„Лажови, подофицир се угушио у борбеном возилу“
фото: Министарство одбране

„Лажови, подофицир се угушио у борбеном возилу“

Министарство одбране саопштило је да је старији водник преминуо када му је позлило док се налазио у борбеном возилу. Лажови! Дејан Стојковић подофицир, страдао је на Пештеру, због високе температуре у возилу, када се активирао противпожарни систем и загушио га – истакао је Никола Лакић на Твитеру, иначе потпредседник Народне странке.
Лакић истиче да су Министарство одбране и Наченик Генералштаба Милан Мојсиловић слагали о смрти подофицира и пита да ли је узорк тога жеља да се прикрије њјхова одговорност.

– Министарство одбране и Начелник Генералштаба изјавили су саучешће и слагали о смрти подофицира. Да ли сте прећутали прави разлог смрти зато што има ваше одговорности. Мојсиловићу када је задњи пут сервисиран противпожарни систем? Зашто ти и Стефановић лажете? – пита Лакић.

– Мојсиловићу, бруко, скини униформу и иди чувај овце, гине ти војска у миру због неспособности тебе, Вучића и министра Стефановића. Да живимо у Јапану неки частан генерал би извршио самоубиство, од тебе полтрончино то нико не очекује. Бруко и срамото – закључује Лакић.


Подсетимо, током реализације планираних вежбовних активности на привременом полигону „Пештер“, старијем воднику прве класе Дејану Стојковићу, припаднику Друге бригаде Копнене војске, који се налазио у саставу посаде оклопног борбеног возила, изненада је позлило, пренели су медији.

Именованом је на лицу места пружена хитна медицинска помоћ, а затим је хеликоптером Војске Србије транспортован до Здравственог центра „Студеница“ у Краљеву, где је покушана реанимација. И поред свих напора, лекари нису успели да спасу живот старијем воднику прве класе Дејану Стојковићу.

Директно.рс

 

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Све Вучићеве лажи о смрти Станике Глигоријевић: 2019. видео сам, 2021. који снимак!? (видео)

Све Вучићеве лажи о смрти Станике Глигоријевић: 2019. видео сам, 2021. који снимак!? (видео)

Још неколико месеци и биће тачно три године од када је на наплатној рампи Дољевац …

Весић обмањује грађане Лазаревца или законе Републике Србије

Весић обмањује грађане Лазаревца или законе Републике Србије

Заменик градоначелника Београда Горан Весић је, под притиском великог незадовољства грађана и најављеног протеста дела …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *