fbpx

Нема никакве разлике између Тадићеве и Вучићеве власти

0
(0)

Председница ДСС: Напредњаци су на клацкалици између маније гоњења и комунистичког измишљања непријатеља
Александар НЕДИЋ (Српски либерални савет): „У Божићном прогласу ДСС-Двери и групе патриотских интелектуалца препознали смо сличност са нашим програмом и могућност да се овај блок конституише као снажна опозиција садашњој власти“

Љубиша ЈОВАШЕВИЋ (Покрет удружених локалних странака): Приступамо да би се у Србији спасило што се спасити може. Патриотски блок биће снажна алтернатива политици безнађа и диктата коју спроводи власт

Члан Старешинства Двери Бошко ОБРАДОВИЋ: „У документу заштитника грађана може видети да је ВБА пратила и активности Покрета Двери. Тражимо објашњење зашто смо били под присмотром, уколико такви разлози постоје. Уколико се покаже да разлога нема, тражићемо одговорност надлежних

ПАТРИОТСКИ блок је политичка снага у јачању и сваке недеље прилазе му странке, удружења и угледни појединци који препознају наш блок као истинску алтернативу лошој власти, речено је на заједничкој конференцији Демократске странке Србије и Покрета Двери на којој су представљени нови чланови блока – Српски либерални савет и ПУЛС.

„Организације и појединци подржавају патриотски блок, јер има суштински другачију националну, економску и културну политику у односу на власт“, рекла је Рашковић Ивић на конференцији у седишту Демократске странке Србије.

Председница ДСС критиковала је Српску напредну странку јер се „уместо да решава проблеме грађана, бави сама собом, писањем медија, а најављују се и скупови подршке Александру Вучићу и Влади Србије. Њихово понашање је на клацкалици између маније гоњења и комунистичке праксе измишљања унутрашњих непријатеља“, истакла је она.

Коментаришући именовање Јелене Триван на место вд директора Службеног гласника, Рашковић Ивић је рекла да је тај избор доказ да нема суштинске разлике између Тадићеве и Вучићеве власти.

Александар Недић из Српског либералног савета је рекао да је та организација програмски наследник Српске либералне странке покојног академика Николе Милошевића и академика Косте Чавошког.

„У Божићном прогласу ДСС-Двери и групе патриотских интелектуалца препознали смо сличност са нашим програмом и могућност да се овај блок конституише као снажна опозиција садашњој власти“, рекао је Недић и додао да је најзначајнија СЛС иницијатива била покретање поступка рехабилитације Слободана Јовановића и Драже Михаиловића, коју су својевремено подржали ДСС и Покрет Двери.

Др Љубиша Јовашевић из Покрета удружених локалних странака рекао је да се ПУЛС прикључује блоку како би у Србији спасио шта се спасити може.

„Патриотски блок биће снажна алтернатива политици безнађа и диктата коју спроводи власт“, рекао је Јовашевић.

Бошко Обрадовић из Покрета Двери исказао је задовољство што данас присуствујемо проширивању подршке „Божићном прогласу“.

„Патриотски блок постаје стециште истинске опозиције и сабирања незадовољних грађана. Сведоци смо да између власти и парламентарне опозиције нема никакве суштинске разлике и због тога је наш блок једина права опозиција и алтернатива власти.“

Обрадовић је обавестио јавност да се у документу Заштитника грађана може видети да је ВБА пратила и активности Покрета Двери.

„Тражимо објашњење зашто смо били под присмотром, уколико такви разлози постоје. Уколико се покаже да разлога нема, тражићемо одговорност надлежних“, рекао је он.

Обрадовић је најавио низ акција које ће Патриотски блок покренути у наредном периоду.

„Промовисаћемо Божићни проглас широм Србије и покренути велику кампању против продаје Телекома, јер је продаја штетна из националних, економских и безбедносних разлога. Телеком је наше „привредно Косово“ и морамо га одбранити од продаје странцима“, закључио је Обрадовић.

Демократска странка Србије

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучић ове године задужио Србију преко три милијарде евра, јавни дуг ће до краја године достићи 30 милијарди евра, а он са Кинезима без тендера уговара брзу пругу Београд – Ниш

5 (7) Странка слободе и правде (ССП) указала је данас да је председник Србије Александар …

Италијанска ТВ: Вучић преговара са Вучићем!

5 (7) Чињеница да председника Србије Александра Вучића има исувише у свакој прилици више није …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *