Нова бизарност у вези ликвидираног Владимира Цвијана - надгробна плоча без презимена

Нова бизарност у вези ликвидираног Владимира Цвијана – надгробна плоча без презимена

Фотографију розаријума на ком је уклесано само име Владимир, без презимена, као и године рођења и смрти, објавио је данас на друштвеним мрежама Немања Шаровић, лидер покрета “Љубав, вера, нада” и бивши истакнути члан Српске радикалне странке уз коментар да се ради о спомен обележју Владимира Цвијана на гробљу Лешће.
Смрт бившег високог функционера ДС и СНС Владимира Цвијана не престаје да интригира јавност, којој и даље није јасно зашто се вест да он више није међу живима скривала три године.

Од тренутка када је вест објављена у јавности су се појављивале бројне информације која су само додатно чиниле читаву причу мистериозном и нејасном. Тако је најпре откривено да је још у јануару 2018. Цвијанов леш пронађен у Дунаву, да је обдукција потврдила да смрт није била сумњива већ да се највероватније ради о самоубиству.

Уследиле су информације да је Цвоијанов отац организовао кремацију и испраћај тајно, а посебну пажњу изазвала је вест да Цвијанова жена и син нису знали за његову смрт све док вест није објављена у медијима.

Нови шокантан детаљ данас је открио бивши радикал Шаровић који је приказао фотографију розаријума на чијој плочи пише само Владимир 1976-2018. иако званичбно није потврђено да се ради о розаријуму породице Цвијан.

Подсетимо, Цвијан је на захтев оца кремиран 19. 1. 2018. године, 14 дана након што је његов леш пронашен у Дунаву.

У јавности се протеклих дана води полемика због чега се досад није знало за Цвијанову смрт, с обзиром на то да је реч о политичару с дугом каријером. Интересантно је да нико од његових ближих сарадника није знао да је он преминуо, што је бацило додатну сумњу на цео случај.

Нова.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Нинић не одустаје: Да ли је обдукцију Цвијановог тела радио Лончаров помоћник?

Нинић не одустаје: Да ли је обдукцију Цвијановог тела радио Лончаров помоћник?

Мистериозна смрт Владимира Цвијана и још мистериозније прегањање надлежних институција и појединаца који желе да …

Случај Ћурувија: Политичка позадина злочина, правда се чека 22 године

Случај Ћурувија: Политичка позадина злочина, правда се чека 22 године

Изрицање завршних речи одбране у поновљеном поступку против четворице шефова Ресора Државне безбедности (ДБ), који …

Један коментар

  1. I niko ovo ne komentarise kao da u Srbiji zive samo bagra i kriminalci. A taj ludjak i dalje sjedi u fotelji i vlada. Zar neko moze i pomisliti da se takav covjek sam ubio.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *