Оптужбе: Бели глуми опозицију, а на локалу сарађује са СНС

0
(0)

Лука Максимовић, алијас Љубиша Прелетачевић Бели, готово да не присуствује седницама скупштине општине Младеновац, наводи неименовани извор „Данаса“. Осим тога, извор београдског листа који наводи да је он „упућен у дешавања у општини Младеновац“ каже да Максимовић „не ради ништа за добробит грађана“.

Према његовим речима, Лука Максимовић „долази на сваку пету седницу и на њој се задржава евентуално пет минута“, као и да је он „тотално незаинтересован за реалне проблеме грађана“, те да нити једног тренутка није покушао да изађе из свог алтер ега.

– Знајући како се понаша у Младеновачкој скупштини, забринуло ме је када сам сазнао да планира да се кандидује на предстојећим изборима у Београду. Он представља маскоту која нема појма ни о чему, нити је занимају реални проблеми грађана. Такође, људи ван Младеновца не знају да многи његови одборници отворено сарађују са СНС, а неки су чак и у најближим родбинским везама са људима из врха те партије – истиче извор „Данаса“.

Он даље наводи да је одборничка група Луке Максимовића учествовала у неуставном избору за чланове Савета месних заједница у које су делегирали и своје људе, те да је због тога упућена жалба Уставном суду.

Према оцени извора „Данаса“, одборничка група „Бели – Само јако тесно“ сарађује са СНС у Младеновцу, док у медијима пред грађанима Србије глуми бескомпромисну опозицију.

– Њихова одборничка група, када би се појавила у скупштини, никада није наступила са хомогеним ставом, од 12 одборника, седморо гласа за неку тачку коју предложи владајућа коалиција, а петоро буде против. Услед такве ситуације, Белог је напустио Стеван Влајић, који је у ствари био мозак читаве екипе а који је у јавности наступао као портпарол њихове фиктивне странке Сарму пробо ниси – навео је он.

Према информацијама извора београдског листа, након одласка Влајића, у фиктивној странци Луке Максимовића „настала је паника“, јер је бивши портпарол био онај који је осмислио наступ Белог Прелетачевића, писао му говоре и саопштења, те водио профиле на друштвеним мрежама.

Максимовић је пре пар месеци у разговору за „Данас“ најавио да ће на предстојећим изборима у престоници наступити самостално „јер су сви исти“.

На Твитеру је недавно означио лидере опозиционих странака и упитао „око чега тачно не можете да се договорите колеге?“.

Данас.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Милан Гутовић: Све је постало тако вулгарно и банално, и без короне повукли смо се у изолацију и унутрашње избеглиштво

5 (6) „Све је постало тако вулгарно и банално, нешто што је било незамисливо пре …

Чекајући нову владу и нову опозицију

0 (0) Србија је у стању ишчекивања и нове владе, а и нове опозиције. То …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *