Ко ће поново да на једном месту окупи НАТО дајгуз опозицију?

0
(0)

Важно је да се оно што је некада био део Демократске странке, што је некада био део демократског корпуса политичких организација обједини, рекао је председник ДС Бојан Пајтић, на изборној скупштини Заједно за Србију, на коју је позван и председник Социјалдемократске станке Борис Тадић, који је такође говорио о потреби обједињавања.

Пајтић је рекао да не зависи од Москве, Вашингтона или Брисела колико ће трајати владавина Александра Вучића, „већ само од нас“, и позвао на“ мудрост и рационалност, да се интегрише и оздрави оно што се оздравити да“ и дефинише већ на председничким изборима заједнички председнички кандидат.

Оно што се десило на Врачару, рекао је Пајтић, је лоша вест али и могућност да се види када падне снег ко је где, какав је чији траг, а на сличан начин су се ствари развиле и у Новом Саду.

„Зашто смо данас заједно, зашто ћемо и у будућности бити заједно, зато што смо људи потпуно супротног понашања од оног што данас чини ова власт“, рекао је Тадић.

Тадић је рекао да зато предлаже да се у будућности врло озбиљно размишља и о формирању политичке уније грађанских демократских странака и да је врло важно да се делегирају најспособнији људи у органе једног таквог политичког система који би могао да се супростави овој власти.

Данас је поново дошло време да се обједине политичке странке, људи елементарне политиче културе, која подразумева европске вредности, рекао је Тадић, говорећи о потреби супростављања политици Српске напредне странке.

Први председник ДС-а Драгољуб Мићуновић оценио је да ће актуелна власт завршити као фарса, која је „у невреме изигравала власт једног човека над државом“.

„Главу горе, ништа није страшно. Ово време ће нам помоћи да видимо где смо погрешили. Нисмо били спремни за власт, сада имамо прилику да све сагледамо да не бисмо понављали грешке. А ова власт је лоша и појешће саму себе“, оценио је Мићуновић.

Н1,Бета,Фонет

фото:ФоНет

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Der Spiegel: Пентагон ће до јесени из Немачке повући до 15.000 америчких војника

0 (0) * Амерички генерал Бен ХОЏС: То је колосална грешка и поклон Москви. Трамп …

Зоран Ћирјаковић: НАТО је у шоку због уплива Kине у Србију! (видео)

3.7 (3) НАТО је у шоку због уплива Kине у Србију! Зоран Ћирјаковић. Аутор и …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend