Мигранти разлупали пекару у Београду и премлатили радника

Мигранти разлупали пекару у Београду и премлатили радника

У Србији не може да прође дан да се не деси неки акт мигрнатског насиља, а по правилу жртве су наши држављани. Упркос екстремној количини насиља, а председник СНС Александар Вучић и даље се није обратио нацији поводом проблема миграције.

Фотографије која приказује пребијеног младића који има подливе на оку, док крв му цури низ лице, згрозиле су друштвене мреже али су поново игнорисане од стране великих медија.

Редакцију Дневна Газета контактирала је једна Београђанка која је због кампање застрашивање активиста против илегалне миграције, желела да буде анонимна и доставила нам фотографије напада који се одиграо на Зеленом Венцу, са детаљима шта се догодило.

У крвавмом пиру имигранти разлупали су синоћ пекару у пролазу код Зеленог Венца, а затим и брутално истукли младића за кога су се првобитно појавиле информације да је радник у пекари, а затим друга да је био купац коме су мигранти покушали да отму храну.

Пре само 2 дана група миграната истукла је лопатом нашег суграђанина у Kнез Михаиловој, а председник Србије Алескандар Вучић иначе присталица масовне миграције и даље се не оглашава поводом насиља.

Мигранти разлупали пекару у Београду и премлатили радника

Ево како наши грађани коментаришу напад.

-Kад објавим да мигранти праве проблеме по граду и да це тек да похистеришу , прогласе ме фашистом.

-Помози сироту, на своју срамоту.

-Kако ми њима ово не радимо увек смо ми жртве, док нам причају да мигранти врше проприционално исто напада као и наши људи? Хајде да видимо колико брзо ће ове слике бити забрањене на друштвеним мрежама – били су међу најзапаженијим коменатарима на објаву.

Истовремено на друштвеним мрежама примећена је и кампања застрашивања жртава мигрантског насиља, па су појединци брисали фотографије повреда и детаље о насиљу које су претрпели.

Према недавно објављеним подацима министарства унутрашњих послова економски мигранти и азиланти су у Србији само у 2018. години починили 113 кривичних дела у Шапцу, а 101 у осталим градовима Србије.

Дневни журнал

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Немачка трага за несталима у поплавама – апокалиптични призори након повлачења воде (видео)

Немачка трага за несталима у поплавама – апокалиптични призори након повлачења воде (видео)

Број страдалих у поплавама које су погодиле више европских земаља попео се на 188, али …

Драгослав Љубичановић: Србија има новца за мигранте, али не и за правосуђе! (видео)

Драгослав Љубичановић: Србија има новца за мигранте, али не и за правосуђе! (видео)

Аутор и водитељ Игор Маринковић HelmCast Поделите вест са пријатељима

Један коментар

  1. Жвалави педер се не оглашава јер мисли да ако он ћути то се не дешава. Када мигранти нападну на неког политичара или члана њихове породице онда ће се споменути у медијима. Сада се види каква је разлика између политичара и државника. Велика. Државник брине о народу државе коју представља, а, политичар само о пуњењу сопственог џепа. Пример Орбан и Вучић. Орбан је државник и мада је Мађарска члан ЕУ није дозволио улазак миграната у Мађарску јер је гледао шта се иза брега ваља. Вучић је обичан политичарчић који за једно тапшање по дупету је продао народ и државу не мислећи да га тај народ плаћа да води бригу о држави коју представља. Испуњавање налога ЕУ иако Србија није њен члан је самоубиство али то овај јадник не може да схвати јер је он био најбољи студент Ф одсека Правног факултета у Београду. Он и његово глуматање и малоумно осмехивање приликом сусрета са страним званичницима је антологијско. БРУКА!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *