутог напредњака, Шапића, већ довољно испљуваног од стране тих истих напредњака да одавно постане тотално пљунути напредњак, предлаже за убацивање у богати портфолио Српске напредне странке.

-Чак ни међу нашим чланством нема таквог тупсона, буздована, Учмар аге, од кога је Ђилас свакако много успешнији, озбиљнији и образованији, који би могао да постане гадоначелник Београда догодине… Пардон, не гадоначелник, већ градоначелник – мора да је додао председник Вучић још неки аргумент зашто је СНС-у потребан СПАС.

У виду Шапића, и у виду Српског патриотског савеза, партије чији је програм базиран на ничему. А посебно је базиран на ни о чему.

Ал’ имају Шапића, човека коме је у опису радног места било да се скида до гаћа на јавном месту, који је у таквом издању постигао 2.765 голова у каријери, од тога 981 за репрезентацију, и који новобеоградске пензионере пушта бесплатно на базен, па масовно гласају за њега, мислећи да ће и они, марљивим тренингом, забити 2.765 голова у каријери, од тога 981 за репрезентацију…

Шапић се одмах после последњих избора нашао с Вучићем у неком кинеском ресторану, што су поносно растелалили на Инстаграм профилу “будуцностсрбијеАВ”, па је Шапић у Владу глатко увалио Ратка, званог Дмитровић, да буде министар за бригу о породици.

Глатко у Владу уваљен Ратко, коментатор Телевизије Београд из деведесетих, то министарство је претворио у ресор за бригу ни о чему, што је основни постулат програма Српског патриотског савеза, чији чланови као да су скупљани са кастинга за Фелинијеве филмове. Али су свакако бољи од комплетне поставе напредњака, које ни Фелини не би ангажовао да су му банули на кастинг. А дављеник за београдске изборе, председник Вучић, се и за сламку хвата, како не би за Шапића, који за разлику од сламке, бар зна да плива.

Већ у оном кинеском ресторану је примећено да је Шапић, седећи са човеком који за њега сматра да Ђиласу није ни до колена, постао само један мали специјалитет кинеске кујне – Шапић у СечуаН Сосу. Тада је уочено како нема тог кинеског штапића који ће спречити настанак кинеског Шапића, лоше копије оног Шапића који је забио 2.765 голова у каријери, од тога 981 за репрезентацију.

Правећи коалицију са човеком који је забио 2.765 аутоголова у каријери, од тога 981 за репрезентацију Српске радикалне странке. А забијаће их још, овог пута појачан Шапићем, типом који је спреман на свакојаке нудизме. Што ће рећи, нуди се до гаћа. А и шире.

Дража Петровић, Н1

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Тек кад тиранин падне, Србија ће моћи да почне са лечењем и опоравком од патологије, којом ју је заразио суманути Александар Вучић

Тек кад тиранин падне, Србија ће моћи да почне са лечењем и опоравком од патологије, којом ју је заразио суманути Александар Вучић

5 (10) Апсолутна власт, тврде научници, делује као снажан психодинамички узрок параноидног синдрома. Развој таквих …

ЂЕД ИЛИЈА ПРЕДВИЂА СТРАШАН KРАЈ СНС: Сваки Србин ће јурити свог напредњака, освета ће бити крвава!

ЂЕД ИЛИЈА ПРЕДВИЂА СТРАШАН KРАЈ СНС: Сваки Србин ће јурити свог напредњака, освета ће бити крвава!

4.5 (125) Деда Илија из оближњег села поред Прокупља, или како мештани и посетиоци воле …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend