ПравослављеХелм

МОНАХ Дамаскин Григоријатски: Одговор Архиепископу Атинском Јерониму на позив на вакцинацију

Благословите.
Моје поштовање, Ваше блаженство.

Оно што улепшава наш живот и даје му посебну вредност, по мом мишљењу, јесте општење међу људима. Пружа се могућност размене мисли и осећања, чиме се ојачава узајамни лични однос и чују се предлози, евентуално и супротни или претерани, о свакој теми која заокупља човека сваке епохе. Вођен овом идејом међусобног општења, као неопходним путем ради обавештења и заузимања одговарајућих ставова по разним питањима, усудио сам се и ја, један ништавни светогорски монах, да станем пред Вас са поштовањем и побожношћу.

Конретно, желим да изнесем свој коментар на Ваше појављивање на телевизији, када сте, носећи маску због смртоносног вируса грипа, како га називају, прибегли не препорукама, него исхитреним наговарањима, за примање вакцине у циљу спасавања народа. Није ми познато да ли је Вама неко други наметнуо ова наговарања као обавезу. Такође, не знам колико сте обавештени, не преко радија и телевизије, које дословце контролишу друге мрачне силе парадржаве (дубоке државе), него да ли посећујете интернет канале. Тамо ћете се уверити, на своју велику жалост и разочарење, да стотине угледних лекара из свих области јавно осуђују употребу вакцина због њихових разних штетних дејстава, која не искључују ни смрт.

Управо јуче су устима грчких новинара набројане жртве вакцине Астра зенека у Енглеској. Да ли сте сазнали колико их је било? Само двадесет и четири часа од вакцинисања, убијено је 275 особа. Број жртава нежељених последица вакцине, које се могу појавити чак и до три године од примања, попео се на више од 150.000. Оно што највише брине је то што ни фармацеутске фирме које производе те вакцине не дају ни најмање гаранције да су оне безбедне по животе људи.

Друго сведочење, које ће Вас изненадити, дао је један од највећих вођа Новог светског поретка – који се поистовећује са скорим овладавањем светом од стране антихриста, сина погибли, који долази. И ево, молим Вас чујте шта је дословце рекао бивши моћни министар спољних послова САД, Хенри Кисинџер: „Грцима се мора задати ударац у њихову традицију и морају нестати“, и тако се данас примењује план о промени становништва Грчке у складу са Даблинским споразумом и легалним увођењем економских миграната у Грчку, како би врло ускоро Грци постали мањина у својој земљи. Бивши министар који данас има 95 година, изјавио је и ово: „Једном када стадо прихвати вакцинацију, наш посао је завршен“. Ово је потврдио Рокфелер. А који је њихов посао? Смањење броја становника планете свим убојитим средствима.

Господина Никоса Антонијадиса, адвоката по струци, многи зову једним од највећих устаничких вођа против савременог електронског и дигиталног ропства које прети свим народима на земљи. Он свакодневно открива уз конкретне и необориве доказе какво се нељудско дело одиграва у нашим болницама у Грчкој, које он назива кланицама. Какве су то кланице? Болесници се довозе ради лечења у наше болнице, а једна група лекара и медицинских сестара сматрају неопходним њихову интубацију или чак трахеотомију, ради одржавања болесника (у животу) или чак ради њиховог оздрављења.

Новинар хришћанин Ј. Ламбропулос је објавио текст у којем храбро открива да неки наши лекари за сваку интубацију од наше „безгрешне“ владе добијају 28.000 евра, а за сваку трахеотомију 34.000 евра!

Нажалост, није се нашао нико би аргументовано оборио ове наводе г. Ламбропулоса као лажне. Представници мрачних сила су више пута изјављивали да се грчким народом тешко влада, односно ради се о његовом непотчињавању ропским програмима Новог светског поретка.

Били су уверени да ће помоћу панике светских размера успети да милионе престрашених људи натерају да се вакцинишу. Други Кисинџеров савезник на остварењу истих планова Бил Гејтс често и бесрамно наводи своје убилачке планове ради испуњења њиховог заједничког циља, а то је: помоћу вакцина убити 15% светског становништва.

Нашу Грчку нападају са свих страна више него било коју другу државу на планети и то, наравно, са нашим политичарима као протагонистима, који су интубирани у Новом светском поретку. Сада смо схватили, Ваше блаженство, зашто је пре неколико дана Министарство здравља Грчке послало ванредну снажну поруку свим болницама наше Отаџбине да пошаљу извештаје са увећаним бројем интубација, наравно, да би тиме оправдали примање новог милионског доларског пакета.

Верујем, Ваше блаженство, да Вас група Ваших протежираних сарадника редовно обавештава о махинацијама у вези са вакцинама у Европи. Можда сте чули да је десет земаља Европске уније прекинуло употребу вакцина после много узастопних случајева смрти и хиљаде штетних дејстава код вакцинисаних. Сматрам сувишним навођење тачног броја жртава. На основу само једне статистике у земљама Европске уније убијено је, у једној недељи, вакцином Астра зенека и Фишер отприлике 5000 особа, док се број оних који су на разне начине оштећени због нежељених дејстава попео на 160.000 особа. Званична одлука савета земаља Европске уније препоручује не обавезну употребу вакцина, него по слободном избору.

Данас, барем у нашој земљи, као што сазнајемо, вакцина је постала скоро обавезна. Невакцинисане сматрају особама другог реда у друштву и због тога имају много муке у приватном сектору. Оно што је парадоксално у овој ситуацији, Ваше Блаженство, јесте то што они виде свуда око себе лешеве вакцинисаних људи, или оних тешко оболелих после вакцинације, који су остали непокретни или без свог телесног интегритета, док истовремено православни Грци – било да се ради о здравственим радницима, представницима Цркве или државе – на све начине наговарају на вакцинисање као на одлично спасоносно средство за наше здравље и живот. И још је нешто изузетно чудно: пре неколико дана се појавио Митрополит пелопонески, старости отприлике 90 година, са маском на лицу, и не само то, него је и претио својим сарадницима ако не буду носили маску, а двоје и отпустио. Другим речима, показао се као већи ревнитељ вакцинације од саме наше антихришћанске државе, која за сада још не спроводи и званични прогон. Очекујемо и то да се догоди у време печаћења антихристовим бројем. Међутим, већ сада живимо у време пробног (припремног, прелиминарног) печата, што је назив који је користио наш преподобни Старац Пајсије Светогорац.

Мећу заговорницима вакцина више није народ (лаос), који се најзад пробудио и прозрео лукаве планове иза којих се поробљава и тиранише васељена. Међутим, постоје следбеници мамона, а то су они којима се жури да се обогате, чак и по цену да газе по лешевима својих ближњих. У овоме нам јасно расветљава цео случај двојац (адвоката): г. Никос Антонијадис и г. Јоанис Ламбропулу, који одважно оптужују за злочине према недужним грађанима у нашим болницама. Да, ови наши недужно пострадали ближњи који су допали у злочиначке руке својих сународника, исте вере, у наредном животу ће заиста бити прибројани хоровима великомученика, али они који их убијају са љубазним осмехом на лицу препуног садизма и лицемерја, куда ће њихове душе припасти у наредном животу?

Запослени који не пристају да се ропски потчине наредбама Новог светског поретка нашег грчког Министарства здравља, дужни су да се сваке недеље самотестирају на два начина. То je такозвани „self test“. Ваше блаженство, Ви сте нам одговорили да са радошћу и поверењем треба да пожуримо да се вакцинишемо код стручних лекара, јер се они брину о нашем здрављу и раде на његовој заштити. Али, погледајте шта су нам открили врхунски лекари, који имају узвишене хуманистичке идеале о човеку: не смемо да се тестирамо ни помоћу оног памука који улази у ноздрву јер је натопљен етилен оксидом, који изазива тровање крви (леукемију) и на крају смрт. Пре неколико дана од једне медицинске сестре из једне наше болнице добио сам лично сведочење. Она је одбила да се вакцинише, и због тога је њена начелница вршила притисак на њу да се тестира, или ће изгубити посао. Два пута током прве недеље се тестирала и, рекла ми је, да је осетила веома болно “печење”. Када је сазнала који оксид је у питању, ужаснула се и размишља о томе да остави посао, јер јој у супротном прети смрт од леукемије!

Наш народ као и сваки други народ на земљи, захваљујући интернету, обавештен је да вакцине садрже супстанце које потичу из ћелија ембриона. Један амерички новинар је интервјуисао извесног произвођача вакцина и овај је признао да се, заиста, многи органи абортираних ембриона, попут бубрега, слезине или жлезда, користе за производњу вакцина. Како је могуће да православни хришћанин спасава или продужава свој живот на рачун људских органа? Изненадили смо се када смо чули да је Митрополит Атике објавио свету да та два производа нису исто. Та појава да човек „конзумира“ тело другог човека се језиком антропологије зове канибализам! Или се, можда, не слажете да ембрион јесте цео човек?

Њихов паклени и злокобни план, Ваше Блаженство, сада се наставља на омладину. Да би могли да прате наставу, деца морају да изјаве да су се тестирала. Ако је тест негативан, могу да остану у разреду, али уколико се покаже да је позитиван, ту је нова одлука наше Владе: деца се морају изоловати у посебне зграде, далеко од својих родитеља, да не би заразили своје укућане! Први пут у историји света се бележи толика заштитничка брига према родитељима! До јуче су се трудили да и оца и мајку убију вакцинама, а сада се представљају као заштитници њихових породица?! У каквим чудовишним ситуацијама живимо и у какво животињско стање је доспео данашњи човек! А како ће наш Бог да помилује свет када види да се догађају толика и таква злочиначка дела и планови, које само ум демонизованог човека може да смисли и оствари!

Неки нас оптужују да смо против вакцина, али ми знамо да су вакцине спасле милионе људи од разних смртоносних епидемија. Међутим, не производи свако грожђе исти сок, нити сваки лек лечи сваку болест. Овде је потребно много расуђивања и божанског просветљења, да се не бисмо преварили (прелестили). Ево због чега смо резервисани: произвођачи вакцина не пружају нам никакве гаранције о својим вакцинама, и зато не можемо „боси преко трња“. Главни финансијски стуб вакцинисања Бил Гејтс без увијања нам говори да ће се вакцинама постићи убиство 15% укупне светске популације. Стари Кисинџер наговара стадо (називају нас животињама!) да прими вакцину да би се остварио њихов циљ. Врхунски професори: Клеантис Гривас, психијатар и професор на Аристотеловом универзитету у Солуну, Димитрије Гакис, Директор АХЕПА Универзитетске поликлинике у Солуну, Елпидофорос Сотириадис, професор Кипарског универзитета, Димитрије Кувелас, професор Аристотеловог универзитета у Солуну и Михаил Спиру, неурохирург, након интердисциплинарне конференције су донели одлуку: „НЕ ВАКЦИНИ! ИЗАЗВАЋЕ ГЕНЕТСКУ МОДИФИКАЦИЈУ ЉУДСКЕ ВРСТЕ“.

После толико колосалних одлука наших професора, који су подигли свој глас ради наше биолошке сигурности и продужења нашег живота, ми дозвољавамо да они буду оптужени као теоретичари завере? Зар то није једна велика лаж и неопростива грешка? На које поверење сте мислили, Ваше блаженство, када сте нас позивали са нашег канала и пожуривали да се вакцинишемо? У кога треба да имамо поверење? Да ли у оне који обећавају да нас убију или оставе парализоване због вакцина, или у горе наведене професоре и њихове истомишљенике који се броје стотинама, а који звоне на узбуну јер је наш живот у опасности? Још један врхунски лекар, Иркиња која је председник Америчке здравствене организације, дала је интервју у присуству око 200 других лекара, и том приликом је изјавила да ће у року 3 до 4 године умрети 2/3 вакцинисаних! Због овог исповедништва је добила отказ. Светски познати економиста Рубини нам говори да ћемо последице вакцина видети на крају 2021. године.

Да ли су теоретичари завере и наши савремени Свети Оци, живи и упокојени, пошто нас, просветљени Светим Духом, упозоравају да избегнемо примање вакцина? Преподобни Старац Пајсије, чије речи су данас идеја водиља грчког народа, преподобни старац Амвросије Лазарис, духовник Манастира Дадију код Ламије, Свети Старац Јефрем аризонски, Старац Партеније, игуман манастира Светог Павла на Светој Гори, Старац Гаврило из Кутлумушког скита, Старац Ефтимије из Капсале на Светој Гори и толики други су последице једне савремене вакцине нагласили као трагичне. Ваше блаженство, како онда ми можемо имати поверење у медицину када Бог друге заповести даје преко својих истинских служитеља и угледних лекара хришћана, који братољубиво и безинтересно нас саветују ради заштите нашег живота. Којим лекарима Ви верујете и које су то користи од једне такве вакцине? Зар не мислите да би требало да се појавите на телевизијском каналу и да кажете све то што сте рекли, јер и нехотице постајете саучесник у пакленом плану убијања светског становништва? Пошто верујемо да имате страх Божји и савест, како ћете предстати на Суду Божјем ако својим ставом и речима будете допринели убиству људи?

Опростите ми, све што сам написао проистиче из велике љубави, поштовања и страхопоштовања према Вама. Познато нам је колико је тешко носити терет Ваше руководеће позиције. Такође, знамо и за Ваше хуманитарно ангажовање, које обављате тихо и богоугодно. Ми од Вас очекујемо да чувате „термопиле“ по свим питањима наше Цркве.

Молимо Вас да исправите и свој став према расколу у Украјинској Цркви, јер ни мученичка крв не може залечити рану раскола Цркве Христове, којој сви припадамо и надамо се спасењу молитвама наших Светих Отаца и Стараца.

С поштовањем целивам Вашу десницу.

Монах Дамаскин григоријатски
14. 4. 2021.

Извор: ekklisiaonline.gr

Са грчког превела Валентина Аврамовић

Васељенска

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Један коментар

  1. Sve su se te crkve odavno otudjile od Boga i covjeka i umjesto da stanu na stranu naroda u ova vremena kada se sve okrenulo protiv njega one podrzavaju sve ove izmisljotine i lazi koje poticu zna se od koga.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!