fbpx

МИСТЕРИЈА: Гуглови веб роботи нашли вест о убиству Бориса Немцова три дана пре него што ће се оно заиста и догодити!

0
(0)

Дан после ликвидације истрошеног руског опозиционара Бориса Немцова друштвеним мрежама шири се као муња вест да је његово убиство најављено пре три дана на Интернету! Наиме претраживач Иитернета Гугл у свом кешу има вест о убиству Бориса Немцова коју се Гуглови веб роботи први пут нашли пре три дана тј. 25 фебруара, три дана пре него што је убиство почињено. Погледајте фотографију која је направљена после претраге у Гуглу са именом непосредног сведока убиства Ане Дурицкаје (Анна Дурицкая) двадесетпетогодишње старлете из Кијева.

гугл-кеш

Ана Дурицкаја је шетала са убијеним Борисом Немцовим у моменту његове ликвидације.

Они који знају како функционише Гуглов претраживач знају да је просто немогуће да су гуглови веб роботи направиљи грешку приликом прве регистрације датог текста на ИНтернету и да је немогуће ту метадату манипулисати или фалсификовати.

Украјински сајт fraza.ua је ако је веровати Гуглу имао вест о убиству Немцова  три дана пре него што је до њега заиста и дошло. Та вест је тада припремељена и сачувана за објављивање али они који су ту вест припремили нису се надали да ће је гуглови веб роботи наћи јер су једноставно на инструкцију гугловим роботима за тај текст заборавили да ставе команду noindex, nofollow тако да су гуглови веб роботи ту вест и тај текст нашли на сајту и убацилу у кеш гугла три дана пре него што је до тог убиства и дошло.

гугл-кеш1

Оно што је најзанимљивије је да је време на датом украјинском сајту тачно и види се да је та вест званично и објављена неколико сати после убиства Бориса Немцова у Москви што значи да просто није могуће да су веб роботи гугла направили грешку.

гугл-кеш2

 

Просто је немогуће и то опет понављамо да су гуглови веб роботи за претраживање направили ову грешку и више је него јасно да је вест о убиству Бориса Немцова спремљена пре три дана када су је гуглови веб роботи и пронашли у убацили у кеш Гугл претраживача а да је сама вест објављена после убиства Бориса Немцова у Москви.

Док ово пишемо линк на Гугловом претраживачу који је водио ка сајту из Украјине нестао је из кеша Гугла.

 

Србија данас 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Никола Н. Живковић: Банкрот спољне политике Москве

4.6 (5) Стиче се утисак да спољну политику Москве воде интереси „Гаспрома“, а не национални …

Процурили снимци из ћелије, форензичар открио: Педофил Епстајн се није обесио, задављен је рукама (видео)

1 (1) Форензички патолог доктор Мајкл Бејден тврди да је Џефри Епстајн, милијардер педофил, највероватније …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *