Не брини ништа ПСИХОПАТО, заигрће мечка од синоћ и пред твојом кућом!

Не брини ништа ПСИХОПАТО, заигрће мечка од синоћ и пред твојом кућом!

Председник Александар Вучић рекао је да смо синоћ у Београду били сведоци најбруталнијег политичког насиља.

– Република Србија у потпуности је поштовала слободу окупљања, слободу другачијег изражавања и мишљења и никада није угрозила то право својим грађанима. Синоћ, смо били сведоци агресивног политичког протеста, непријављеног полицији. Догодило се то да су лица десничарске оријентације, напали Народну Скупштину РС, ушли у Народну Скупштину РС, више сати нападали припаднике полиције, вређали их, гађали. Полиција се понашала достојанствено и реаговала само када су упали у Скупштину- рекао је Вучић.

ПОЛИТИЧКИ СКУП БИО ДОБРО ОРГАНИЗОВАН

– Тај политички скуп је био добро организован. Видели смо да је било криминалног и иностраног упада. Суочени са свим тим полиција је у складу са законом повратила контролу над Скупштином- рекао је председник.

– Пет полицијских аутомобила је уништено. Повређени су полицајци. Степен агресивности је био велики. Нанели су велику штету – рекао је Вучић и показао фотографије повређених припадника МУП.

ПОВРЕЂЕНО 43 ПОЛИЦАЈЦА

– Повређено је 43 полицјајаца, запаљено пет возила, а многи припадници МУП су избодени. Коришћене су праћке, каменице, молотовљеви коктели и полиција је морала да реагује. Ти људи нису говорили о корони, већ о некаквој издаји, 5Г мрежи и равној земљи. Они су протесте најављивали и за 20. јун пред изборе, па су то одлагали. Дочекали су прилику да уђу на кратко у Скупштину и нанели велику штету угледу Републике Србије – рекао је он.

– Ја разумем политичке фрустрације, само немојте да упадате у државне органе и угрожавате животе полицајаца. Нећемо ником дозволити да угрози мир- поручио је Вучић.

– Синоћ су као хероја представили човека коме је отац преминуо од короне због недостатка респиратора. Желим да вам кажем да је у питању ноторна лаж. Лекари су се борили до последње секунде, Земунска болница има респираторе, о лачењу постоје сви протоколи. Реч је о лицу осуђиваном за прекршаје. Друго лице на које су се позивали је Слоба робија, који се лажно представља као пољопривредник из Пазове, а са Новог Београда је. Више осуђиван. Желим само да кажем да све знамо о њима и немојте да нам их представљате као хероје – рекао је Вучић.

Новости.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

БРАВО ВУЧИЋУ! Угaшeнo 40.000 гaздинстaвa у млекарској индустрији Србије

БРАВО ВУЧИЋУ! Угaшeнo 40.000 гaздинстaвa у млекарској индустрији Србије

За произвођаче нема бољитка све док се за литру млека добија мање пара него за …

Вучић дошао на поклоњење глобалистима: Урадићемо све за Зелену агенду

Вучић дошао на поклоњење глобалистима: Урадићемо све за Зелену агенду

Председник Србије Александар Вучић борави у Глазгову где учествује на Самиту лидера о климатским променама …

2 Коментара

  1. Kako li je toliko brzo dobio informacija o ljudima sa “prekršajima”, a ne može godinama da sazna ko je rusio Sava Maalu???? Interesantno.

  2. sve sto ti ispade iz smrdljivih usta picoustih na tebe se odnosi, sebe, zlikovce policajce i kriminalce mafijaske opisujes, majmune genocidni, ubi se smrde bosanski, kad ti narod bude sudio nece ti pomoci bande indijanske, ni ustase, ni kriminalci, bices ziv rastrgan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *