Како је Вучић уз помоћ "Белог" узјахао гомилу ИДИОТА!

Како је Вучић уз помоћ “Белог” узјахао гомилу ИДИОТА!

Прво бих објаснио у десет тачака како се заправо намештају избори и да је све то само фолклор демократије а да се људи на функцијама октроишу од стране ЕУ и америчке амбасаде

1. Дупли бирачки спискови омогућавају невиђену манипулацију са уписаним бројем бирача, нешто као дупле књиге код књиговође. Они бирачки спискови који стоје на дан избора под будним оком напаљених посматрача се просто бацају у оближњи контејнер и замењују са већ спремљеним другим бирачким списковима вешто попуњених од стране правих гласача из сенке. Иста прича са гласачким листићима. Уосталом зато се сваки пут и гласови броје до два-три ујутру да се све лепо наштима за јавност сутра. Мада знајући историју крађе избора понекад им треба и недељу дана колико су глупи.
2. Гласови се буквално купују на улици, по кућама, одборима… Подмићивање и обећавање свега и свачега такође спада под исто што је неким чудом противзаконито
3. Гласа Косово а заправо нико нема увид у њихове “гласове” и они се “броје” у Врању
4. Гласа дијаспора, иста прича као са Косовом, нико не зна ни колико, ни за кога, ни зашто
5. Гласају мртви не треба трошити речи на ово
6. Листићи се штампају на локалу па се наштампа и заокружи колики број је потребан за победу одређеног владара који има највише пара. Обично су то неки веома омражени и одурни људи. Што одбојнија личност то је већа теоријска шанса да има богатог финансијера и да ће зајахати власт
7. “Гласове броји” државна институција РИК и већ продати ЦЕСИД. Сви знамо шта знаци државна институција легло корупције, мита и бескичмењака. А ЦЕСИД је наводно страни посматрачи који су још од 2006. јавно продати за “ко плати више он побеђује” систем бројања. Уосталом као и “истраживачке агенције” којих је све више и све су глупље са својим нарученим резултатима и преглупим медијима који све то пренадувавају да спреме масу за октроисаног преглупог владара
8. Цензусом се велики број гласова опозиције просто уништава јер се ни не броји (што би на председничким изборима био други круг). Ту упадају два кандидата који имају највеће поверење америчке амбасаде па је било веома тешко амбасадору да се одлучи за једног а није хтео да повреди осећања неком од те две улизице
9. Пропорционалном поделом гласова на мандаде највећа странка добија више него што је заслужила а мање странке мање него што су заслужиле (ово се тиче републичких избора)
10. И коначно гласање је анонимно што и омогућава сву ову крађу и намештање од стране окупационе власти. Да је гласање јавно и проверљиво за сваког гласача свог овог демократског фолклора не би ни било, већ би заиста победио најпопуларнији и најбољи а не онај са највише пара од ММФ, ЦИА, НАЛЕД и осталих парадржавних институција које су дошле цим је матори Загорац крепао.

Што се тиче осталог дела избора ту је сва шарада направљена да се народ одвоји од праве крађе. Зато има више кандидата, а главни глумци су Вучићев циркус на точковима и Бели.

Бели је занимљив јер је по мом мишљењу лажна опозиција Вучићу. Њега финансира СНС јер се само он и Вучић налазе буквално на свим телевизијама и у свим новинама. У једном тексту је речено да је за кампању потребно најмање 500.000 евра а оптимално је око 5 милиона евра. Дакле по мом мишљењу Вучић ће потрошити око 30 милиона евра, а Белом је неко дао бар 5 милиона. Питање је наравно ко? Једини ко има су тајкуни, којима Бели ни не треба и Вучић који гура лажног кандидата да не би дошао прави. Бели је за само 30 дана у Младеновцу направио 12 одборничких места што је још један доказ да му је то све дао СНС намештајући изборе на локалу, такође да не би било праве опозиције. Затим Бели баш ништа ни не ради против СНС у Младеновцу да би се звао опозиција.

Белог је осмислио неко ко је хтео да материјализује Шојића из Беле лађе, некога ко је једино глупљи од Вође. А знамо да Вођа само глупље од себе доводи у Владу па по тој логици га је он и креирао.

Што се тиче Јанковића види се да потпуно безвољно приступа кампањи, Он је Жути тројански коњ, за њега су Жути скупили потписе и раде му маркетинг, дају људство и остале ресурсе. Човек је веома дискутабилна личност, наводно није разјашњено јер је учествовао у убиству, а прва функција му је била са двадесет три године у агенцији Бета која је директна испостава Ротшилдовог ројтерса. Од тада Јанковић само мења функције и што је зачуђујуће он сада даје отказ на место омбудсмана и почиње кампању, тачније други му то све раде. Зато мислим да ће Јанковић и да “добије” изборе јер човек никада није био без функције. Заправо све је то намештено гласање као што је већ објашњено а кандидати само играју своје улогице као у позоришној представи.

Вучића не треба много помињати о њему народ мисли све најгоре и његов путујући циркус од 100 бусева само даље открива лаж и намештеност избора, демократије, права и уопште постојање ове квази државе. Вучић ће остати упамћен само по томе што је показивао колико је велики послушник запада. Он намерно од себе прави будалу, говори јавно како му директорка из ММФ све наређује, активира ботове да га екстремно хвале и покажу народу да је слобода говора бесмислена јер се све купује парама са Запада, новинарима не даје да га питају, није имао ниједан ТВ дуел са бар лажном опозицијом, прима избеглице које нико неће па ни ЕУ итд. Ту се завршава његово служење западу као обичан лутак који исмева себе, државу, систем, не би ли на тај начин бар мало заслужио мању мржњу од народа.

Углавном има још једно запажање поводом кандидата. Јанковић и Бели се представљају као добрице Јанковић себе зове Дон Кихотом а Бели се представља као Исус, и има тај стајлинг дуге косе а кампању спасиоца народа, Аве Бели незванични слоган. Тако да у литератури су та два лика Исус и Дон Кихот заправо најбољи представници људи који се жртвују за другога а у исто време су и наивни и глупи. Та два лика је Достојевски узео када је писао роман Идиот. Идиот је приказ савршеног и честитог човека. И то је управо манипулација ове двојице кандидата. Они су преузели те полумитолошке ликове и убацили их у своју кампању. Можда је зато и одзив према њима двојици велики. Људи их подсвесно схватају као спасиоце, добрице и безазлене. А они су све осим тога.

Углавном, као што каже Марк Твен, људе је лакше преварити него им објаснити да су преварени.

Ђорђе Штефан, Корени.рс

фото: Фејсбук

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

ПОПОВИЋ УПОЗОРАВА: Вучић већ организовао две криминалне групе да замене клан Веље Невоље (видео)

ПОПОВИЋ УПОЗОРАВА: Вучић већ организовао две криминалне групе да замене клан Веље Невоље (видео)

Уредник Таблоида Предраг Поповић тврди да је Вучић формирао две криминалне групе како би за …

Чеда и Чале поново бриљирају 🙂 Цигла у темељу (видео)

Чеда и Чале поново бриљирају 🙂 Цигла у темељу (видео)

Знаћи брате премијерка је брооотална ЈЕЛ је рођена на асфалту 🙂 знаћи гура цигле у …

3 Коментара

  1. Odlicna analiza. Beli je izmisljen da prikupi glasace kako izbori ne bi bili ponisteni zbog ne izlaznosti.

  2. Ako se sve štimuje kao u tački jedan ,onda je tačka dva suvišna .Zašto bi se kupovali glasovi,tačka 2 , ako se skroje kao u tački jedan?Obično lupetanje i dalje neću da čitam da gubim vreme.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *