fbpx
Насловна / Став / Највећа претња Србији и српском народу долази из Немањине 11
Највећа претња Србији и српском народу долази из Немањине 11 1

Највећа претња Србији и српском народу долази из Немањине 11

Пре четири године тадашњи уредник ВасељенскеТВ замолио је потписника ових редова да да коментар на де факто успостављање дипломатских односа између Србије и НАТО Франкештајн протектората којим ординирају терористи и убице. Овде је тај коментар на који је ВасељенскаТВ објавила 21. септембра 2012. године.

Најновија именовања преговарачког тима који ће у име владе Србије водити преговоре са шиптарским терористима могу само код оних који су неупућени да изазову неверицу. Влада Дачић-Вучић доследно ради на остваривању континуитета са претходном владом Цветковић-Дачић када је реч о окупираним територијама.

Из свих досадашњих наступа Александра Вучића и Ивице Дачића може се веома лагодно донети закључак да су они спремни да оду чак и неколико корака даље у уступцима које су спремни да учине шиптарским терористима од претходне владе, а све зарад идиотске приче о приступању у ЕУ у коју више у Србији не верују ни највећи идиоти.

Влада Дачић-Вучић није никаква национално свесна влада или она која треба да донесе преко потребне промене. То је влада где премијер даје предлоге о подели територије земље и то би да ту земљу чијој влади седи на челу да дели са осведоченим терористима, злочинцима и зликовцима?! Србија данас је пропала земља у којој уз помоћ страних агентура ординира олош у самом врху власти и друштва.

Србији данас не представљају највећу претњу Немачка, ЕУ и САД када је у питању интегритет српске територије. Већ више од деценије највећа претња Србији, њеном територијалном интегритету, суверенитету, развоју и будућности долази из Немањине 11. Највећа претња Србији и њеној будућности, безбедности и економском развоју је њена сопствена власт и квази елита која веома упорно и веома тврдоглаво ради против најосновнијих интереса државе и народа већ више од деценије.

Превише дуго власти у Србији и та некаква самопрозвана квази елита раде о глави сопственом народу и држави. Превише дуго се у Србији прави рачун без крчмара. Доћи ће дан који није далеко када ће свима онима који су учествовали у велеиздаји земље испоставити рачуни. Са све затезном каматом.

Од објављивања тог текста прошло је готово четири године и Србија и српски народ никада у својој модерној историји нису били у горој ситуацију него данас. Било да је реч о политици, међународним односима, економији, безбедности, просвети, здравству…

Велеиздајничка влада којом задњих година руководи манијак Александар Вучић довела је Србију не пред врата Европске уније већ право у Западну Африку. Параметри којима се стање у Србији данас мери нису европски параметри већ западно-афрички. Већ деценијама у Србији је на власти група људи које сопствену територију, државу и народ поклања осведоченим терористима и убицама. Са тим истим терористима и убицама врх српске политике се слика, рукује, љуби, са тим истим терористима и убицама остварује се и привредна сарадња и то наравно увек на штету српских интереса и о српском трошку.

Једна је ствар константа у деловању манијака Вучић и подгузних мува које зује око његовог пркна. Све се ради на српску штету било да је она материјална или политичка. У земљи у којој нестају на десетине хиљада радних места манијак Вучић финансира стране фирме и мултинационалне компаније уместо да финансира развој српске привреде и српске привреднике. И даље се болесно истрајава на идеју придруживања Европској унији иако нас ближа и даља историја жестоко упозорава да Срби и Србија ни из једног пројекта удруживања народа није имала користи већ само штете. Оно прво уједињење које је било под несрећним Александром Карађорђевићем када су Срби насилно гурнути у државу Срба, Хрвата и Словенаца а до којег је дошло после жестоких губитака Срба у првом светском рату где су нам нанети биолошки удари од којих се никада нисмо опоравили а где смо за мање од пет година рата изгубили преко 53% мушке популације довели су до правог геноцида који је над Србима извршен по распаду те несрећне Краљевине Југославије. У том геноциду је уништено и то сасвим сигурно преко милион српских душа. Из једне биолошке катастрофе одмах смо доживели и другу, још гору и обимнију. 

Стварање комунистичке Југославије опет је наравно било одрађено о српском трошку и на српску штету. Србија је распарчана и спремљена за даље комадање које је и уследило распадом те комунистичке творевине. У ратовима деведесетих Срби из те заједничке комунистичке творевине излазе са огромним територијалним и људским жртвама. Читави региона Балкана етнички су очићшени од Срба а да за то никада нико није одговарао. Нестала је Српска Крајина, Срби су протерани из великих делова БиХ, Срба на Косову и Метохији има таман да се изброје на прсте једне руке. Срби су на крају двадесетог века једини народ у Европи који је плански и организовано етнички ћишћен и уништаван. Највеће жртве и највеће губитке распадом комунистичке Југославије имали су управо Срби. У Бих су пре распада Југославије у својим тапијама Срби имали преко 73% територије БиХ док им је држава данас сведена на 49%. Има се може се.

Распадом онога што је било познато као савез Србије и Црне Горе, Србија је на милост и немилост монтенегринским криминалцима оставила преко 60% становништва Црне Горе које се тада изјашњавало као српско. Срби се данас у Црној Гори боре за голи опстанак под ударцима монтегринско натовске машинерије. Од Србије немају никакву помоћ нити подршку јер монтенегринска мафија чврсто у својим канџама држи комплетан српски државни врх.

И после свих тих масивних и силних губитака које не би издржали ни много већи народи данас у Србији поново на власти имамо лудаке којима су европске интеграције ного важније од интереса српског народа и државе. Уствари они ту српску државу и народ веома педантно уништавају као што су учествовали у уништавању и оне комунистичке Југославије. Уништавајући српску државу и све радећи на српску штету они су док је Србија клизила пут западне Африке постајали мултимилионери са хиљадама престоничких квадрата, иностраним рачунима на којима су депоновали стотине хиљада, десетине и стотине милиона евра, долара, фунти и швајрцарских франака које су отели од српске сиротиње. 

Та банда данас Србији и Србима опет нуди историјски пут у светлу европску будућност а у ствари Србе и Србију спрема за нову кланицу из које ће Срби и Србија поново изаћи са страховитим материјалним и територијалним губицима. Данас поново на власти имамо једног лудака Александра по угледу на несрећног Александра Карађорђевића и ако би многи мислили да између њих нема пуно сличности грдно би се преварили. И један и други су страствени коцкари мада је несрећни Александар Карађоревић бар имао стила па је време и народни новац крцкао по казинима Бијарица док овај садашњи Александар ужива у зевању по новобеоградским кладионицама. Новац за казина и ладионице онај Александар као и овај садашњи обезбеђивали су нпр. пљачком рудника злата Леце. И овај као и онај Александар нема ништа против дружења са мушкима. У време оног Александра матори краљ Петар је гарди морао да издаје наређења да љубавнике његовог сина не пуштају у двор и да га макар ту поштеде бруке о којој је тада брујала читава Србија. Данас у Србији нема чувара  српског образа па тако имамо содомитске параде у центру престоног града где нам содомити пркосно у лице подврсикују и терају инат.  

Ондашњи Александар Био је обузет идејом Југословнества и то тако и толико да је чак због тога у земљи увео и диктатуру. Садашњи Александар је исто тако опседнут германофислком идејом уједињене Европе због које је спреман да сатре све Србе ако затреба.

Болешчина која је прогутала српско друштво довела је до тога да су данас главни заступници шиптарских, усташких и муслиманских интереса на Балкану министри, премијер и потпредседници српске владе. Највећа опасност по будућност Србије нису ни Загреб, ни Приштина већ Немањина 11. како смо то већ тврдили пре четири године. Те протекле четири године само су потврдиле и то у ситне детаље све оно што је тада речено. Главни непријатељи Србије и српског народа су његова влада и Скупштина. Одатле Србији и Србима прети данас највећа опасност. Многи кажу како су политичари издали Косово али нису они издали Косово. Они су сви одреда издали Србију. Тако данас планирају да шиптарима праве коридоре ка Тирани, да Републици Српској намећу хрватске економске интересе и протежирају исте док планирају даље комадање Републике Србије и стварање правних предуслова за исто. Увозе се у Србију међународни терористи којима се додељују српско држављанство, куће и станови. Смешно је слушати приче о одбрани права Војводине а знати да су та права Војводини дата од стране комунистичког диктатора и убице Срба Јосипа Броза Тита и његове подгузне муве Моше Пијаде. У Војводини као и остатку Србије изгледа сви имају већа и прећа права од Срба.

Поставља се само наравно пиатње докле ће сами Срби да буду део и саучесник наметнутног им лудила и када ће свима у самој Србији а и око ње показати поприлично брзо и ефикасно где им је место.

Милинко Милинчић, Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Напредњаци, баталите штрајк глађу, вођу на чело па правац Савски мост и бућ.. 11

Напредњаци, баталите штрајк глађу, вођу на чело па правац Савски мост и бућ..

БЕОГРАД – У току је састанак председника Србије Александра Вучића и министра одбране Александра Вулина …

Напредњаци плаћају ботове 1.500 динара за један дан штрајка глађу! 12

Напредњаци плаћају ботове 1.500 динара за један дан штрајка глађу!

Најновији циркус који је превазишао онај путујући циркус Монтија Пајтона а који организује Вучић са …

3 Коментара

  1. največa pretnja srbskom narodu je narod koji ase prodaje za kesicu kafe,šećera.brašna itd crkavajte onda nemojte opet krive izbjeglice.

  2. Већ деценијама у Србији је на власти група људи које сопствену територију, државу и народ поклања осведоченим терористима и убицама. Са тим истим терористима и убицама врх српске политике се слика, рукује, љуби, са тим истим терористима и убицама остварује се и привредна сарадња и то наравно увек на штету српских интереса и о српском трошку.
    ++++
    Да, брате Милинко, тачна ти је дијагноза !
    Још да све нас у овом логору обавестиш која је терапија ?
    Како и са ким ослободити нашу јадну, опљачкану и окупирану домовину ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *