fbpx

КОСОВО и МЕТОХИЈА: Срби масовно продају куће због ВЕЛЕИЗДАЈНИКА Вучића!

0
(0)

Од 301 анкетираних Срба у четри општине са српском вечином 45% њих су се изјаснили да продају куће и имања и отићиће да живе у унутрашњости Србије. 50% њих су рекли да будућност виде у страним ( Немачка, Швајцарска, Аустрија и Америка) земљама. 5% њих су навели да желе да оду ван европског континента. Интересантно је да нико од њих није био вољан да иде да живи на северу Косова, оценивши тај део Косова као криминалном територијом где влада без-закоње и хаос.

На питање кога виде као кривца за овакву масовну продају кућа и имања, 90% њих су рекли да кривца за актуелно стање виде “државни врх Србије”, а 8% су рекли да кривца виде у Бриселу, док 2% кривца виде у приштинску власт.

Очигледно је да је мотив оваквог наглог појављивања масовне продаје кућа и имања и страх од поделе Косова, коју пропагира државни врх Србије на челу са председником Србије Александром Вучићем, рекли су 98% Срба који су анкетирани а од којих је 100 њих мушкарци ожењени, 90 њих жене удате и 111 млади узраста од 20 до 28 година.

Од 301 анкетираних Срба, карактеристично је да 65% њих сматрају да сукоби одговарају Александру Вучићу како би опстао на власт, 30% њих сматрају да странцима иде у прилог још један конфликт како би продужили њихове мисије на Косову, док 5% страхују од поновног појављивања екстремних Албанаца.

Позивајуци се на резултате истраживања и након детаљно аналитичких коментара 10 експерата Института за афирмацију медјуетничких односа произилази да Срби са централног Косова и поморавља виде огроман страх у државни врх Републике Србије.

Од 301 анкетираних Срба, 97% су рекли да верују у искреност и племенитост Владике Теодосија, оценивши да је он немоћан у односу на државне институције Републике Србије.

“Не продајемо ми наше куће, имања и светиње где смо се родили и радјали због наших комшија Албанаца, него то чинимо због великог зулума којег нам чини државни врх Србије”, рекли су вечина Срба који су анкетирани од стране истражиоца ИАМН.

(Извор: СИА.рс)

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучићева Србија (видео)

5 (5) Да ли смо се борили за овакву Србију? Да ли иживљавање над сопственим …

СИНДИКАТ ВОЈСКЕ: Вучићу, нећемо да ти будемо огледни кунићи за вакцине!

4.9 (12) Председник Србије Александар Вучић је у обраћању на конференцији за новинаре јуче, између …

Један коментар

  1. Ништа ново. Док имамо оваквог председника владе и овакву председницу државе нема нам спаса. Њих је већ Бог обележио, па ко има очи…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *