fbpx

Највећа жртва шиптарских тарифа на робу из Србије је Андреј Вучић!

0
(0)

Зато је данас главни бабун заплакао. Замислите ви председника једне држава па макар то била и Србија како јавно плаче као најобичнија плачипичка док му се ка српским енклавама крећу возила шиптарске терористичке војске?! Мада није он плакао због Срба на Косову и Метохији које је буквално довео на саму ивицу пропасти и голог опстанка а још је мање плакао због српске државе на тим просторима за чији је нестанак управо он најодоговорнији.

Он је плакако јер је огроман део онога што је извожено на простор Косова и Метохије ишао преко фирми које су директно или индиректно у власништву његовог брата Андреја Вучића. Зато је врховни бабун данас пустио сузу. Фућка се њему и за Србима и за Србијом!

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Меркелова дала зелено светло, Немци наоружавају Косово

3 (2) Док с једне стране, Немачка пропагира преговоре између Приштине и Београда, с друге …

Коха: Технички тимови Београда и Приштине у четвртак у Бриселу састављају текст споразума Србије и Косова

3.4 (5) Очекује се да ће коначни споразум између Косова и Србије бити састављен на …

3 Коментара

  1. Велики бабун нам се и дање Сере по глави ( са великим С) ,председник Србије моје једине и вољене Отаџбине , Велеиздајник ( по активном Уставу Србије…прочитати и мало кривичне казне за кршење константно истог) није уопште индиферентан према Србима и Србији.. Мени се „фућка“ за Обалу слоноваче и не бавим се уништавањем исте земље.. Овај да.. Годинама… па докле бре више стварно..

  2. To su krokodilske suze. Ne plače on zbog bate. Ovo je raj za batu. On će i dalje da šalje robu na Kosovo preko svojih Šiptarskih veza i kanala ali po zantno većoj ceni. Nikada oni neće biti na gubitku sve dok je vrhovno SNS božanstvo na vlasti.

  3. Доктор са Чубуре

    Највећа жртва оваквих такси је свакако српски народ на Косову и Метохији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *