Одмазда за „Вагнера“ – Руси тамане америчке плаћенике у Сирији

0
(0)

Сухоји СУ-57 сравњују са земљом Источну Гуту (предграђе Дамаска које су до сад окупирале банде терориста). Око 2000 американских плаћеника из приватних војних компанија остаће заувек у Сирији.

 Према извештајима сиријских медија, у Сирији се већ налазе 4 авиона СУХОЈ СУ-57, који заједничком акцијом сравњују са земљом Источну Гуту, у којој се налазе американски војници плаћеници. Медија такође извештавају да је у Источној Гути било до 2000 американских војника, под маском такозваних ПВК – приватних плаћеничких компанија. Овом броју треба додати и војнике из земаља НАТО, за које се ни не зна шта тамо траже. Американске плаћенике треба рачунати посебно од осталих терориста, којих је потамањено много више.

Сада више нико не сумња да је ово руска освета за руске момке, који су погинули пре неколико дана, током американског бомбардовања.

Стејт Департмент покушава да успостави телефонску везу с Москвом, али тамо нико не диже слушалицу. Како је Лавров рекао у Минхену: “Време за преговоре је истекло, наступио је час за освету“. И то је заиста тако – Русија више нема намеру да трпи дрске испаде САД ни у Сирији нити игде другде. Верујте да је сада у Источној Гути много горе, него што је било у Стаљинграду. Ни један американски војник неће оданде изнети живу главу.

Стејт Департмент је већ изјавио да немају чиме да парирају руским СУХОЈИМА СУ-57 на сиријском небу. Овај руски авион ловац је најсавршенији ловац на свету – што американским генералима ствара велику главобољу. Остали су без речи, преостаје им једино да ћутећи прате шта се дешава.

http://www.iarex.ru/news/55921.html

Превод: Васељенска ТВ

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Асадова армија заузела важан град Маарат-ан-Нуман (видео)

0 (0) СИРИЈСКА регуларна армија повратила је контролу над стратешки важним градом Маарат-ан-Нуман који се …

Никола Попов: Наше заблуде или Све може, осим уздања у Бога и у своје руке

5 (4) Уздајмо се у Европску унију, Русе, чудо, молитве или Апокалипсу, само не у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *