НЕМАЧКА ГЛУМИЦА МЕРKЕЛОВОЈ: Ти си за затвор, довела си нам мигранте и окореле криминалце!

НЕМАЧКА ГЛУМИЦА МЕРKЕЛОВОЈ: Ти си за затвор, довела си нам мигранте и окореле криминалце!

Гвоздена завеса либерализма замрачила је Немачку, угушена слобода говора, пребијања активиста опозиције, цензура интернета и успостављање ксенократије, владавине увожењем миграната гласача створили су нови хибридни систем диктатуре.

Ви сте најокрутнија, злочиначка канцеларка са којом је немачки народ икада морао да се носи. Увукли сте немачки народ у тероризам, рат, сиромаштво и смрт намерним и илегалним увозом миграната, стотина хиљада плаћеника, терориста и других окорелих криминалаца.

Према члану 16 Устава, нико ко стигне у Немачку кроз сигурне земље нема право на азил. Зато су сви ваши гости илегални криминалци у Немачкој. Шенгенски и Даблински споразум су такође противзаконито створени. Заветовали сте се, између осталог, да ћете штетне ствари држати подаље од немачког народа, али свакога дана чините управо супротно.

Нисте добили мандат да бисте се бавили потребама свих грађана, већ само добробитима немачког народа, то је једина сврха Вашег мандата. Ви нисте ништа друго него радник немачког народа, јер власт припада народу, а не Вама.

Свесно сте подстакли читав народ да се међусобно конфронтира , поделили га и уништили читаве породице. И све то заокружујете безобразним понављањем лажи да нама Немцима иде боље него икад?

Због ваших илегалних гостију, сви јавни догађаји морају да буду масовно обезбеђени, окружени оградама и чуварима наоружаним аутоматским оружјем. Сада постоје заштитна подручја за жене које траже заштиту како не би постале жртве сексуалног злостављања од стране Ваших гостију. Свакога дана Ваши гости чине невероватне злочине.

Сиромаштво које влада међу нашим старијим становништвом и децом је веће него икад. Скоро милион Немаца живи на улицама. Помагати тим људима, то је био задатак Вашег мандата, а не препљавање читаве Европе освајачима из других култура. И желите да Вас поштујемо?

Ваши окупатори, углавном криминалци, који силују и убијају у Немачкој, су затим стављени под Вашу заштиту (и заштиту мејнстрим медија / полиције) и приказују се као жртве „десничара“. Ако сте заиста желели поштовање и имали савест, одговорали бисте за своје злочине пред судом.

Уколико Вас правда не посети, народ хоће, јер власт припада искључиво народу, а немачки народ је Ваш послодавац. Ви сте нико. Ниједна канцеларка никада није намерно нанела толику штету и патњу немачком народу.

У будућности желим само једно: да Ви и цео Ваш ентитет буде изведен пред лице правде због свих кршења закона и да Ви и Ваше колеге одете у затвор, минимум доживотно. Овако велика издаја сувереног народа се никада није десила у историји Немачке.

Плаћени коментатори и лицемери који Вам се и даље улизују, неспособни да мисле својом главом, могу да се суздрже од тога, јер ниједан разуман човек такве људе не схвата озбиљно.

Презирем Вас из дна своје душе и желим Вам казну коју заслужујете. Са пуно презира, захваљујући Вашем Штази руководству – глумица, Силвана Хајзенберг.

Извор: Wебтрибуне.рс/Дневна Газета

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Вучић јавно признао да га контролишу агенти немачке владе инсталирани као саветници у његово окружење

Вучић јавно признао да га контролишу агенти немачке владе инсталирани као саветници у његово окружење

Ми имамо једног Немца кога је поставила немачка влада, он је мој саветник и јако …

МАСАКР у Немачкој: Мигрант ножем убио троје људи, неколико ранио! (видео)

МАСАКР у Немачкој: Мигрант ножем убио троје људи, неколико ранио! (видео)

Троје мртвих и шесторо повређених је црни биланс помахниталог нападача који је у мирном немачком …

3 Коментара

  1. Ova glumica kao da govori nasem predsedniku i nasoj vlasti bar imam takav utisak.

  2. Значи слично кретање је и у Немсчкој као код нас. Овдашњи председник је сваки час говорио “госпођа Меркел” па “госпођа Меркел”, а сад се зарозао и ни помена нема о њој више. Он је рекао “и 5 минута са гђом Меркел је велика школа”. Па шта је сад?
    Обе државе су значи колоније, и обе имају своје издајнике.

  3. Сви који су се са жвалавим Вучићем вољно или невољно дружили или сусретали доживели су пад. Парама је помаго Хилари јер је много паметан, Харадинај, Тачи и остали иду у Хаг, ЕУ пудлице одлазе пред истражне органе својих држава а то ће се ускоро десити и свим “лидерима” западног Балкана а посебно “малог шенгена”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *