МЕДИЈСКА ПСИХОПАТЛОГИЈА: У 15 дана опозицији на ТВ 20 секунди, Вучић у дневницима 13.919!

МЕДИЈСКА ПСИХОПАТЛОГИЈА: У 15 дана опозицији на ТВ 20 секунди, Вучић у дневницима 13.919!

Подаци које је јавности презентовао Биро за друштвена истраживања (Бироди) о присуству у медијима од 16. марта до 31. марта 2020. су више него занимљиви. Они показују да је у тих 15 дана присуство опозиције у вестима и дневницима РТС-а, Пинка, Прве, Хепија, Б92 било укупно 20 секунди!

У истом периоду Александар Вучић је имао 4.661 секунд на РТС-у, 6.606 на Пинку, 1.122 на Хепију, 785 на Првој и 1.045 на Б92. Укупно 13.919 секунди! 20 секунди и то на Пинку Савеза за Србију према сатима и сатима на телевизијама Александра Вучића. Kад се на то дода Брнабићка, Вулин, Стефановић, покрајинска влада, Синиша Мали, министарства и сви остали делове власти, дође се до рачунице да је однос у најмању руку 20.000 према 20 секунди!?

Социолог Зоран Гавриловић, сарадника Бироа, ове податке за Директно.рс коментарише на следећи начин:

– Оно што је такође занимљиво јесте присуство политичких актера на кабловској телевизији Н1 за коју сви припадници режима на челу са Александром Вучићем тврде да је опозициона и, наравно, власништво Драгана Ђиласа. На тој “Ђиласовој” телевизији Александар Вучић је имао 831 секунд, Ана Брнабић 828, покрајинска влада 427… Kад се сабере секундажа коју су имали Мали, Стефановић, Лончар и екипа и дода секундажа за министарства, укупан број секунди власти на Н1 пређе 3.000. У исто време сви опозициони лидери и странке на челу са Савезом за Србију нису стигли ни до 500 секунди – каже Гавриловић.

Тако је Н1 постала једина телевизија на свету која је наводно антивладина, а на којој Влада и председник у Дневнику имају шест пута више времена него опозиција. Оно што је посебно занимљиво јесте да је у тих 15 дана Савез за Србију на “опозиционој” Н1 имао 28 секунди, а на Вучићевом Пинку 20 секунди!

Из свега наведеног јасно је да је Вучићева деценијска политика притиска на медије и кукања “како га сви нападају”, успела у потпуности. Његова телевизије му дају сав простор, објављују само хвалоспеве, плус сатанизују противнике, а оне које напада да су тајкунске и опозиционе да би се опрале од тих оптужби смањују ионако мали простор који опозиција има.

Последице овакве, у Европи незабележене медијске ситуације, су више него очигледне

Директно.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Ветеринар Шеклер најавио: Ове ковид пропуснице су само увод! Морају да важе 24 часа!

Ветеринар Шеклер најавио: Ове ковид пропуснице су само увод! Морају да важе 24 часа!

Од синоћ од 22 сата почела је контрола угоститељских објеката како би се проверило да …

РЕПРЕСИВНИ АПАРТХЕЈД! Ево колике су казне за непоштовање одлука о ковид пропусницама

РЕПРЕСИВНИ АПАРТХЕЈД! Ево колике су казне за непоштовање одлука о ковид пропусницама

У суботу и недељу ће све инспекције бити на терену После данашњег састанка председнице Владе …

Један коментар

 1. car ludi i picousti, genocidni zlikovac, laznim testovima utvrdjuje ko bolestan a ko zdrav je, pa sve odreda ako mu se ispitanik ne svdja u sabirni logor, pa mesto dima il furune ubaci nekoliko bolesnih pa sve zarazi, pa ko crkne od korone je, a ko ne zdrav je, samo onaj ko se sa njim ne sLaze jebo je cvorka spreda.
  steta sto ne stize da izgradi betonske fudbalsko-navijacke stadione, pardon sabirne logore, /gde bi prodavao i robu iz jovanjice/, da nas sve povata i tamo zatvori, pa koronu pusti da postanemo imuni i caru zahvalni sto nas od smrti spasi.
  zato predlazem cara za dozivotnog vladara, u svakom gradu spomenik postaviti kako lobanju kozoroga drzi, hram Sv. Save ukinuti pa svetom caru mauzolej napraviti sa kipom od mermera kako likana ga trti il bananu lize.
  pored njega i kapelu svetoj ani krvatici, nejebanoj a tatom bezgresnim zacecem, postaloj.
  mesto Srbije nazvat ovu avljiu vuko-kozojebinom.
  ODOK POVRACATI.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *