fbpx

Од петка у Београду без јавног превоза у време полицијског часа

0
(0)

Потпуно обустављање јавног превоза на територији главног града у периоду од 20 до 5 часова, у време забране кретања за све грађане осим за оне који раде трећу смену, на снагу ће ступити у петак увече, сазнаје „Политика”.

То ће, како смо већ писали, у пракси значити да ће повлачење аутобуса са траса кренути око 18 – 18.30 часова јер све зависи од тога колико је траса неког аутобуса дугачка.
Најраније последње дневне поласке из града и ка граду ће имати житељи из најудаљенијих престоничких насеља јер је поента ове нове мере да сви путници кућама стигну пре 20 часова.

Осим тога, док буде трајала ова мера, први јутарњи поласци неће бити организовани у 4 сата већ тек од 5, јер до даљњег нема разлога да аутобуси, трамаваји и тролејбуси излазе на редовне трасе у последњем јутањем сату важења забране кретања за грађане.

Тако ће у зависности од линије и трасе многа јавна возила на почетним окретницама бити тек између 5 и 5.30 часова.

Осим тога, како су нам потврдили у граду, сада је и дефинитивно да таксисти после 20 часова неће моћи до 5 ујутру да возе грађане што значи да до даљег ова врста јавног превоза такође неће функционисати у доба забране кретања.

Када је реч о грађанима који морају да у вечерњим и ноћним сатима раде, односно да физички буду на послу, план је да за њих град организује посебну врсту превоза, тако што представници фирми који за тим имају потребу обратити

Привредној комори која ће у сарадњи са гардом обезбедити превоз.

Политика.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Макрон позвао Италијане да не буду „пијани“ од помоћи коју им пружају Русија и Кина

4.8 (5) ЕМАНУЕЛ Макрон у интервјуу водећим листовима Италије оценио је да су неки медији …

У Русији створен препарат за лечење коронавирусне пнеумоније

5 (2) * Шеф ФМБА Вероника СКВОРЦОВА: „Лек са великом селективношћу блокира цитопатски ефекат коронавируса у ћелијској култури и инхибира његову репликацију, а имуносупресивни ефекат Мефлохина спречава активирање упалног одговора изазваног вирусом. Додавањем антибиотика макролида и синтетичких пеницилина не само …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *