понедељак , 21 септембра 2020

Мирно спавајте, уместо Гашића чуваће вас Јоргованкин возач!

0
(0)

Нови министар одбране, уместо Братислава Гашића који је разрешен а не смењен са дужности због сексистичких изјава, биће досадашњи државни секретар у Министарству одбране Зоран Ђорђевић, који је пре тога радио као страначки возач актуелен гувернерке НБС Јоргованке Табаковић, незванично сазнају београдски медији.

Премијер Србије Александар Вучић изјавио је да ће нови министар одбране бити из система одбране и да ће у суботу до краја дана предложити кандидата.

Ђорђевић је рођен је у Београду 11. фебруара 1970. године. У званичној биографији му пише да завршава докторске студије и у фази је пријаве докторске дисертације из области економских наука, са усмерењем на финансијску контролу, управљање, извештавање и ревизију на Универзитету Привредна академија из Новог Сада, који је у рангу са некадашњим Мегатрендом.

Професионално искуство стицао је на руководећим позицијама у области финансијског и извршног менаџмента у домаћим и међународним компанијама.

Уско је усмерен на међународне финансије и банкарство, финансијску контролу и управљање, финансијско извештавање и ревизију. Објавио је више радова у водећим домаћим и страним научним и стручним часописима из економије и финансија.

Председник је Политичког савета за родну равноправност Владе Србије и Национални директор за наоружање.

Стекао је више угледних професионалних сертификата. Добитник је, између осталих и награде „Михаило Петровић-Алас“ из области математике. Члан је удружења Менса Србија. Говори енглески и руски језик. Ожењен је, отац је сина и ћерке.

Вестионлине

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

За 14 година пораст малигних болести за 235 одсто годишње, и то све због Железаре

5 (2) На грађане Смедерева недавно су падали метални опиљци, а на штетност Железаре по …

ЗБОГ КОРОНЕ МАЊЕ ДОЗНАКА ИЗ ИНОСТРАНСТВА: Прилив пао за 23,8 одсто у првих пет месеци

0 (0) ПРИЛИВ по основу дознака у Србији је у првих пет месеци ове године …

3 Коментара

  1. „Стекао је више угледних професионалних сертификата. Добитник је, између осталих и награде „Михаило Петровић-Алас“ из области математике. Члан је удружења Менса Србија. Говори енглески и руски језик. “ – Sunce ti jbm. kad stiže da bude i vozač Jorgovankin, Veoma kvalifikovan šofer! To ne može majka da rodi to samo SNS rađa!!!

  2. lepo je sto zavrsava i vreme mu je al ne rekose sta je zavrsio sem da je vlasnik nekolko uglednih sertifikata,divota bozija pa ako nasa razvaljena Srbija jos uveek nema skolovan kadar za ministra vojnog zasto ne ukinu to zvanje i taj resor sta ce nam ako taj posao moze da obavlja bilo ko sa zavrsenim nekim kursom i dokupljenim sertifikatom mada mi nije jasan taj termin al ajd ja sam nepismen al sto pismeni ne dizu glas protiv ovakvih malverzacija nikad necu dokuciti???

  3. Skolovan kadar napusta zemlju Sorabiju i ide radeci po belome svetu gde su veoma cenjeni a ne podcenjeni zbog ovakvih kursadzija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *