Камп

0
(0)

Најпре су нам укинули Одбрану и заштиту; затим су нам отопили оружје; онда су укинули војску, распродали касарне. Потом су отворили границе.  Донели су Закон о застави.  И треба регулисати које, какве и чије заставе могу и смеју да се вијоре у нашој земљи. У неким деловима Србије српска застава не само да се не да видети, већ њено ношење носи озбиљан ризик. Али се зато вијоре заставе Албаније, чак и нацистичке креатуре тзв. Велике Албаније, Турске и неонаци Независне Хрватске.

Међутим, власт је, уместо да ограничи употребу туђих застава и обележја по злу чувених криминалних држава и идеологија, регулисала – употребу српске заставе (!?)

У народу се осетила несигурност. У околним државама, одакле су Срби листом протерани и поубијани, гомила се оружје и распирује се патолошка мржња према Србима, као и у самој Србији, где су Срби сведени на обесправљену рају, која сноси сав терет издржавања државе и апарата, који истовремено милки по глави све остале и на свим пољима прави позитивну дискриминацију у њихову корист; док је батина и фискална обавеза окренута искључиво ка – погађате  –  Србима.

Срби плаћају и издржавају оне који им раде о глави.

Нешто слично већ постоји у природи: врста црва Paragordius varius се најпре инфилтрира у зрикавца кад поједе мртвог инсекта и расте у њему. Али зрикавац живи на копну, а завршни стадијум у животном циклусу црва треба да је у води.

Зато када зрели црв постане спреман да изађе, он МЕЊА МОЗАК ДОМАЋИНА и натера га да напусти безбедност копна и изврши самоубилачки скок у најближу воду. И док се зрикавац дави, црв се извлачи из њега и тражи нову жртву.

Јасно је да је Србија зрикавац док су власти црв.

Ситуација је постала сасвим безнадежна.

Онима који би желели да помогну није остављено нимало маневарског простора да учине било шта.  Коцка, клађење, наркотици, алкохол, медијско заглупљивање и програмирано кварење људског материјала узели су маха.

Кад се неколико ентузијаста досетило да оснује нешто што већ постоји у многим државама (па и у чланицама ‘свете’ Уније) –  летњи камп, у коме би деца и млади научили основно о дисциплини, преживљавању, опстанку, борби, власт је пожурила да га –  растера и угаси, а њени таблоиди камп бескрупулозно клеветали. Тако Курир, уместо да се поноси што има младих која не буље у телефон и не прате опскурне емисије из богате понуде најгорег смећа које се емитује на ТВ,  пише ,,Камп који је шокирао Србију“ Српска деца уче да убијају.“

kurir.jpg(Језиво, перверзија. Деца се уче да се бране, значи одбрана је убијање? То само кад су Срби у питању. И у Хагу су Срби осуђивани јер су се бранили. То је та болесна прича. Хаг и Курур имају исте газде.)

Срби нису предвиђени да им се остави ни могућност побуне и одбране и сваку помисао на отпор треба угасити.

Не тако давно, почетком септембра 2014, у Новом Пазару, муфтија Зукорлић и Сулејман Угљанин, блиски властима и исламистичким организацијама, организовали су марш тамошњих муслимана у униформама неонацистичке муслиманске милиције из периода Другог св. рата.

Pazar neonaci
Том приликом је, неометано од полиције и власти, сасвим слободно око две хиљаде муслимана одало је пошту тамошњим Хитлеровим савезницима, којe су антифашисти стрељали 1944.
Властима Србије ( које нису српске власти; чије су, то само они знају, а ми назиремо), не сметају неонацистичке униформе које код свих Срба, као јединог  народа који баштини антифашистичку и антинацистичку традицију, изазива језиву нелагоду и сећања на злочине које су муслимани у тим униформама починили. Власти Србије се рукују са отимачима српских органа, и чини ми се да нема тог ко је убијао Србе и ко показује намеру да то и даље чини, а да од власти није био радосно дочекан, дариван макар почасним докторатом или саветничким звањем.

migranti-(1)_620x0
Мигранти  – њихов марш стројевим кораком на српској земљи није забрањен

Поред свега овога, над Србијом се надвила и опасност која долази од све бројнијих ‘миграната’ и осталих које је Европа прогнала у Србију ( по злу чувена реадмисија), који су често агресивни, па и наоружани. Добар део је активно учествовао у ратовима и припадници су неке од исламистичких фракција.
И поред тога  (баш због тога?) власти у Србији су решене да их сместе управо у Србији –  издају им се документа, подижу се смештајни капацитети, њихова деца се по убрзаноји олакшаној процедури уписују у школе, и за разлику од хронично сиромашне српске деце, ова деца уџбенике, школски прибор и учила добијају  бесплатно.
Сви ови детаљи речито говоре зашто је и камп растурен –  Срби нису предвиђени да им се остави ни минимална могућност одбране.
Симптоматично је да је, паралелно са затварањем кампа у коме се учило дисциплини и одбрани и заштити (што је, не тако давно, био регуларан школски предмет) помпезним насловима отворен је, као део тзв. Параде поноса (кич манифестације која се своди на малтретирање Београђана. Параде се и хомосексуалци  гнушају, али од ње неко озбиљно вајди) Прајд инфо центар.

Grey Carter

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Веселиновић пита Ђорђевића колико су српске деце странци усвојили и одвели из Србије у његовом мандату

4.9 (9) Председник Покрета за преокрет Јанко Веселиновић поставио је јавно питање министру за рад, …

ГОРИ ОД НАЦИСТА: Отимање деце из Србије – Норвешки „ДРУШТВЕНИ ИНЖЕЊЕРИНГ“

5 (7) Психоактивне супстанце не могу успешно да се тестирају на животињама, али могу на …

4 Коментара

  1. Razjebati Vucica i njegovu veleizdajnicku kvislinsku Vladu je danas jedini zadatak koji Srbi moraju oizvrsiti.

  2. udarila policija na decu koja uce da se brane od zlikovaca.ta raspustena banda pendrek vadi i propagira vlast i silu samo kad su im guzice bezbedne kad znaju da su jaci
    sto ne svrate na kosovo pa ukinu neki teroristicki kamp ili eto im bondsvilda izgrdjenog na srpskoj zemlji bez dozvole nelegalno.sto ne odu to da sruse muve podguzne

  3. istorija uci da malo koji rimski car zavrsi prirodnom smrcu a o ovim novijim da ne govorimo. — poucan je primer, Sadama, Causeska il Gadafija, a bili su cestiti ljudi. — al ima i takvih cije ime treba pisati malim slovima kad se mora, al najbolje ga ne pominjati, jer su ne vredniji od sugavog pasceta lutalice, ali mnogo gori jer ujedaju i krv piju a narod takve krvopijama, vampirima i vukodlakom naziva. — ono zovi ga kako oces, al hijene su miroljubive u poredjenju sa njim. — mozes takvom pricati, crtati, svetom vodicom kropiti, Velikom Bogu sto nam ga dade zahvaljivati, parama potkupljivati i tomovacom napijati, dzaba brate taj je ladan ko kamen. a sto naumijo to u delo pretvorio. — taj je po svom pametan, iako nije clan sanu. — mota se oko stari vestica i grobarki; sto prikupljaju mrtvace po grobljima i koje kuda, ali i sa onima koje saranjuju i drzave, naklonost im pokazuje i tudje pare daruje. — ima jedan vest vestac koji veliko grobarsko iskustvo ima, pare voli a blizu njegove kuce je zabran gde dobra glogovina raste a i on je veliki protivnik vampira ili vukodlaka, posto ih dobro zna, i koji bi jedini znao kako upokojiti vampira. — skoro ce ponoc pa reko da to mnogo ne razvlacim i nebrusim, svi znate da sa njim sale nema a ja nisam pisac, sto je u nas nepoznato zanimanje, a ni clan sanu da bi pisao naucenjacke radove o ovima. — imajte veru u Boga, taj svakome po zasluzi deli do desetog kolena a i zna se sa ovakvima izboriti ali i mi mu moramo bar malo pomoci.

  4. Храбри педер се усрао од страха јер деца брзо расту. Шта ако примене стечено знање па ухапсе издајнике јер одрасли војници то не смеју.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend