Оглашена продаја имовине Магнохрома по цени од 4,9 милиона евра

Оглашена продаја имовине Магнохрома по цени од 4,9 милиона евра

БЕОГРАД – Агенција за приватизацију огласила је данас продају имовине Магнохрома из Краљева по почетној цени од око 4,9 милиона евра.

Заинтересовани купци могу да поднесу пријаве за учешће у надметању до 25. фебруара, а отварање понуда је 29. фебруара 2016. године.

Право учешће у поступку куповине имовине Магхнохрома имају домаћа правна лица која се баве производњом ватросталних материјала или металургијом најмање три последње пословне године или она која имају сопствену рударску производњу. Услов је и да им је приход у 2014. години био најмање 20 милиона евра.

На продају је понуђена укупна имовина Магнохромове фабрике ватросталних материјала, чија је процењена вредност на крају прошле године износила 9,7 милиона евра.

Магнохром је био у власништву индијске компаније Глобал стил, али је приватизациони уговор раскинут крајем 2007. године јер купац није испуњавао уговорене обавезе.

Продаја имовине тог предузећа била је оглашена и у мају ове године по почетној цени од 10,5 милиона евра, али није било заинтересованих купаца.

Бета

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Русија прекида дипломатске односе са НАТО

Русија прекида дипломатске односе са НАТО

Русија је донела одлуку да од новембра прекине дипломатске односе са НАТО, саопштио је руски …

Римокатоличкој Италији долази крај

Римокатоличкој Италији долази крај

Хришћанство нестаје из друштва либералне демократије Осећај краја италијанског римокатоличанства потврђују и други подаци. Према …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *