fbpx

Крај света почиње у – Сирији!?

0
(0)

Бугарска пророчица Ванга пред смрт 1996. прорекла да ће „крај света” започети у Сирији. Двосмислено је рекла и да ће планета опстати, али ће ЕУ пропасти, Русија постати „ореол над планетом”

Чудновата и, дан-данас загонетна бугарска пророчица Ванга прорекла је пред саму смрт 1996. да ће крај Света – „за неколико година” започети у Сирији! Наравно, остало је нејасно шта је она подразумевала под „крајем света”. Рекла је, у непознатом и тек ових дана објављеном пророчанству, да ће 2012. година бити година глобалних промена на Планети, а да ће на крају тога бити – Сирија. Другим речима, рекла је, кинеска хороскопска година Змаја 2012, биће почетак краја Планете…Али каквог почетка?

Она је те, сада већ далеке 1996, прорекла да ће „Сирија бити у центру догађаја који ће човечанству донети светску кризу невиђених размера и глобалне промене”. Ванга је тада рекла да ће „власт Сирије пасти”, а даље…?

Ванга је, упркос на први поглед апокалиптичним предсказањима наше будућности, оставила и трачак „светлости”:

– Ипак, доћи ће време спокојства у древним учењима. Питају ме да ли ће то време ускоро доћи? Још не. Али, Сирија ће се стропоштати пред ногама победника, али победник, показаће се, неће бити онај за кога сви мисле да ће бити, рекла је кратко пре смрти августа 1996.

ПОСЛЕДЊИ ДАН ИЛИ… Ванга је „крај Света” предвидела, за утеху, ипак, као – почетак новог: -Доћи ће дан када ће лаж исчезнути са лица Земље. Неће бити насиља и крађа. Престаће ратови, а они који остану у животу схватиће његову вредност и чуваће га као „зеницу ока”. Земља ће ући у ново раздобље које ја зовем – време доброчинитеља. То време не зависи од нас – оно ће наступити хтели ми то или не. Ново време ће захтевати потпуно другачија мишљења и схватања, сазнања, потпуно другачије, квалитетно, људе који неће нарушавати хармонију Космоса…, рекла јер пред смрт Ванга.
Она је током тог свог предсказања, кажу, предвидела нелепу судбину Европе:

„Европа никако не може да се подмлади!” Другим речима, предвидела је ни мало ружичасту будућност ЕУ, другим речима- пропаст.

Истом приликом, током једног од последњих обраћања својим ближњим, Ванга је проговорила у наставку и о пророчанствима о будућности Света, пре свега гледано кроз судбину и понашање САД, па и њеног будућег председника. Њена пророчанства су изречена управо у време када је у политичком успону био садашњи председник САД – Барак Обама, кога је она очигледно „видела” као будућег шефа државе! Кратко је рекла:

-Америка ће изабрати председника, али ће убрзо схватити да је страх гори од љубави, кратко и, ипак недовољно јасно, је рекла Ванга.

А Обама је почео први мандат као председник тек 2009.

Ванга је том приликом, у испрекиданим реченицама о предвиђањима судбине Света, рекла понешто и о Русији коју је одувек сматрала, најједноставније речено, „водећом снагом Планете”…

„Све ће се истопити као лед, једина ће недирнута остати слава Русије. Она ће поново постати велика империја, пре свега империја духа. Русија ће се издићи као ореол над Земљом”.

Ванга је у том, једном од последњих тренутака на овом свету, рекла и да ће „ускоро у душама људи наступити промене и да ће Човечанство тада ући у нову еру”…Управо тај „прелаз”, рекла је, означиће и почетак – краја света.

Ванга је, ипак, оставила и „отшкринут прозор” Човечанству за његов опстанак…

ДРЕВНИ ПРАВОСЛАВНИ ПРОРОЦИ И ВАНГА

Невероватно је да се пророчанства Ванге, посебно о Сирији и Русији наших дана, подударају са пророчанствима руских „светих отаца” још из средњег века! Тако је Теофан Полтавски, остало је записано, рекао још у 14. веку да ће се догодити (не говорећи, наравцно, када) „што нико не очекује: Русија ће васкрснути из мртвих и сав Свет ће бити задивљен”. Теофан додаје: „православље у Русији ће се поново родити и бити слављено”. Међутим, каже он, православља као што је некада било неће више бити – сам Бог ће поставити на престо моћног Цара…!

А један од најпоштованијих руских светитеља свих времена, Серафим Саровски нам је, поред мноштва пророчанстава, послао поруку која може да се протумачи као директно предвиђање будућих догађаја око данашње Сирије. Његове речи да ће „Господ Бог донети спас не само Русији, већ и Свету у времену антихриста , стручњаци упоређују и готово изједначавају са Вангиним пророчанством да ће „завладати учење Белог братства” или, у неким другим пророчанствима, „Огњене Библије”. Односно њеним речима о овим нашим данима и кризе око Сирије.

Многи стручњаци сматрају да су „поруке” руских средњовековних светитеља и Ванге веома „компатибилни” – воде ка самим изворима наших сазнања и потврђују митове о Аријевцима!

 

Драгослав Марковић

Треће око, Новости

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Николај Патрушев: Какву алтернативу Русија нуди свету?

5 (4) Духовно-моралне вредности друштва као основа суверенитета државе Пише: Николај Патрушев (секретар Савета безбедности …

Иницијатива руских посланика: Родитељима гарантовати право да одбију вакцинисање деце

5 (9) * У писму посебно нагласили: „Законом се мора прописати да се превентивне вакцинације, као и мере за рано …

8 Коментара

  1. Крајње је време да се то пророчанство обистини

  2. E da i ja komentarisem malo. Nisam prorok ali jesam geopoliticarski ekspert, i po svedu sudeci stvari idu timm pravcem sto me jako raduje a pogotovo da na planeti nece biti mjesta za bezdusnike, bez obzira na vjeroispovjest, naciju itd….juhuuu!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *