Напрдњаци, када ћете у скупштини мало о Вођиним раним радовима?

0
(0)

Непознато о Вођином интимном животу: блудничење са трансвеститом за 150 евра

Недавно се појавила скоро деценију и по строго скривана полицијска документација, која садашњег председника Владе Александра Вучића терети да је на јавном месту имао сексуални однос са другим мушкарцем, при чему га је полицијска патрола затекла са мушким полним органом у устима. Уз све то, тај други мушкарац је надалеко позната мушка проститутка која своје услуге наплаћује и код које је нађено 150 евра наплаћених те вечери од Вучића.

Никола Брујић из Земун Поља код Београда, мало је познат јавности под овим именом. Неки га знају по његовим уметничким именом Лидија, али је јавности највише познат као Ликана, један од најпознатијих трансвестита Србије. На јавну сцену је ступио (ступила) деведесетих година прошлог века, заједно са далеко познатијом Мерлинком (рођена као Вјеран Миладиновић, убијена 22. марта 2003.) и мање познатима Санелом, Гретом и Шехерезадом.

По причи Мерлинке, објављене у њеној исповести још за њена живота, сви ови трансвестити (инсистирају да им се саговорник обраћа у женском роду) су за живот зарађивали бављењем најстаријим занатом – проституцијом. Деведесетих година су се појавиле у близини парка код Економског факултета у Београду, где се и иначе деценијама уназад окупљају проститутке. Парк и околне уличице су постале по томе познате, и да тамо услуге пружају мушкарци преобучени у жене, па су муштерије које траже такву врсту услуге почеле ту да долазе.

Једне вечери 2002. године поред Ликане се зауставио аутомобил са њој добро познатим возачем – био је то Александар Вучић, актуелни председник Владе Србије. Вучић је, очигледно, и раније користио њене услуге, јер јој се одмах извинио што овога пута жури, због чега однос морају да обаве на брзину у његовим колима. Ликана му је за услугу аналног секса наплатила 50 евра, али јој је Вучић дао укупно 150 евра, тражећи додатну услугу.

Наиме, пошто је обавио сношај у коме је Вучић био активан партнер, политичар и тадашњи члан СРС-а је тражио од Ликане да замене улоге и да сада он буде женско. Ликана из неког разлога за то није била расположена и предложила је Вучићу да узме њен (Ликанин) полни орган у своја уста и тако се задовољи, на шта је овај пристао. Ликана је у то време, упркос свом надимку, имала све атрибуте мушкости.

Усред тог, додатног односа, наишла је патрола полиције из месно надлежне станице Савски Венац, која рутински обилази овај крај, управо да би спречила блудничење на јавном месту. Видевши шта се дешава у колима, полицајци су закуцали на прозор и од присутних затражили легитимације. Вучић се понео веома дрско, питајући полицајца да ли уопште зна ко је он. Викао је и упадљиво гестикулирао. Патролу ово ни мало није импресионирало, па је „љубавни“ пар приведен у станицу полиције.

Као народни посланик, Вучић је могао да се позове на посланички имунитет, али би у том случају настао један мали проблем. Ако би то урадио, све би на решавање доспело до скупштинског Одбора за административна и питања имунитета и афера би постала јавна. Због тога се Вучић телефоном обратио свом тадашњем шефу Војиславу Шешељу, који је преко својих канала издејствовао да Вучић одмах буде пуштен, а да се цео случај заборави.

И по признању Ликане, никада јој није стигао никакав позив од суда или тужилаштва у вези са дешавањима те вечери. Ликани ово није било први пут да је полиција прекида у послу, и одлично је била упозната са процедуром која тада следи. Због тога јој је брзо постало јасно да су у овом конкретном случају радикали узели у заштиту свог истакнутог члана, како његова брука не би доспела у јавност. Народни посланик, и то још из редова конзервативне Српске радикалне странке плаћа за услуге уличну проститутку, и то још мушког пола, па га полиција затиче у колима на јавном месту са мушким полним органом у устима – то није смело да се обелодани ни по коју цену.

Иако је од Ликане те вечери узета изјава и формално је предмет заведен у полицијској станици, случај никада није процесуиран. Неко веома утицајан је издејствовао да документација заврши на дну најдубље фиоке полиције. Ликана је овде била колатерала, јер ако би се њој судило сазнало би се и име њеног клијента од те вечери, па је зато и она амнестирана.

Очигледно је да је руководство СРС-а било упознато са Вучићевим склоностима, не само према истом полу, већ и према егзибиционизму (склоност ка сексу пред посматрачима). Намеће се питање зашто наредних шест година, све док добровољно није напустио радикале, ништа није било предузето да би се он склонио са функција које је обављао у странци. Да ли то значи да је неко имао користи од тога што је Вучића могао да уцењује полицијском документацијом која до данашњег дана није угледала светлост дана?

О склоностима Александра Вучића према особама истог пола и раније је било писано у медијима. Дошавши на власт, он своје момке више није морао да плаћа из сопственог џепа, већ их је пребацио на терет републичког буџета, јер су сви они који би га сексуално задовољили добијали добро плаћене државне послове.

Раније се веровало да је Вучић склон односу са другим мушкарцима, али искључиво ако је он активан. Догађај са Ликаном из 2003. године, када је полицијски заведено да је Вучић орално задовољавао другог мушкарца, није једина таква епизода у његовом животу.

Стални сарадник Таблоида, Ђорђе Вишекруна, који је својевремено био изузетно близак са Вучићем, у својој аутобиографској књизи описује један догађај из централе СНС-а на Новом Београду. Тог дана је он по претходном договору дошао до Вучићевог кабинета и јавио му се мобилним са питањем где ће да се нађу. Вучић му се одазвао после дугог звоњења и замолио га да сачека мало испред врата.

Неколико минута касније из кабинета је изашао Вишекруни лично добро познат тадашњи омладински активиста и плејбој Д.Р. за кога се знало да нема посебне склоности према мушкарцима, али да се одазива њиховим позивима, под условом да он преузме активну улогу.

Д.Р. је убрзано излазио и на вратима још увлачио кошуљу у панталоне и закопчавао шлиц. За разлику од њега, Вучић је био комплетно и уредно обучен. У разговору са потписником ових редова Д.Р. је одбио да коментарише Вишекрунине наводе – нити је потврдио, нити демантовао да се било шта догодило између њега и Вучића, већ се само загонетно насмешио и приметно почешао у пределу препона.

Ликана се и даље бави послом којим се бавила и 2002. године, али од убиства Мерлинке прима само познате јој муштерије или оне који долазе са препорукама. Александар Вучић је председник Владе Републике Србије и уопште не хаје за афере које о њему објављују медији и друштвене мреже. Изгледа да после описаног догађаја из 2002. године он и Ликана више нису имали никакав контакт.

А 1. Прерушавање

Трансвестит (исправно и травестит од италијанског травестире) је особа која је рођена у полу који не прихвата, због чега променом гардеробе и понашања, као и шминком жели да се пребаци у изабрани пол. Израз потиче од латинских речи транс (пре) и вестире (обући) и дословно значи преоблачење, прерушавање. У свакодневном говору се све чешће користи енглески израз цроссдрессер (кросдресер), што је обичан синоним за трансвестит.

За разлику од трансвестита, транссексуалне особе су оне које су већ започеле или до краја спровеле промену пола медицинским путем, као што је терапија замене хормона или хируршка операција.

А 2. Секс и политика

Мало је светски познатих политичара који су ухваћени са неком проститутком, истог или различитог пола. Већини је политичку каријеру запечатило то што су имали ванбрачне сексуалне односе. До пада са власти, италијанског премијера, Силвија Берлусконија, више је довела чињеница да је имао секс са малолетницама, а мање то што су поменуте особе за то од њега добијале новац. Израелски председник Моша Кацев поднео је 2007. оставку због оптужби сарадница да их је сексуално узнемиравао на радном месту. Касније је због тога осуђен на казну затвора од седам година.

Бивши пољски вицепремијер Анџеј Лепер је своју сарадницу условио са „или секс, или отказ“. Тадашњи лидер турске опозиције Дениз Бајкал у мају 2010. је поднео оставку пошто се на интернету појавио видео снимак који га приказује голишавог у једној хотелској соби заједно са посланицом из његове странке. У нормалном свету би било незамисливо да каријеру настави политичар ухваћен како на јавном месту има секс са проститутком коју је платио. Србија ни по чему, па ни по овоме, не спада у нормалан свет. Певач Шабаноти у песми „Удаја Елтона Џона“ тврди – Док је било друга Тита, није било травестита!

Игор Милановић, Таблоид
Зашто љубав боли

(Елвис Џ. Куртовић)

О, како је тешко наћи њежног друга у маломе граду,

жалио се ноћу у мислима он Оскару Вајлду.

Са чежњом је гледао дјечаке како возе бицикле по цести,

спреман бијеше умријети за љубав од те неке опаке болести.

Отишао је у велики град, гдје средина није тако груба,

писао је лијепу књижевност и маштао да пронађе друга.

Једне вечери, на представи балета, упозна неке фине људе,

један од њих угледни одвјетник, позва га његов гост да буде.

Било је ту и неких лијечника, умјетника из разних домена,

јела, пића и њежне глазбе, једино није било жена.

Први пут он постаде сретан, упознао је себи слична бића,

не знајући шта ће да се деси, кад полуде од силнога пића.

Човјек живи да несретно воли, још једном он испаде глупак,

рече: „Ох, како љубав боли“ док су му у хитној крпили шупак

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ВУЧИЋ: 1,8 милиона доза Фајзерове вакцине за Србију

3 (4) Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је Србија за крај ове …

Да купујемо гранате из Бугојна?! А да купиш коју из „Крушика“ и „Заставе“ коју сте успели да сјебете?

5 (1) „Сваки напредак БиХ је добар и за нас, а спремни смо да купимо …

Један коментар

  1. Фахри Муслиу

    И није мене брига ако је он такав, већ није фер што читав свет мисли да смо и ми такви, док је изабран, док је на власти и док нам ради све оно што су (ако су) њему радили и раде и даље, а ми трпимо и ћутимо.
    Да ли смо ми стварно неки девијантан, ударен у главу, извитоперен народ?
    Шта је Србину све потребно да чује о АВ, па да каже:“Нећу више да ми овај буде представник, акамоли председник државе.
    И то Србије, којом се толико поносимо, а коју нам неки толико срозавају, продају и уништавају.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend