Наредбе о ношењу маски и ограничењу кретања – неуставне?!
Фото: Филип Kраинчанић/Нова.рс

Наредбе о ношењу маски и ограничењу кретања – неуставне?!

5
(6)

На свјетском плану се десио државни удар. У многим државама су власт преузели којекакви кризни штабови, ни од кога изабрани. И они свима нама у ствари хоће да креирају живот, а не изабрана власт.

Кризни штабови нису изгледа само изнад обичних свакодневних закона, они су и изнад устава. Ево на примјер, Уставни суд БиХ је донио прије пар мјесеци одлуку да су мјере кризних штабова противуставне. Али то не омета кризне штабове да упорно истим мјерама и даље малтретира људе.

Да народ види да нешто доприноси смањењу вирусне активности, он би се и без званичног увођења мјера тога придржавао, штитио би и себе и друге. Није народ безмозгна маса, народ се у свакој непогоди знао сам сачувати, без паметовања одозго.

Гледајући коментаре људи по друштвеним мрежама ове мјере народ доживљава као чисто малтретирање, а брњице носи само из једног разлога јер га штите од казне. Народ зна да баријера од којекаквих крпа не може да штити од тако малих микрочестица. Народ зна да је за инфицирање потребна већа количина вируса, а не појединачни примјерци који као лебде около .

Али је народ испрепадан пошто су кризни штабови постали моћнији од устава. Што значи да их сутра ништа не спречава да донесу било какву мјеру. Што је нека цивилизације ближе крају то су јој мјере и закони све луђи и луђи. Нико их не спречава да рецимо донесу мјеру да сви морамо очи штитити специјалним свијетлоцрним наочалама, које производи творница чији је власник, гле чуда, дијете некога од људи из Врховног Штаба који издаје команде Кризним штабовима.

Ко је заборавио нека се подсјети да вирус није жив организам, нема он способност кретања нити је метак који одмах убије из прве чим га неко издахне из својих плућа.

Сви смо свједоци аномалије да иако већина народа због страха од казни поштује одстојање и носи брњице, вирус и даље хара. И чему вакцинисање ако ће и даље противуставне мјере остати на снази.

Извињавам сеовом приликом тзв. Теоретичарима завјере што сам њихове тезе доводио у сумњу, ипак су у много чему у праву. У цијелој овој причи нас неко прави будалама. И што смо послушнији то су мјере све рестриктивније. И чудна је некако сатница као и календар појављивања вируса, као да се дозира према неком тајном плану. Почели су се појављивати и национални сојеви, као да се вируси праве специјално за неке нације. Да ли се чешког соја се требају плашити само Чеси или сви? А кога напада британски или шкотски сој, само њих или и остале?

Да ли ће зараза стати појавом црногорског соја?

Гдје сврстати овај твит, под теорију завјере или неку другу декларацију?

Душко Бошковић, Сарајево

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Др Бирам Бридле: „Забрљали смо. Spike протеин је токсин, вакцинисаним људима убризгавамо отров“

Др Бирам Бридле: „Забрљали смо. Spike протеин је токсин, вакцинисаним људима убризгавамо отров“

4.7 (25) Истраживање до којег је дошла група научника показује како протеин шиљка (енгл. спике …

Идентификован ген који штити од ковид 19 заразе: ХЛА-ДРБ1*04:01

Идентификован ген који штити од ковид 19 заразе: ХЛА-ДРБ1*04:01

5 (3) Научници са Универзитета Њукасл идентификовали су ген који би могао да објасни зашто …

Један коментар

  1. Ljudsko pravo po Ustavu, deklaracijama, uredbi, aktima, sporazumu je NEPRIKOSNOVENO, znaci trajno, bezuslovno, stice se ZACECEM oduvek i zauvek itd.. moze se OGRANICITI ispoljavanje, npr. zelim da idem u poplavljenoj crkvi, ili npr zelim u skupstini, banci da se molim, to se moze ograniciti a ne moze NAMETANJE teranje na ubistvo, sprovodjenje u rat jer je to navodno borba za naciju, znaci ljudski zivot ne moze biti manje vredniji i od zastave, drzave pa cak i najblizih.. teranje na nosenje maski, zabrane prisustvovanju javnim mestima, moze se ograniciti npr ne mozes se moliti u parku npr iritiranje drugih vera i slicno.. znaci ustav daje da se moze OGRANICITI U CINJENU u SMANJENOM obimu za neki period, a ne moze se CINITI nametanje… USTAV garantuje i deklaracije da OBEZBEDE lecenje svakog, bez obzira i da je najveci kriminalac, a NE MOZE da se on TERA ili SANKCIONISE jer nece.. to je u suprotnosti i sa uredbama, sporazumima, deklaracijama, ustavom i krsenjem cak i drugih zakona, tj u suprotnosti sto bi pravnici rekli kontradiktorni, i da je po svim navedenim aktima moguce maltretiranje a nije cak kada je u pitanju kontradiktorni zakoni uzima se povoljniji koji stanka ili okrivljeni zeli.. tako kako je ovo sve doslo dovde nikom nije jasno.. Jedino da se vidi sudska presuda za maske, vakcine na osnovu cega su primenjivali zakon koji nije u skladu sa svim priznatim aktima, ustavom i kontradiktoran u odnosu npr sa porodicnim, gradjanskim, krivicnim, upravnim, zakonu o potrosacima, o pravima pacijenata gde uvek moze da odbije, ajd sad nekog na silu da operisemo, ili jurimo sa diklofenom.. zamislite ovaj ladno pljacka banku, a zandarmerija juri Stanku sto bez maske nahranila kokos ili nije popila brufen.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend