Могуће је да су масовне миграције део плана

Могуће је да су масовне миграције део плана

0
(0)
Чланак који следи представља превод италијанског чланка првобитно објављеног на сајту Identità (касније редигован допунским информацијама са ‘Off The Record’).
 
Куденхов-Калерги план, геноцид над европским народима
 
Масовна имиграција је феномен чије узроке систем још увек вешто скрива и који мултикултурална пропаганда покушава лажно да прикаже као неминовност. Овим чланком желимо једном за свагда да докажемо, да то није спонтана појава. Они који би желели да масовну имиграцију представе као неизбежну последицу савременог начина живота, заправо је њихов пројекат који је осмишљен за столом и припеман неколико деценија, са циљем да потпуно уништи лице Европе овакве какву познајемо.
 
Пан – Европа
 
Мало људи зна да је један од кључних покретача процеса европских интеграција, био човек који је такође осмислио и план за геноцид над белим Европљанима.То је једна особа мрачног карактера, непозната широким масама, али елита га сматра оснивачем Европске уније. Његово име је Richard Coudenhove Kalergi [1]. Рођен је у расно мешовитом браку својих родитеља, од оца аустријског дипломате Heinricha von Coudenhove-Kalergia и мајке јапанке Mitsu Aoyame. Калерги је, захваљујући блиским односима са многим европским аристократама и политичарима, првенствено због племенитог порекла свог оца-дипломате и делујући иза кулиса, ван жиже јавности, успео да придобије најбитније шефове држава за свој план, створивши од њих саучеснике за пројекат “европских интеграција“ [2].
 
Могуће је да су масовне миграције део плана
 
Године 1922 је основао „Пан-европски“ [3] покрет у Бечу, са циљем да створи Нови светски поредак, заснован на федерацији нација предвођених Сједињеним Државама. Европске интеграције би биле први корак у стварању Светске владе [4].
 
Међу првим следбеницима су били чешки политичари Томас Масарик и Едвард Бенеш, као и банкар Макс Варбург који је уложио првих 60 000 марака. Аустријски канцелар Игнац Зајпел и следећи председник Аустрије Карл Ренер су преузели вођење “Пан-европског“ покрета. Касније су им помоћ понудили француски политичари попут Леона Блума, Аристида Брајанда и Алсида де Гасперија…
 
Са успоном фашизма у Европи, пројекат је напуштен и “Пан-европски“ покрет је био приморан да се распусти, али након Другог светског рата Калерги је успео да добије подршку владе САД за пројекат, захваљујући неуморној активности и подршци Винстона Черчила, јеврејске масонске ложе B’nai B’rith и главних новина попут Њујорк тајмс-а. ЦИА је касније пројекат преузела у своје руке са намером да га приведе крају.
 
Суштина Калегри плана
 
 
Могуће је да су масовне миграције део плана
 
У својој књизи „Praktischer Idealismus“ (Практични Идеализам), Калерги указује да становници будуће “Уједињене Државе Европе“ [5] неће бити људи Старог континента, већ врста под-људи, продукт мешања раса. Он јасно каже да ће се људи Европе укрстити са Азијатима и обојеним расама, стварајући мултинационално стадо без икаквих квалитета и подложно контроли од стране владајуће елите.
 
„Народ будућности биће мешане крви. Будућност је у Евроазијско-црној раси, веома сличној древним Египћанима, која ће заменити овдашње народе својом разноликошћу. Уместо уништења европског јудаизма, Европа, мада и против своје воље, софистицирала и образовала ове људе, уздигнувши их до њиховог будућег статуса водеће нације кроз вештачки еволуциони процес. Није изненађујуће то што су људи који су побегли из гетоа постали духовно племство Европе. Дакле, саосећајна брига од стране Европе, створила је нову расу аристократије. То се десило када се европска феудална аристократија срушила због еманципације Јевреја (као последица Француске револуције)“ [2].
 
Могуће је да су масовне миграције део плана
 
Калерги заговара укидање права на самоопредељење, а затим елиминисање народа и промену етничке структуре коришћењем сепаратистичких покрета и масовних миграција. Како би елита у потпуности преузела контролу над Европом, он предлаже претварање становништва Старог континента у хомогену мешавину црнаца, белаца и Азијата.
 
Психологија (или психопатологија)? Идеја да Европљани треба да се мешају са Азијатима и Африканцима, како би се уништио наш идентитет и створила јединствена раса мелеза, је основа свих програма заштите мањина. Не из хуманитарних разлога, већ због директива издатих од стране немилосрдног Режима који спроводи највећи геноцид у историји (сетимо се бомбардовања Србије прим. прев.).
 
Могуће је да су масовне миграције део плана
Европско друштво Coudenhove-Калерги доделило је савезном канцелару Ангели Меркел Европску награду за 2010. годину
 
 
Могуће је да су масовне миграције део плана
16 новембра 2012. год. је председнику Савета Херман Ван Ромпеју, додељена Европска награда „Coudenhove- Kalergi“ 2012 у оквиру специјалног састанка у Бечу поводом деведесет-годишњице пан-европског покрета. Иза његових леђа видимо симбол Пан-европске уније: црвени крст прекрива Златно сунце, симбол Розенкројцера.
 
“Coudenhove-Kalergi Европска награда’’ се додељује сваке две године Европљанима најзаслужнијим за промоцију овог криминалног плана. Овде, како се чини, није реч о неком јефтином памфлету из репертоара „теорија завере“, а у чији прилог довољно говори податак да је ЕУ чак установила и награду „Најбољи Европљанин“ Куденхов-Калерги фондације и да су почасни добитници били Ангела Меркел (2010) и Херман ван Ромпеј (2012).
 
Подстицање на геноцид је и основа константних апела Уједињених нација, које захтевају од нас да прихватимо милионе имиграната “како бисмо сузбили низак наталитет у земљама ЕУ“. Према извештају објављеном у јануару 2000. године у “Подели становништва“ (Population division), прегледу Уједињених нација у Њујорку, под називом “Имиграционе измене – замена за одумирућу и старећу популацију“, Европи ће до 2025. године требати 159 милиона миграната [6].
 
Иако ниједан уџбеник не помиње Калергија, његове идеје су водећи принципи Европске уније. Јер како је проценио такав број са толиком тачношћу ако он није унапред смишљен? Сигурно постоје мере за подизање наталитета подржавањем породица. На снази су мере подршке абортусима, сексуалним изопаченостима, наркоманији и другим штетним појавама које путем масовних медија промовише “Елита“ без потребе за мигрантима. Јасно је да страни гени не доприносе заштити генетског наслеђа већ његовом нестанку. Сврха ових мера је да се наши народи потпуно изобличе, деформишу и да постану људи без националне, историјске и културне кохезије. Укратко, политика Калергијевог плана је основ званичних државних политика усмерених на геноцид над белим европским народима, кроз масовну имиграцију.
 
G. Brock Chisholm, бивши директор Светске здравствене организације, тврди да је схватио суштину Калергијеве идеје речима “Оно што људи свугде треба да ураде је да ограниче наталитет и промовишу расно мешане бракове, ово има за циљ да буде створена једна раса која ће бити под контролом централне власти“.
 
Закључак
 
 Уколико погледамо око себе, чини се као да се Калергијев план остварује. Видимо да се Европа већ навелико спаја са Трећим светом. Сваке године има на хиљаде међурасних бракова. На овај начин, Европљани се одричу свог порекла и свог националног, расног и културног идентитета.
 
Заговорници глобализације настоје да нас убеде да треба да се одрекнемо свог идентитета и да „расизам“ није у реду. Међутим, сада је, више него икад, потребно пробудити револуционарни дух међу Европљанима. Сви морају схватити да европске интеграције представљају геноцид. Немамо другог избора, јер је свака алтернатива етницко самоубиство.
 
—————————————————————————–
Референце:
 
 
[1]. https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Nikolaus_von_Coudenhove-Kalergi
 
[2].  Уколико погледамо око себе, чини се као да се Калергијев план остварује. Видимо да се Европа већ навелико спаја са Трећим светом. Сваке године има на хиљаде међурасних бракова. На овај начин, Европљани се одричу свог порекла и свог националног, расног и културног идентитета.
 
Заговорници глобализације настоје да нас убеде да треба да се одрекнемо свог идентитета и да „расизам“ није у реду. Међутим, сада је, више него икад, потребно пробудити револуционарни дух међу Европљанима. Сви морају схватити да европске интеграције представљају геноцид. Немамо другог избора, јер је свака алтернатива етницко самоубиство.
 
[3]. https://en.wikipedia.org/wiki/Paneuropean_Union
 
[4]. http://www.paneuropa.org/
 
[5]. http://offtherecord.net.gr/?p=3748
 
[6]. http://www.un.org/esa/population/publications/migration/migration.htm
 
 
Извори: http://xn--identit-fwa.com/blog/2012/12/11/il-piano-kalergi-il-genocidio-dei-popoli-europei/
 
и: http://aktines.blogspot.com/2015/08/blog-post_45.html#more
 
 
 
Превео са италијанског и грчког: Славиша Лекић 
Васељенска

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Кроз живот с владиком Николајем - Европа, бела демонија (видео)

Кроз живот с владиком Николајем – Европа, бела демонија (видео)

5 (2) „Било да говори о питањима личног хришћанског живота човековог, било о историјском животу …

Европа са мигрантима и без циљева: муслиманска инвазија на европску идеолошку пустош

Европа са мигрантима и без циљева: муслиманска инвазија на европску идеолошку пустош

5 (1) Тешкоће на основу исламизације Европе леже у чињеници да Европа нема идеологију Европа …

3 Коментара

  1. Ako se posmatra situacija iz ovakvog ugla onda bi treci svetski rat bio blagodet u odnosu na ovakav genetski inzinjering!

  2. Него шта су, ова масовна миграција је глобалног плана за финсиски и сваку другу дестабилизацију како у Србији тако и у целој Европи. . Ове наводни емигрантни добијају 15 Евра за сваки дан у тој режираној позоришној манифестацији, само се незна колико добијају политичари која данас кажу тим емигрантима да су добро дошли. Народ ко народ, затечен, заплашен у у страху за свој опстанак још у данашњем дану. Ником више не верује и у својој дневној борби за опстнак бори се до задњег минута текућег дневног дана. Излаз постоји. Излаз увек псотоји. позз. ДРАГАНепковић

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend