fbpx

Како да спречимо СНС и Вучића да са само 17% подршке у Србији добије 64% посланика у Скупштини и зграби АПСОЛУТНУ ВЛАСТ! (видео)

0
(0)

Режимска и НАТО машинерија месецима убеђује грађане Србије како СНС има преко 50% подршке међу грађанима Србије што је најобичнија и ноторна лаж! Подршка СНС далеко је мања и износи само 17% оних који излазе на изборе и гласају.

Тако при малој излазности грађана на изборе што и јесте циљ напредне НАТО пропаганде СНС осваја 64% гласова и АПСОЛУТНУ ВЛАСТ! Циљ напредне НАТО пропаганде је да грађане Србије убеди како ето није могуће на изборима променити политику и правац којим Србија иде па да зато и не вреди излазити на изборе јер је већ све унапред решено, намештено и договорено.

[youtube url=“https://www.youtube.com/watch?v=YKno4nbFw0E“]

Ширење дефтизма и страха међу грађане Србије један је од основних задатака режимске и НАТО пропагадне машинерије која ординира у Србији а циљ је убедити грађане и народ Србије како је свака борба за слободу унапред осуђена на пропаст. Ништа није даље од истине. При великој излазности политичка сцене Србе се драстично мења и то на штету велеиздајничке политике коју воде СНС и њихове трабант странке.

Оно за шта се треба борити је да што више људи изађе на изборе и да народ тако демонстрира политичку свест и неслагање са велеиздајничком политиком коју води тренутна власт. Опозиција било да је парламентарна или ванпарламентарна треба да од Вучићевог режима ЗАХТЕВА да се коначно среде сви бирачки спискови јер немогуће је у бирачким списковима имати више људи него што има држављана Србије. Бирачке спискове први пут после комунистичке револуције 1945. године у Србији треба довести у ред и бирачки списак мора се свести само на оне грађане који имају право гласа.

Друга ствар око које мора постојати сагласност опозиције је да се коначно српској дијаспори дозволи да гласа и да се то гласање омогући и електронским путем на сајту Републичке изборне комисије. Сви грађани Републике Србије било где да се налазе а који су у поседу биометријских докумената било да је реч о пасошу, личној карти или возачкој дозволи МОРАЈУ имати могућност да електронским путем гласају. То не представља чак ни технички изазов и веома је лако урадити и то веома брзо. 

Треба ли подсећати да српска дијаспора сваке године у матицу пошаље милијарде евра и долара и да је српска дијаспора сваке године највећи страни иневститор у Србији. Већи од било ког другог инвеститора било да је реч о Русији, ЕУ или било којој другој земљи.

Основно је право и дужност сваког грађана Републике Србије да гласа на изборима а то право загарантовано је и Уставом и законом те га стога треба и технички омогућити. Опозиција не треба да пристане да изађе на било какве изборе док се не среде бирачки спискови и док се дијаспори не омогући да гласа електронским или писменим путем.

Тако се данас гласа у свим демократским земљама у свету и свим грађанима омогућено је да гласају било да су у земљи или иностранству па не видимо никакав разлог да тако не буде и у Србији.

Уколико владајући режим не пристане на сређивање и ажурирање бирачких спискова који су у ужасном стању јер у њима постоји пул од око 350.000 гласова непостојећих, мртвих и дуплих бирача што омогућује огромне могућности за манипулацију изборима опозиција треба и мора да бојкотује такве изборе као недемократске и лажне. 

 1. сређивање и ажурирање бирачких спискова
 2. омогућавање гласања српској дијаспори
 3. пооштравање законских казни за крађу и куповину гласова

Док се ова три основна услова не испуне опозиција било да је реч о парламентарној или ванпарламентарној нема шта да тражи на било каквим изборима јер ће сигирно бити покрадени као и многи други пре њих.

Милинко Милинчић, Србија данас

видео: Опозиционар.цом 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Група професора и интелектуалаца позвала на бојкот предстојећих избора

5 (6) Група универзитетских професора и интелектуалаца, међу којима су професор Чедомир Чупић, режисер и …

Деструктивном сатанисти се жури на изборе како би коначно завршио посао затирања Србије

3.4 (5) Председник Александар Вучић састаће се са представницима политичких странака у понедељак после подне, …

6 Коментара

 1. Istorijski gledano Srbi su uvek izabrali bolju opciju.Danas to nisu u stanju,Katastrofa.

 2. Поштовани, помињете већу излазност као једину опцију за победу актуелне власти а са друге стране, улазите у противречје, и позивате на бојкот опозицију. Те две ствари не иду заједно. Ако опозиција не изађе на изборе, за кога би гласали грађани који изађу на те исте изборе? Када се сетимо 2000-е јасно нам је са је, само, велика излазност на изборе победила тадашњи режим. То је једини прави пут за свргавање актуелног режима.

  • Милинко Милинчић

   Опозиција изборе само треба да бојкотује у случају да власт не испуни захтеве око довођења бирачких спискова у ред, давањa могућности дијаспори да гласа и повећања законских санкција у случају куповине и манипулације гласовима. Довођењем бирачких спикова у ред нестаће могућност манипулације и крађе гласова јер са око 350.000 бирача који не постоје а који се и даље налазе у бирачким спиковима власт добија око 15 посланика у Скупштини. Само захваљујући тим духовима.

   Давањем права гласа дијаспори број бирача се повећава и тим гласовима није могуће манипуласати кроз медије онако како се то сада ради у Србији. Наравно уз то треба променити закон и запретити много строжим и то затворским казнама у случају куповине или манипулације гласовима. То су три предуслова од којих се не сме одустати јер само тако имаћемо колико толико слободне изборе. Не треба ту наравно заборавити ни медијску блокаду и главни посао опозиције је да власт присили да отвори медије и за мишљење других. Овим велеиздајницима је важно да бар имају привид легалности и легитимности владавине како би могли да одраде све оно што њихови господари затраже али ту легитимност и легалитет неће имати уколико на изборе изађу само са њиховим трабант странкама.

   То су само предуслови које режим треба да испуни како би грађани Србије имали начина да заиста колико толико слободно бирају своје представнике у Народну Скупштину. Опозиција то може уради заједничким притиском на власт јер се овде заиста ради о стварима које леже свима на срцу без обзира ко је каквог политичког убеђења или какву идеологију следи.

   Без испуњавања ова три услова и без колико толико слободне медијске сцене опозиција нема никаквих шанси и такви избори би били само још једна најобичнија фарса. Поздрав!

 3. pa rade isto što i slobo devedesetih krađa može im se kad narod zatucan i glup šuti umesto dva tri miliona krene u begorad pitao bi ih ja dali bi bili dan vise u vladi

 4. Ja se slazem oko izlaznosti ALI posto tako lepo imate resenje rci te mi za koga da glasam i koje su druge opcije.DS je imao 10 godina i sta su uradili bukvLno nista krali su i skom i kapom mislili su da su bogom dani.Samo im je bilo vazno da sednu u fotelne i zauzmu pozicinu sto je dokaz 2008 godina.Od ove Tadiceve Stranke bukvalno mi se povraca gadi mi se kada god izadje i kaze bilo sta kako i bi on nesto uradio ovako ili onako a imao je sve vreme ovoga sveta da uradi bilo sta a nije verovatno covek igra na kartu da mi Srbim ptimo samo tri dana.O SRS ILI DSS_u ne bih trosio reci jer su zlo od partija kao i ove takozvane patriotske parttije.Opcije su nam Nikakve a buducnost sa SNS_om to ne postoji. kanal i to dubok nam ne gine.Ovo je naj gora vlada u istorini Srbije ali sami smo krivi sto trpimo sve i svakoga.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *