МУП Србије више не постоји у Лепосавићу

МУП Србије више не постоји у Лепосавићу

У општини Лепосавић од понедељка 17. јуна не ради одељење Министарства унутрашњих послова (МУП) Србије, изјавио је одборник овој у општини на северу Косова Бранко Нинић.

“Одељење је исељено из Лепосавића. Имамо информације да је измештено на територију централне Србије”, рекао је Нинић Срни.

Нинић је истакао да је са апсолутном већином одборника затражио од руководства општине и људи блиских првом потпредседнику Владе Србије Александру Вучићу да кажу народу шта их даље чека.

“Јасно је да је почела примена бриселског споразума и да ми, а камоли обичан народ, не знамо ништа о даљим мерама које ће бити предузете у оквиру примене плана о реализацији Споразума”, рекао је Нинић, који је и бивши председник општине Лепосавић.

Он верује да је руководство општине Лепосавић упознато о детаљима плана, али да смишљено ћути, исткавши да је очигледно процењено да ће примена плана ићи лакше “иза затворених врата” – “корак по корак”.

Нинић је навео да је у припремни тим заједнице српских општина са подручја Лепосавића именован радник локалног Центра за социјални рад Драган Јаблановић, што је народ сазнао посредно и накнадно.

“То, уз гашење одељења МУП-а у Лепосавићу и размену официра за везу Београда и Приштине, представља потврду да је примена плана кренула и да о тој одлуци Влада Србије и председници општина никог нису консултовали”, закључује Нинић.

 

Срна

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Ти "паметни" да спремиш четкицу за зубе и резервне гаће јер Алкатраз вапи за тобом! (видео)

Ти “паметни” да спремиш четкицу за зубе и резервне гаће јер Алкатраз вапи за тобом! (видео)

Вучић толико јако жели да преузме функцију Републичке изборне комисије, да резултате референдума и избора …

ДЈБ: Kривична пријава због фалсификовања резултата на 3.932 бирачка места!

ДЈБ: Kривична пријава због фалсификовања резултата на 3.932 бирачка места!

Председник Доста је било Саша Радуловић саопштио је да је тај покрет, након анализе резултата …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *