fbpx

Напредна фукара на све могуће начине покушава да смањи излазност јер је она већ сада много већа него на претходним изборима

0
(0)

Добили смо двадесетек извештаја са терена о тренутној излазности народа на ове изборе. Извештаје добијамо од контролора како опозиције а тако и оних који су на бирачким местима као представници власти. Они се сви чуде због тврдњи у медијима о томе како је излазност тек нешто око 30% а тврде да је на њиховим бирачким местима у појединим београдским, горњемилановачким и чачанским општинама излазност већ сада већа од 40% а да је на два места у Горњем Милановцу и Чачку излазност у 3:30 часова већ била 47%.

Данас медије у Србији проценама о излазности грађана затрпава страна агенција ИПСОС која је на прошлим изборима у њиховим истраживањима Вучићу и СНС надувала и дала преко 10% гласова које Вучић и СНС никада нису имали и добили. Постоји веома озбиљна сумња да ИПСОС Србија учествује у штеловању и лажном приказивању излазности грађана у Србији како би Вучићу била омогућена победа у првом изборном кругу.

Правни тим Србије данас већ пише кривичне пријаве против одговорних и надлежних представника те агенције у Србији и на суду ћемо тражити да на увид ставе методологију, начин и све податке уз помоћ којих су долазили до процента излазности је ми већ сада знамо да ИПСОС Србија објављује ЛАЖНЕ ПОДАТКЕ! Не постоји ни теоретска шанса по којој ИПСОС може давати податке о излазности на основу некаквих узорака јер је ту реч о најобичнојој манипулацији.

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

НАСАМАРИЛИ НАРОД: ЕПС најавио, па повукао олакшице за плаћање рачуна

4.9 (15) „ЕПС ће у овим тешким временима максимално изаћи у сусрет грађанима. Уколико касне …

Режимске манипулације са бројем преминулих геронтолошких пацијената од короне у КЦ Ниш

5 (2) Од 184 корисника Геронтолошког центра Ниш који су хоспитализовани након што је откривено …

Један коментар

  1. Гласали како гласали изгласаћемо некога, а кога. Немој само онога ко гласа без жене, а за себе, није човек, као социјално биће. Историја нам се понавља. Председник Тадић, за разлику од Николића, своју жену, Прву даму, нигде није водио са собом или Снежана није хтела да иде с њим у 2012. га оставила. Видела с ким има посла. То ће се исто десити и са Вучићем (пу..пу..пу, језик прегриз’о), он је гласао у друштву кћерке, односно, ми нећемо имати Прву даму, jeр је и председник нема(?). То је српска борба против беле куге и пример омладини.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *