fbpx

Мигранти га напали ножевима и летвама, јер им је рекао да се склоне са његових кола!

0
(0)

ОБИЧАН радни дан за Милоша Судара (36), станара Херцеговачке улице у центру Београда, у понедељак се претворио у праву мору, када је на њега усред бела дана насрнула група миграната наоружаних ножевима и летвама!

Инцидент се догодио на јавном паркиралишту ЈКП „Паркинг сервис“ испред Економског факултета око 16 часова, када је Судар затражио од групе азиланата да устану са његовог аутомобила. Брзом реакцијом полиције из суседног парка спречен је евентуални физички обрачун.

– Пришао сам свом аутомобилу и на хауби затекао гомилу ствари и групу од десетак миграната, од којих су неки чак и седели на возилу – у неверици препричава Милош Судар, чија породица већ неколико деценија живи у Херцеговачкој број 71а. – Показао сам им да се склоне, јер ме не разумеју, али су реаговали тек када сам други пут повикао на њих. Тада је из парка, из правца Економског факултета ка мени потрчало још двадесетак миграната носећи летве.

Према тврдњама комшија, које су присуствовале инциденту, Неколико миграната извадило је ножеве и бодеже усмерило ка Судару.

– Милош је био толико узрујан да није ни био свестан шта се догодило и да му је живот био у опасности – сведочи Ана Судар, сестра нападнутог младића, која се случајно затекла у близини и алармирала комшилук тражећи помоћ. – Носили су ножеве, а када је дошла полиција и раздвојила их, један од њих фотографисао је Милоша уз претње да ће га убити.

„ПАРКИНГ СЕРВИС“ УПОЗНАТ СА ПРОБЛЕМОМ

ПОРОДИЦА Судар из ЈКП „Паркинг сервис“ добила је одговор да су упознати да проблемом миграната на паркиралишту Каменичка и да локално примењују све мере санитарног надзора. – Свакодневно се предузимају адекватне мере како би се минимизирали негативни ефекти ових дешавања, али решење није у надлежности нашег предузећа, те се на ове околности свакодневно указује полицији, комуналној полицији као и другим надлежним органима – наводе из „Паркинг сервиса“.

Према тврдњи Судара, аутомобил му је увек паркиран на овом паркиралишту јер за ову локацију плаћа месечни најам према адреси становања. Иначе, месецима уназад дешавало се да не може да испаркира своје возило јер се дешавало да испод њега чак и спавају неки мигранти.

БУШИЛИ ГУМЕ, УЛУБИЛИ ВРАТА

ПРОБЛЕМ мештана околних стамбених зграда са мигрантима на јавном паркиралишту траје већ пуну годину дана, током којих су били принуђени да своја возила препаркиравају и на Нови Београд.

– Комшија је пре неколико дана затекао улубљену лимарију, мени су недавно избушили све четири гуме на аутомобилу који је био паркиран на спрату. И за то нико није одговоран, иако редовно плаћамо месечну надокнаду за ово паркиралиште. Кажу, пријава против Н. Н. лица и ником ништа – тврди Верица Кнежевић, која живи у Карађорђевој улици.

Новости

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Проф. З. Ђерић: Не смемо да дозволимо спровођење у дело Вучићевог плана о броју Срба и емиграната 2028. (видео)

5 (4) – Највећи проблем Србије је наталитет Србије, односно да нас је сваке године …

ИНТЕРВЈУ: Дејан Златановић – Андреј Вучић превози емигранте кроз Србију?! (видео)

5 (2) Гост Славија инфо био је уредник портала Србин.инфо Дејан Петар Златановић. За Славија …

6 Коментара

  1. Treba da se formira nacionalna garda i da patrolira ulicama ,to je srpski grad a ne arapski.Uzmite zakon u svoje ruke gde su sada cetnici ili su negde na vucoj gibanici? sta se to desava u nasoj zemlji,gde su sada ti VELIKI SRBI????

  2. Zahvaljujući vrlom premijeru Srbija je postala sabirni centar za migrante a oaza za jihadiste iz Gvantanama!!! You asked for it!!!

  3. Alo bre ajmo svi u tu Hercegovacku da im sa najebemo mrtve dece picka im materina raspala muslimanska!

  4. Ljudi ovo vec prevazilazi svaku meru.Zahvaljujuci piceustog bice jas goge.Ta bagra zapocela i danam otimaju i kola ,napadaju zensku celad.Ggde je vlast jeba ja njima mater.Znali su da napadnu prodavacicu lubanica a ovu govnariju jos cuvaju hrane.USTANI SRBIJU>SACUVAJ SVOJE DOSTOJANSTVO AKO JE JOS OSTALO

  5. pa kad je srbistan maketa drzava. da ima drzave letela bi ta banda u kurac a ne da se izlezava, smrdlja po beogradu 2 godine. zasto narod ne uzme motke i otera to. sukurac vise sa tom stokom

  6. tu bagru treba poslati u pm…..u tamo odakle su i dsli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *