Конвенција Демократског Фронта у Будви: Избор је јасан, Ми или он! (фото, видео)

Конвенција Демократског Фронта у Будви: Избор је јасан, Ми или он! (фото, видео)

У Будви је синоћ, на препуном простору код тржног центра „ TQ Plaza“, одржан велики изборни скуп Демократског фронта, са којег је поручено да Црна Гора нема времена да чека.

Лидер ДНП-а и члан предсједништва ДФ-а, Милан Кнежевић истакао је да је на скупу ДФ-а у Будви више застава, него што је на Цетињу било људи на комеморацији ДПС-а.

“Ви сте отпочели са овом слободом 27. септембра. Зато смо ми слободна Црна Гора“, истакао је Кнежевић.

“Видјели сте људе коју си дошли на Цетиње које су гурали у аутобусе као емигранте из Сирије. Ђукановић је држао комеморативно слово Цетињу. Он је сахранио Обод, Кошуту и обећавао фабрику чоколаде. Да су Мило и дружина продали само своје сатове, могли би да исплате отпремнине радницима КАП-а. А да су продали одијела могли би изградити три фабрике’‘, додао је Кнежевић.

2016 09 13 3 Конвенција ДФ а у Будви: Избор је јасан, Ми или он!„Због тога ДФ са својим програмом и са нашом непоколобљивом слободом планирамо да отворимо фабрике, запослимо раднике, желимо да млади не одлазе из наше државе. Желимо да ради Црна Гора јер је то Црна Гора свих нас. А пошто прате, рецимо им да ћемо у недјељу бити у Бијелом Пољу. Преплавићемо улице Бијелог Поља,“ рекао је он.

Славен Радуновић, потпредсједник НСД и посланик ДФ-а, упитао је све да ли су могли да мисле да ће Будва, којој је Бог дао све, бити пред банкротом?

„Имамо лагани избор 16-ог, али је ред да се присјетимо са ким имамо посла. Мило Ђукановић је мислио да ће успјети да се одупре снази ДФ-а и овим младим људима. На Цетињу речено – нема од тога ништа. ГОТОВ ЈЕ!“, громогласно је изјавио Радуновић.

„Кренули су са Цетиња, видјели сте какав је био скуп. Тужни скуп на полупразном гумну.Премијер је муцао, пребирао по папирима, није знао до које је лажи стигао. А онда је било представљање листе. Било је нових манипулатора, а и старих. Разних финансијским и урбанистичким манипулаторима, разним тајкунима су дали земљу Грбљана и Паштровића. Гдје могу да се купају ваши гости? Те су плаже остављене за Мила Ђукановића и његову дружину,“ додао је Радуновић.

Посланик ДФ-а је напоменуо да прије скоро годину дана Фронт је кренуо у демонтирање режима и да су га довели смо на руб пада.

„Сад му нема помоћи. Остало је само да извршимо финалну егзекуцију јер Црна Гора жели да ради,“ закључио је Радуновић.

20160913 192551 Конвенција ДФ а у Будви: Избор је јасан, Ми или он!Присутнима се први обратио Милутин Ђукановић, предсједник ИО НСД и предсједник Клуба посланика ДФ-а.

„ДПС се уплашио борбе коју је ДФ започео 27. септембра прошле године, а завршиће је 16. октобра када ћемо смаћи лоповску банду са власти. Нама вечерас нијесу дозволили да монтирамо велелепну бину, али то им неће помоћи, нама је довољан и овај камион. Оспоравају наше спотове, хероје наше борбе Андрију Мандића и Славена Радуновића. Правосудни систем потпуно је стао на страну Мила Ђукановића и његових криминалних другова,“ рекао је Ђукановић.

„Стотине милионе евра завршили су у џеповима тајкуна и друштва блиског Душку Марковићу,“ додаје Ђукановић и пита се има ли ко да мисли да нијесу знали шта се дешава у Будви?

“ДФ је кренуо да мири и уједињује Црну Гору. Наша политика нам оставља избор: или ће коначно слобода доћи у Црну Гору или ће криминалци владати. За све нас, избор је врло лак. Или МИ или ОН,“ истакао је Ђукановић.

Посланица ДФ-а из ПЗП-а Бранка Бошњак казала је да је велики скуп у Будви послао јасну поруку – јединства, храбрости и снаге.

„Под кров ДФ-а има мјеста за све, за све праве истинске опозицинаре који неће са диктатором. Са нама се лако договорити, али не тако лако као салонски опозиционари који мисле да са диктатором причом могу да постигну нешто“, истакла је она.

“Поштовани Будвани, кажу да је Будва најбогатија општина, а службеници општине не примају плату по више мјесеци. Нестала је душа Будве када је она била мирни, медитерански град. Уништили су Будву, зато треба да оду“, додала је Бошњак.

“Ја знам да ћемо ови снагу да преточимо у нашу велику побједу. Ми ћемо побиједити“,истакла је посланица ДФ-а.

2016 09 13 4 Конвенција ДФ а у Будви: Избор је јасан, Ми или он!Предсједница ДСС-а Драгица Перовић је поручила да је ДПС детронизација неминовност.

„То осјећају и дојучерашњи њихови гласачи јер виде да тај брод тоне. Похарана привреда, уништено здравство и обесмишљено школство су њихов учинак“, рекла је Перовићева и додаје:

„Позивам све жене да послушају гладне стомаке својих најближих да изађу и гласају за смјену власти. Економски програм Фронта нуди конкретне мјере за све жене… Домаће, труднице и самохране мајке. Будите храбре и дајте глас ДФ-у.“.

Перовићева је истакла да нема више времена, одбројавање је почело и тај изборни тендер за демократском смјеном морамо добити.

Предсједник ПУПИ-ја, Војо Вулетић је изјавио да нигдје није случај као у Црној Гори да се радно способно становништво гура у пензију.

„Исти проблеми мучи пензионере и на сјеверу и на југу. Не дозволимо да нас превари са причом како ће НАТО повећати пензију и побољшати положај пензионера у друштву. Избор је јасан, Ми или он,“ истакао је Вулетић.

ИН4С

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

МЕДОЈЕВИЋ: Народ је гласао да Мило буде у Спужу, а не у Њујорку

МЕДОЈЕВИЋ: Народ је гласао да Мило буде у Спужу, а не у Њујорку

МИЛО Ђукановић није мој председник, он је лопов, мафијаш и издајник, прокоментарисао је председник Покрета …

У Немачкој после избора на власт долази коалициона влада социјалдемократа и зелених

У Немачкој после избора на власт долази коалициона влада социјалдемократа и зелених

Социјалдемократски кандидат за наредног немачког канцелара Олаф Шолц победник је и трећег, последњег телевизијског суочавања …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *