Опет се јавила и дежурна Вучићева БАБА СЕРА

0
(0)

Владавина права и закона, а не слабе институције.

Оптужбама на рачун изабраног председника Србије Александра Вучића председник општине Чајетина Милан Стаматовић показао је да се залаже за Србију слабих институција, којом ће владати локални шерифи попут њега, уместо владавине права и закона, оценила је данас потпредседница Владе Србије и министарка градјевинарства, саобраћаја и инфраструтуре Зорана Михајловић.

Како је саопштено, она је поводом оптужби председника општине Чајетина Милана Стаматовића на рачун председника Србије Александра Вучића, рекла да поручује Стаматовићу да се не нада да ће добити понуду за какву је оптужио Вучића.

„Вероватно да Стаматовић полази од себе кад каже да му је неко, у Вучићево име, нудио станове и новац. Али, грађани неће насести на ту причу, што су већ показали тиме што су му, после више од 20 година у политици, дали осам пута мање гласова на председничким изборима од другог кандидата са локала, готово без политичког искуства“, наводи Михајловићева.

Она истиче да изјаве Стаматовића представљају недопустив притисак на рад државних органа који истражују случајеве нелегалне градње на Златибору и сумње на прање новца у грађевинским пословима на тој планини.

„Стаматовић никог неће успети да застраши измишљеним оптужбама, нити ће инспекције због тога престати да раде свој посао и надзиру поштовање закона у општини Чајетина. Нећемо дозволити да се Златибор и Србија претворе у Дивљи запад, где закони не важе, а представници државе немају шта да траже“, закључује Михајловићева.

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

2 Коментара

  1. Ono što dohvatite ti i tvoja Aleksandra Damjanović osudjeno je na potpunu propast. Idi šminkaj se da budeš lepa. I nemoj slučajno večeras da se umivaš, jer kako ćeš ujutu ponovo nabaciti tolike količine.

  2. Licemerna gadura, kurva lopovska, ona nekom predavanje da drži.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend