„Лажови, подофицир се угушио у борбеном возилу“
фото: Министарство одбране

„Лажови, подофицир се угушио у борбеном возилу“

Министарство одбране саопштило је да је старији водник преминуо када му је позлило док се налазио у борбеном возилу. Лажови! Дејан Стојковић подофицир, страдао је на Пештеру, због високе температуре у возилу, када се активирао противпожарни систем и загушио га – истакао је Никола Лакић на Твитеру, иначе потпредседник Народне странке.
Лакић истиче да су Министарство одбране и Наченик Генералштаба Милан Мојсиловић слагали о смрти подофицира и пита да ли је узорк тога жеља да се прикрије њјхова одговорност.

– Министарство одбране и Начелник Генералштаба изјавили су саучешће и слагали о смрти подофицира. Да ли сте прећутали прави разлог смрти зато што има ваше одговорности. Мојсиловићу када је задњи пут сервисиран противпожарни систем? Зашто ти и Стефановић лажете? – пита Лакић.

– Мојсиловићу, бруко, скини униформу и иди чувај овце, гине ти војска у миру због неспособности тебе, Вучића и министра Стефановића. Да живимо у Јапану неки частан генерал би извршио самоубиство, од тебе полтрончино то нико не очекује. Бруко и срамото – закључује Лакић.


Подсетимо, током реализације планираних вежбовних активности на привременом полигону „Пештер“, старијем воднику прве класе Дејану Стојковићу, припаднику Друге бригаде Копнене војске, који се налазио у саставу посаде оклопног борбеног возила, изненада је позлило, пренели су медији.

Именованом је на лицу места пружена хитна медицинска помоћ, а затим је хеликоптером Војске Србије транспортован до Здравственог центра „Студеница“ у Краљеву, где је покушана реанимација. И поред свих напора, лекари нису успели да спасу живот старијем воднику прве класе Дејану Стојковићу.

Директно.рс

 

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

ДР ЗОРАН МИЛОШЕВИЋ: Несташице гаса, струје и хране су намерно изазване! Ево због чега (видео)

ДР ЗОРАН МИЛОШЕВИЋ: Несташице гаса, струје и хране су намерно изазване! Ево због чега (видео)

Гост у емисији „Политикон“ на тв Хелмкаст аутора и водитеља Данила Тврдишића био је проф …

Проф. др МИЛО ЛОМПАР: Избори нису решење

Проф. др МИЛО ЛОМПАР: Избори нису решење

Избори су потребни властима и страним чиниоцима, јер је за њих боље да дубоко штетне …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *