Лукашенко Путину: Код нас су покушали блиц-криг, Русију ће дуго `љуљати` - буди спреман

Лукашенко Путину: Код нас су покушали блиц-криг, Русију ће дуго `љуљати` – буди спреман

5
(5)

* „Главна разлика између наше ситуације и овога у Русији у томе је што су у августу 2020-те одмах покушали да сруше владу или да бар покажу да је влада пала и да у земљу уведу НАТО трупе. У Русији ће све дуго пумпати. Одлично схватају да је немогуће извести блиц-криг у Русији“

* „На Западу не опраштају Путину што је зауставио ратове у Русији и што је утегао Русију. То му не опраштају ни Американци, ни ЕУ, ни домаћи либерали. Зато треба да буде спреман“

____________________________________________________________

ПРЕДСЕДНИК Белорусије Александар Лукашенко упоредио је `обојене протесте` у својој земљи са илегалним скуповима подршке љубицу америчких и немачких тајних служби Алексеју Наваљном прошлог викенда у Русији.

Прво је нагласио да су у Белорусији прошлог лета покушали да изведу блиц-криг, а да ће Русију „дуго љуљати и расклимавати“.

„Главна разлика између наше ситуације и овога у Русији у томе је што су у августу 2020-те одмах покушали да сруше владу или да бар покажу да је влада пала и да у земљу уведу НАТО трупе. У Русији ће све дуго пумпати. Одлично схватају да је немогуће извести блиц-криг у Русији“.

Лукашенко Путину: Код нас су покушали блиц-криг, Русију ће дуго `љуљати` - буди спреман

Поводом „истраге“ Наваљног о „Путиновом дворцу“ у Геленџику рекао је:

„Све те `истраге`тог бегунца и немачког протесташа враћеног у Русију – само су почетак. Само, ако неко одлучи да се бори против власти, против шефа државе, да се бори против корупције – сам мора бити кристално чист. Наваљном је суђено, а данас је борац против корупције“.

– Друго, замало је `отрован`, па пуштен у Немачку. Наводно је желео да се тамо лечи, а у у несвесном стању је двосатни филм. Шта зар мисли да то људи (у Русији) не разумеју? На Западу не опраштају Путину што је зауставио ратове у Русији и што је утегао Русију. То му не опраштају ни Американци, ни ЕУ, ни домаћи либерали. Зато треба да буде спреман“ – поручио је Лукашенко руском лидеру.

Факти

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Русија јасна и гласна: Нема признања лажне државе

Русија јасна и гласна: Нема признања лажне државе

0 (0) МИНИСТАР спољних послова Србије Никола Селаковић допутовао је данас у Москву, где је …

Кремљ: Прерано говорити о времену и месту састанка Путина и Бајдена

Кремљ: Прерано говорити о времену и месту састанка Путина и Бајдена

0 (0) Кремљ сматра да је прерано говорити о конкретном датуму и месту одржавања могућег …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend