fbpx

Освета „комуналаца“ без преседана

0
(0)

Да безобзирност, осветољубивост и узимање закона у своје руке  немају границе, потврда је понашање у поступци комуналне полиције града Београда. На овом истом месту сам 31. јануара потписао текст под насловом „Ко коси а ко воду носи“ који је изазвао добар део јавности да искаже своје дубоко неслагање са поступцима ове назовиполиције, што се подударило и са силеџијским понашањем „комуналаца“ према девојци ухваћеној у шверцу у аутобусу ГСБ-а. Сутрадан је већ уследила унтервенција  „повређених“ тзв. „заштитника“ комуналног реда, када су покушали да ми однесу нерегистровано возило испред зграде у којој станујем. И све то без било каквог писаног упозорења на које су, иначе, обавезни, али нису обавезни према грађанима, тј, према мени који сам их критиковао због недоличног понашања, силеџијста а највише због тога што се представљају као некакви полицајци, па се њихове „брљотине“ рефлектују и на нас униформисане полицајце Републике Србије.

Наредбодавци акције против мене, односно они који су упорно желели да се освете, сачекали су да прође десетак дана од мог оглашавања поводом покушаја отимања мог возила, и када је  по њиховом мишљењу прошло довољно времена, акцију су поновили данас, али са више „успеха“ него први пут. Аутомобил ми је одузет јер сам имао обавезу и као грађанин али још више као председник једног полицијског синдиката, да упозорим на људе у униформама који, недовољно обучени, али веома добро опремљени (за разлику од обичне полиције!) покушавају да изигравају шерифе у главном граду Србије. И то им и успева, јер нико од надлежних не стаје на страну грађана чија права ова господа у униформама и са значкама сличним полицијским, свакодневно крше. А улице Београда никада нису биле више закрчене продавцима „контејнерске“ робе, непрописно паркираним аутомобилима, а град крцат бројним комуналним прекршајима. Али зато је било и људи и осветничке воље да се два пута интервенише над једним нерегистрованим аутомобилом полицајца који једноставно не може, као ни хиљаде његових колега да састави крај са крајем, а некмоли да плати регистрацију прастарог возила (јер има мању плату од ових назовиполицајаца).

Овај пример не даје одговор на једноставно питање: где је крај овој самовољи, где је крај овој „држави у држави“ званој комунална полиција? Да је нешто овако урадила полиција, новине и ТВ станице би биле (са правом) пуне приче о кршењу људских права и слобода, о безобразној и насилној освети, о гушењу синдикалне речи. Да ли ће и поводом овог случаја, али сада са комуналном полицијом, бити таквих реакција? Не знам, али дозволићу себи да у то сумњам јер „држава“ звана комунална полиције је, изгледа, изнад сваке критике.

Синдикат полиције и полицијских старешина
председник Блажо Марковић

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Тајна служба СНС-а на задатку: Kако Вучићеви батинаши застрашују грађане, а уводе у посед мигранте

4.2 (19) Поводом молбе руководства БИА да се радници БИА одрекну 100 евра које је …

Ексклузивно: Милов усташки режим из страха пушта владику Јоаникија на слободу

5 (3) Према сасвим поузданим сазнањима из врха Демократске партије социјалиста (ДПС), црногорски режим је …

239 Коментара

 1. NEKA IH NEKA NAS POLIZU OD KAKNJA SVE DO JAJCA.

 2. NEKA IH NEKA NAS POLIZU OD KAKNJA SVE DO JAJCA.

 3. NEKA IH NEKA NAS POLIZU OD KAKNJA SVE DO JAJCA.

 4. Pa ima vas pun k….. beograđana,motke i na ulicu

 5. Pa ima vas pun k….. beograđana,motke i na ulicu

 6. Pa ima vas pun k….. beograđana,motke i na ulicu

 7. pa i vlast nema vecu inteligenciju od komunalne sve vam je jasno

 8. pa i vlast nema vecu inteligenciju od komunalne sve vam je jasno

 9. pa i vlast nema vecu inteligenciju od komunalne sve vam je jasno

 10. Неком се поткрала грешка!На фотографији је Градска кућа у Новом Саду.Преко пута се види хотел „Војводина“.

 11. Неком се поткрала грешка!На фотографији је Градска кућа у Новом Саду.Преко пута се види хотел „Војводина“.

 12. Неком се поткрала грешка!На фотографији је Градска кућа у Новом Саду.Преко пута се види хотел „Војводина“.

 13. Oni ne valjaju pa ne valjaju a ti pandur i predsednik sindikata moras da slusas kao i svi mi. Ovako se izjednacavas sa njima.

 14. Oni ne valjaju pa ne valjaju a ti pandur i predsednik sindikata moras da slusas kao i svi mi. Ovako se izjednacavas sa njima.

 15. Oni ne valjaju pa ne valjaju a ti pandur i predsednik sindikata moras da slusas kao i svi mi. Ovako se izjednacavas sa njima.

 16. SVE JE UZALUD,ONI SU HARACI KOJE JE MALI UNAJMIO, NE BI ME CUDILO DAUKINU I MUP,, ONI SU NAJVECA SRAMOTA I BRUKA ZA CELU SRBIJU, A I ONOG KO IH JE NA ULICE DOVEO VAZI TO ISTO,NE RAZUMEM ZASTO DRZAVA NEREAGUJE NA KOMUNALNO BEZAKONJE, U SVOJ OVOJ BEDI JOS SU NAM FALILI KOMUNALNI HARACLIJE!

 17. SVE JE UZALUD,ONI SU HARACI KOJE JE MALI UNAJMIO, NE BI ME CUDILO DAUKINU I MUP,, ONI SU NAJVECA SRAMOTA I BRUKA ZA CELU SRBIJU, A I ONOG KO IH JE NA ULICE DOVEO VAZI TO ISTO,NE RAZUMEM ZASTO DRZAVA NEREAGUJE NA KOMUNALNO BEZAKONJE, U SVOJ OVOJ BEDI JOS SU NAM FALILI KOMUNALNI HARACLIJE!

 18. SVE JE UZALUD,ONI SU HARACI KOJE JE MALI UNAJMIO, NE BI ME CUDILO DAUKINU I MUP,, ONI SU NAJVECA SRAMOTA I BRUKA ZA CELU SRBIJU, A I ONOG KO IH JE NA ULICE DOVEO VAZI TO ISTO,NE RAZUMEM ZASTO DRZAVA NEREAGUJE NA KOMUNALNO BEZAKONJE, U SVOJ OVOJ BEDI JOS SU NAM FALILI KOMUNALNI HARACLIJE!

 19. kada se pogledaju snimci nezna covek kako da se ponasa i sta da kaze osim da vlada promeni njihovu nadleznost {najdelotvornije da ukine para policiju} zbog gradjana jer sve vise raste nezadovoljstvo njihovo ponasanje takvo da se vise puta pitamo dali su svi oni prosli obuku dali psiholog uopste postoji i pored tolikog komentara oni postaju sve agresivniji

 20. kada se pogledaju snimci nezna covek kako da se ponasa i sta da kaze osim da vlada promeni njihovu nadleznost {najdelotvornije da ukine para policiju} zbog gradjana jer sve vise raste nezadovoljstvo njihovo ponasanje takvo da se vise puta pitamo dali su svi oni prosli obuku dali psiholog uopste postoji i pored tolikog komentara oni postaju sve agresivniji

 21. kada se pogledaju snimci nezna covek kako da se ponasa i sta da kaze osim da vlada promeni njihovu nadleznost {najdelotvornije da ukine para policiju} zbog gradjana jer sve vise raste nezadovoljstvo njihovo ponasanje takvo da se vise puta pitamo dali su svi oni prosli obuku dali psiholog uopste postoji i pored tolikog komentara oni postaju sve agresivniji

 22. Ovo je drugarski. Da bi kritikovao moras da budes ispravan.

 23. Ovo je drugarski. Da bi kritikovao moras da budes ispravan.

 24. Ovo je drugarski. Da bi kritikovao moras da budes ispravan.

 25. to je normalan karakter srpskih sitnih dusa,ne daj boze da neko dirne u njihovu vlast.znate li vi ko smo mi bre,a sigurno i ne znaju odakle to bre dzukele

 26. to je normalan karakter srpskih sitnih dusa,ne daj boze da neko dirne u njihovu vlast.znate li vi ko smo mi bre,a sigurno i ne znaju odakle to bre dzukele

 27. to je normalan karakter srpskih sitnih dusa,ne daj boze da neko dirne u njihovu vlast.znate li vi ko smo mi bre,a sigurno i ne znaju odakle to bre dzukele

 28. Mislim da je ovo problem broj 1 u Srbiji narocito jer je vlasnik firme komunalaca Ruzica Djindjic kako sam ja cuo pa zar njoj da se placaju komunalije i da se jos dozvoli da ima ovako besne seoske dzukele jer rasna pseta nisu sigurno. A Beograd je jos prihvatio i da placa pesacku kartu alo narode imas li mozga????

 29. Mislim da je ovo problem broj 1 u Srbiji narocito jer je vlasnik firme komunalaca Ruzica Djindjic kako sam ja cuo pa zar njoj da se placaju komunalije i da se jos dozvoli da ima ovako besne seoske dzukele jer rasna pseta nisu sigurno. A Beograd je jos prihvatio i da placa pesacku kartu alo narode imas li mozga????

 30. Mislim da je ovo problem broj 1 u Srbiji narocito jer je vlasnik firme komunalaca Ruzica Djindjic kako sam ja cuo pa zar njoj da se placaju komunalije i da se jos dozvoli da ima ovako besne seoske dzukele jer rasna pseta nisu sigurno. A Beograd je jos prihvatio i da placa pesacku kartu alo narode imas li mozga????

 31. : Blazo , pa koliko ta nasa srbija jadna i bedna ima policije , Zandamerija , Vojna , Finansijska , Komunalna , Prava nasa narodna , i ima li jos koja , i od koga nas stiti i brani ? , mozda od njih medjusobno . Zamisli da se medjusobno pobiju zbog zastite jednog obicnog i siromasnog gradjanina ?.

 32. rivalsvo raste bice okraja komunalaca i regularne policije navijam, za ove druge

 33. rivalsvo raste bice okraja komunalaca i regularne policije navijam, za ove druge

 34. rivalsvo raste bice okraja komunalaca i regularne policije navijam, za ove druge

 35. ZAPAD JE NAREDIO VUCICU DA SMANJI BROJ VOJSKE, ZANDARMERIJE I POLICIJE. RAZLOG JE NARAVNO RUSIJA. JA NE BRINEM ZBOG TOGA , TU JE KOMUNALNA POLICIJA. U SLUCAJU NATO AGRESIJE KOMUNALNA POLICIJA CE UZETI STVAR U SVOJE RUKE , BRANI CE NAS OD SVIH AGRESORA. ONI SU UVEZBANI I JAKI I SPREMNI .VEZBALI SU PO AUTOBUSIMA , JURECI PUTNIKE BEZ KARATA I PO ZELENIM PIJACAMA JURECI SELJAKE SA TEZGI JER NISU IMALI DOVOLJNO PARA DA PLATE KVITU ZA KORISCENJE ISTIH.

 36. ZAPAD JE NAREDIO VUCICU DA SMANJI BROJ VOJSKE, ZANDARMERIJE I POLICIJE. RAZLOG JE NARAVNO RUSIJA. JA NE BRINEM ZBOG TOGA , TU JE KOMUNALNA POLICIJA. U SLUCAJU NATO AGRESIJE KOMUNALNA POLICIJA CE UZETI STVAR U SVOJE RUKE , BRANI CE NAS OD SVIH AGRESORA. ONI SU UVEZBANI I JAKI I SPREMNI .VEZBALI SU PO AUTOBUSIMA , JURECI PUTNIKE BEZ KARATA I PO ZELENIM PIJACAMA JURECI SELJAKE SA TEZGI JER NISU IMALI DOVOLJNO PARA DA PLATE KVITU ZA KORISCENJE ISTIH.

 37. ZAPAD JE NAREDIO VUCICU DA SMANJI BROJ VOJSKE, ZANDARMERIJE I POLICIJE. RAZLOG JE NARAVNO RUSIJA. JA NE BRINEM ZBOG TOGA , TU JE KOMUNALNA POLICIJA. U SLUCAJU NATO AGRESIJE KOMUNALNA POLICIJA CE UZETI STVAR U SVOJE RUKE , BRANI CE NAS OD SVIH AGRESORA. ONI SU UVEZBANI I JAKI I SPREMNI .VEZBALI SU PO AUTOBUSIMA , JURECI PUTNIKE BEZ KARATA I PO ZELENIM PIJACAMA JURECI SELJAKE SA TEZGI JER NISU IMALI DOVOLJNO PARA DA PLATE KVITU ZA KORISCENJE ISTIH.

 38. Ako mogu da primetim naj glasniji su oni koji su u startu u gresci, ili nece da plate kartu u prevozu ili drze ne registrovane krsine po parkinzima…
  Mislim da je davno proslo vreme da oni koji svoje obaveze redovno izmiruju treba da vuku na grbaci i sve pametnjakovice koji misle da su pametniji od sistema… Kad budu shvatili da sve sto hoce da koriste moraju i da plate svima ce biti bolje…

  • Komunalci glume policiju umesto da hvataju one koji bacaju smece po gradu, komunalci su nista vise nego skart koji nije mogao da upadne u drzavnu policiju… po autobusima hapse samo zene i stare ljude.

  • Oni su nevaspitane dzukele i to nema veze sa tim da li se placaju karte ili ne i treba ih tuci na svakom koraku da se nauce pameti da Beograd nije njihovo privatno vlasnistvo nego pripada svim gradjanima.

  • Na taj nacin se nista ne postize, nasilje prema njima ce samo izazvati jos vise nasilja, izlazaka interventne da im asistiraju… Shvatite da ljudi rade svoj posao i za to primaju platu, ni oni ni kontrolori nisu sami sasili uniforme i izasli na ulicu nego ih je neko poslao da to rade. Na kraju, nisam primetio da su „maltretirali“ nekoga ko je ispravan sto nas vraca na pocetak price…
   Cela ta hajka protiv njih je jako stetna i moze lose da se zavrsi po nekoga ko poveruje u te bajke da nisu „prava“ policija, da nisu po zakonu i slicne gluposti pa sebi da za pravo da ih fizicki napadne i na taj nacin obezbedi kartu za visegodisnji odmor u zatvoru…

 39. Ako mogu da primetim naj glasniji su oni koji su u startu u gresci, ili nece da plate kartu u prevozu ili drze ne registrovane krsine po parkinzima…
  Mislim da je davno proslo vreme da oni koji svoje obaveze redovno izmiruju treba da vuku na grbaci i sve pametnjakovice koji misle da su pametniji od sistema… Kad budu shvatili da sve sto hoce da koriste moraju i da plate svima ce biti bolje…

  • Komunalci glume policiju umesto da hvataju one koji bacaju smece po gradu, komunalci su nista vise nego skart koji nije mogao da upadne u drzavnu policiju… po autobusima hapse samo zene i stare ljude.

  • Oni su nevaspitane dzukele i to nema veze sa tim da li se placaju karte ili ne i treba ih tuci na svakom koraku da se nauce pameti da Beograd nije njihovo privatno vlasnistvo nego pripada svim gradjanima.

  • Na taj nacin se nista ne postize, nasilje prema njima ce samo izazvati jos vise nasilja, izlazaka interventne da im asistiraju… Shvatite da ljudi rade svoj posao i za to primaju platu, ni oni ni kontrolori nisu sami sasili uniforme i izasli na ulicu nego ih je neko poslao da to rade. Na kraju, nisam primetio da su „maltretirali“ nekoga ko je ispravan sto nas vraca na pocetak price…
   Cela ta hajka protiv njih je jako stetna i moze lose da se zavrsi po nekoga ko poveruje u te bajke da nisu „prava“ policija, da nisu po zakonu i slicne gluposti pa sebi da za pravo da ih fizicki napadne i na taj nacin obezbedi kartu za visegodisnji odmor u zatvoru…

 40. Ako mogu da primetim naj glasniji su oni koji su u startu u gresci, ili nece da plate kartu u prevozu ili drze ne registrovane krsine po parkinzima…
  Mislim da je davno proslo vreme da oni koji svoje obaveze redovno izmiruju treba da vuku na grbaci i sve pametnjakovice koji misle da su pametniji od sistema… Kad budu shvatili da sve sto hoce da koriste moraju i da plate svima ce biti bolje…

  • Komunalci glume policiju umesto da hvataju one koji bacaju smece po gradu, komunalci su nista vise nego skart koji nije mogao da upadne u drzavnu policiju… po autobusima hapse samo zene i stare ljude.

  • Oni su nevaspitane dzukele i to nema veze sa tim da li se placaju karte ili ne i treba ih tuci na svakom koraku da se nauce pameti da Beograd nije njihovo privatno vlasnistvo nego pripada svim gradjanima.

  • Na taj nacin se nista ne postize, nasilje prema njima ce samo izazvati jos vise nasilja, izlazaka interventne da im asistiraju… Shvatite da ljudi rade svoj posao i za to primaju platu, ni oni ni kontrolori nisu sami sasili uniforme i izasli na ulicu nego ih je neko poslao da to rade. Na kraju, nisam primetio da su „maltretirali“ nekoga ko je ispravan sto nas vraca na pocetak price…
   Cela ta hajka protiv njih je jako stetna i moze lose da se zavrsi po nekoga ko poveruje u te bajke da nisu „prava“ policija, da nisu po zakonu i slicne gluposti pa sebi da za pravo da ih fizicki napadne i na taj nacin obezbedi kartu za visegodisnji odmor u zatvoru…

 41. Pa ko kaze da su oni svi iz SRBIJE, pa BG nema trecinu pravih Beogradjana, pa Srbijom ne vladaju od Prvog svetskog rata Srbi!!

 42. Gledam ovu fotografuju i hvata me jeza, citam sta ljudi, narod, dozivljavaju u nezeljenom kontaktu sa ovim MRACNIM liovima. Pitam se da li to Beogradu uopste treba (mislim na taj rabijatan nacin)??

 43. Gledam ovu fotografuju i hvata me jeza, citam sta ljudi, narod, dozivljavaju u nezeljenom kontaktu sa ovim MRACNIM liovima. Pitam se da li to Beogradu uopste treba (mislim na taj rabijatan nacin)??

 44. Gledam ovu fotografuju i hvata me jeza, citam sta ljudi, narod, dozivljavaju u nezeljenom kontaktu sa ovim MRACNIM liovima. Pitam se da li to Beogradu uopste treba (mislim na taj rabijatan nacin)??

 45. sva prava na zivot i rad su nam oduzeta nama obicnim gradjanima vazno je da vlada pravo jacega a jaci od naroda je vlast i partisko opredeljenje prema tome trenutna vlast rdi sta i kako hoce . a narod moze da bira ili omcu oko vrata i li da prihvati da zivi pod takvim uslovima

 46. sva prava na zivot i rad su nam oduzeta nama obicnim gradjanima vazno je da vlada pravo jacega a jaci od naroda je vlast i partisko opredeljenje prema tome trenutna vlast rdi sta i kako hoce . a narod moze da bira ili omcu oko vrata i li da prihvati da zivi pod takvim uslovima

 47. sva prava na zivot i rad su nam oduzeta nama obicnim gradjanima vazno je da vlada pravo jacega a jaci od naroda je vlast i partisko opredeljenje prema tome trenutna vlast rdi sta i kako hoce . a narod moze da bira ili omcu oko vrata i li da prihvati da zivi pod takvim uslovima

 48. mogu da mi pop…e pa nek dodju sutra odmah da me apse jebacu im mater pobicu govna kad vec nema zakona ja moram sam da se branim od bilo koga ko pokusa da me ugrozi

 49. mogu da mi pop…e pa nek dodju sutra odmah da me apse jebacu im mater pobicu govna kad vec nema zakona ja moram sam da se branim od bilo koga ko pokusa da me ugrozi

 50. mogu da mi pop…e pa nek dodju sutra odmah da me apse jebacu im mater pobicu govna kad vec nema zakona ja moram sam da se branim od bilo koga ko pokusa da me ugrozi

 51. Komunalcima dati lopate i kolica …i ciscenja kanala i septickih jama…

 52. Komunalcima dati lopate i kolica …i ciscenja kanala i septickih jama…

 53. Komunalcima dati lopate i kolica …i ciscenja kanala i septickih jama…

 54. nadjite i vi njima prekrsaja koliko hocete pa po tamburi vi cinite drzavu a ne oni pa pokazite zapravo koje serif u beogradu

 55. nadjite i vi njima prekrsaja koliko hocete pa po tamburi vi cinite drzavu a ne oni pa pokazite zapravo koje serif u beogradu

 56. nadjite i vi njima prekrsaja koliko hocete pa po tamburi vi cinite drzavu a ne oni pa pokazite zapravo koje serif u beogradu

 57. osveta komunalaca?!! ovim povlacim sve ono lose sto sam bilo kada do sada rekao o komunalnoj policiji, ne bije se sut sa rogatim.

 58. osveta komunalaca?!! ovim povlacim sve ono lose sto sam bilo kada do sada rekao o komunalnoj policiji, ne bije se sut sa rogatim.

 59. osveta komunalaca?!! ovim povlacim sve ono lose sto sam bilo kada do sada rekao o komunalnoj policiji, ne bije se sut sa rogatim.

 60. Şta reći na ovo,tużno jadno,jebemti drżavu ,vlast samovolje ,umišljenih da su nešto .Jad i čemer

 61. Şta reći na ovo,tużno jadno,jebemti drżavu ,vlast samovolje ,umišljenih da su nešto .Jad i čemer

 62. Şta reći na ovo,tużno jadno,jebemti drżavu ,vlast samovolje ,umišljenih da su nešto .Jad i čemer

 63. Doci ce i njima neko glave samo polako jedan po jedan

 64. Doci ce i njima neko glave samo polako jedan po jedan

 65. Doci ce i njima neko glave samo polako jedan po jedan

 66. Kabadahije! Pokrenuti ponovo inicijativu i potpisivanje peticije za ukudanje komunalne policije.

 67. Kabadahije! Pokrenuti ponovo inicijativu i potpisivanje peticije za ukudanje komunalne policije.

 68. Kabadahije! Pokrenuti ponovo inicijativu i potpisivanje peticije za ukudanje komunalne policije.

 69. Raspuštena banda iskompleksiranih i neobrazovanih siledzija,tako ja vidim komunalnu policiju….

 70. Raspuštena banda iskompleksiranih i neobrazovanih siledzija,tako ja vidim komunalnu policiju….

 71. Raspuštena banda iskompleksiranih i neobrazovanih siledzija,tako ja vidim komunalnu policiju….

 72. Malo mi je glupo što državni službenik iz slične branše tako kritikuje ali ne poznajem dovoljno opus dotičnog , možda je on tako pisao i o svojoj službi kad je zaslužila pa je to onda OK .

 73. Malo mi je glupo što državni službenik iz slične branše tako kritikuje ali ne poznajem dovoljno opus dotičnog , možda je on tako pisao i o svojoj službi kad je zaslužila pa je to onda OK .

 74. Malo mi je glupo što državni službenik iz slične branše tako kritikuje ali ne poznajem dovoljno opus dotičnog , možda je on tako pisao i o svojoj službi kad je zaslužila pa je to onda OK .

 75. To su skupljeni najveci olosi kao tito posle rata sve golaci i maloumni ali bili su poslusni . Nista nije bolje ni danas.

 76. To su skupljeni najveci olosi kao tito posle rata sve golaci i maloumni ali bili su poslusni . Nista nije bolje ni danas.

 77. To su skupljeni najveci olosi kao tito posle rata sve golaci i maloumni ali bili su poslusni . Nista nije bolje ni danas.

 78. ne pljujte po ljudima oni samo rade svoj posao i verujem a i znam ih nikog ispravnog nece dirati toliko

 79. ne pljujte po ljudima oni samo rade svoj posao i verujem a i znam ih nikog ispravnog nece dirati toliko

 80. ne pljujte po ljudima oni samo rade svoj posao i verujem a i znam ih nikog ispravnog nece dirati toliko

 81. Samo polako u planu je da se primi jos oko 700 u BG

 82. Samo polako u planu je da se primi jos oko 700 u BG

 83. Samo polako u planu je da se primi jos oko 700 u BG

 84. Najbolje je bezzakonje da mi radimo sta se nama svidja

 85. Najbolje je bezzakonje da mi radimo sta se nama svidja

 86. Najbolje je bezzakonje da mi radimo sta se nama svidja

 87. pravi su specijalci cak iberetke nose, akako li se samo sire dok hodaju, pa za boga miloga dajte im i te pistolje da upotpune sliku o sebi, a ovaj sa strane im dodje kao kapetan.

 88. pravi su specijalci cak iberetke nose, akako li se samo sire dok hodaju, pa za boga miloga dajte im i te pistolje da upotpune sliku o sebi, a ovaj sa strane im dodje kao kapetan.

 89. pravi su specijalci cak iberetke nose, akako li se samo sire dok hodaju, pa za boga miloga dajte im i te pistolje da upotpune sliku o sebi, a ovaj sa strane im dodje kao kapetan.

 90. ovome treba stati na kraj,svi na ulice u proteste protiv komunalaca i njihovih osnivaca ,tj,vlade

 91. ovome treba stati na kraj,svi na ulice u proteste protiv komunalaca i njihovih osnivaca ,tj,vlade

 92. ovome treba stati na kraj,svi na ulice u proteste protiv komunalaca i njihovih osnivaca ,tj,vlade

 93. Dali je moguće da samo u Beogradu imaju problem sa komunalnom policijom,i šta nam to govori,u mom gradu ih nema,jer nema potrebe,mislim samo da je u pitanju kultura i vaspitanje.

 94. Dali je moguće da samo u Beogradu imaju problem sa komunalnom policijom,i šta nam to govori,u mom gradu ih nema,jer nema potrebe,mislim samo da je u pitanju kultura i vaspitanje.

 95. Dali je moguće da samo u Beogradu imaju problem sa komunalnom policijom,i šta nam to govori,u mom gradu ih nema,jer nema potrebe,mislim samo da je u pitanju kultura i vaspitanje.

 96. Ovde je svugda zakon jaceg blago onom ko je otisao

 97. Ovde je svugda zakon jaceg blago onom ko je otisao

 98. Ovde je svugda zakon jaceg blago onom ko je otisao

 99. Gradjani Srbije ce morati da stanu u odbranu policije od paravojnih i parapolicijskih organizacija. Svedoci smo direktnog napada na regularne snage policije, bilo da one spadaju u obicne ili one specijalne, kao i napada na vojsku Srbije. Ti napadi ili idu direktno, ili zaobilazno putem nekakve toboznje reorganizacije ili gasenja. Moramo biti svesni da ovu drzavu jos jedino brane policija i vojska, barem njihov najveci deo, a iz svega sto se desava i sto se najavljuje jasno je da je deo komandnog kadra i jednih i drugih prodao “veru za veceru“. Kome to nije jasno, ili je neverovatno naivan ili se pravi glup. Ako ne budemo zastitili regularne oruzane snage od ovakvih napada, nema nam spasa, jer ko ce onda zastititi nas i sve one nemocne koji ne mogu da se brane. Nisam ja neki narociti junak, ali vidim gde sve ovo vodi i ne mogu i necu da to posmatram u tisini. Dosta je bilo ludila politicara, oni vise nemaju vezu sa stvarnoscu.

 100. Gradjani Srbije ce morati da stanu u odbranu policije od paravojnih i parapolicijskih organizacija. Svedoci smo direktnog napada na regularne snage policije, bilo da one spadaju u obicne ili one specijalne, kao i napada na vojsku Srbije. Ti napadi ili idu direktno, ili zaobilazno putem nekakve toboznje reorganizacije ili gasenja. Moramo biti svesni da ovu drzavu jos jedino brane policija i vojska, barem njihov najveci deo, a iz svega sto se desava i sto se najavljuje jasno je da je deo komandnog kadra i jednih i drugih prodao “veru za veceru“. Kome to nije jasno, ili je neverovatno naivan ili se pravi glup. Ako ne budemo zastitili regularne oruzane snage od ovakvih napada, nema nam spasa, jer ko ce onda zastititi nas i sve one nemocne koji ne mogu da se brane. Nisam ja neki narociti junak, ali vidim gde sve ovo vodi i ne mogu i necu da to posmatram u tisini. Dosta je bilo ludila politicara, oni vise nemaju vezu sa stvarnoscu.

 101. Gradjani Srbije ce morati da stanu u odbranu policije od paravojnih i parapolicijskih organizacija. Svedoci smo direktnog napada na regularne snage policije, bilo da one spadaju u obicne ili one specijalne, kao i napada na vojsku Srbije. Ti napadi ili idu direktno, ili zaobilazno putem nekakve toboznje reorganizacije ili gasenja. Moramo biti svesni da ovu drzavu jos jedino brane policija i vojska, barem njihov najveci deo, a iz svega sto se desava i sto se najavljuje jasno je da je deo komandnog kadra i jednih i drugih prodao “veru za veceru“. Kome to nije jasno, ili je neverovatno naivan ili se pravi glup. Ako ne budemo zastitili regularne oruzane snage od ovakvih napada, nema nam spasa, jer ko ce onda zastititi nas i sve one nemocne koji ne mogu da se brane. Nisam ja neki narociti junak, ali vidim gde sve ovo vodi i ne mogu i necu da to posmatram u tisini. Dosta je bilo ludila politicara, oni vise nemaju vezu sa stvarnoscu.

 102. Blazo, opredeli se, cija ti prava stitis, licna, sindikalna i gradjanska? U ovom tekstu se to ne vidi, a ono sto nije jasno nije ni definisano.

 103. Blazo, opredeli se, cija ti prava stitis, licna, sindikalna i gradjanska? U ovom tekstu se to ne vidi, a ono sto nije jasno nije ni definisano.

 104. Blazo, opredeli se, cija ti prava stitis, licna, sindikalna i gradjanska? U ovom tekstu se to ne vidi, a ono sto nije jasno nije ni definisano.

 105. Predsednice zasto vi u policijskom sindikatu nesto konkretno ne preduzmete?Neka se cuje vas glas jer ste sada zaista u senci ovih nemogucih komunalaca.

 106. Predsednice zasto vi u policijskom sindikatu nesto konkretno ne preduzmete?Neka se cuje vas glas jer ste sada zaista u senci ovih nemogucih komunalaca.

 107. Predsednice zasto vi u policijskom sindikatu nesto konkretno ne preduzmete?Neka se cuje vas glas jer ste sada zaista u senci ovih nemogucih komunalaca.

 108. Ovo upravo i govori o tome da se vise ne zna ko kosi, ako vodu nosi… Odmazda je jedno od nasih nacionalnih obelezja vec dugo…

 109. Ovo upravo i govori o tome da se vise ne zna ko kosi, ako vodu nosi… Odmazda je jedno od nasih nacionalnih obelezja vec dugo…

 110. Ovo upravo i govori o tome da se vise ne zna ko kosi, ako vodu nosi… Odmazda je jedno od nasih nacionalnih obelezja vec dugo…

 111. izmisljena radna mesta samo da bi neko uzeo pare drzava je dosada radila i ordzavala red bolje dok ih nije bilo raspustiti bandu skinuti im uniforme i namlatiti govna sa usranom motkom da se nauce pameti

 112. izmisljena radna mesta samo da bi neko uzeo pare drzava je dosada radila i ordzavala red bolje dok ih nije bilo raspustiti bandu skinuti im uniforme i namlatiti govna sa usranom motkom da se nauce pameti

 113. izmisljena radna mesta samo da bi neko uzeo pare drzava je dosada radila i ordzavala red bolje dok ih nije bilo raspustiti bandu skinuti im uniforme i namlatiti govna sa usranom motkom da se nauce pameti

 114. Paravojna formacija, koja isključivo služi zastrašivanju građana!

 115. Paravojna formacija, koja isključivo služi zastrašivanju građana!

 116. Paravojna formacija, koja isključivo služi zastrašivanju građana!

 117. zar ti druze nemas neka ovlascenja pa da malo izmaltretiras ta komunalna govna ja da sam na tvom mestu cim bi ih spazio zvao interventnu potrpao ih u maricu i na kraj grada pa kom opanci kom obujci….

 118. zar ti druze nemas neka ovlascenja pa da malo izmaltretiras ta komunalna govna ja da sam na tvom mestu cim bi ih spazio zvao interventnu potrpao ih u maricu i na kraj grada pa kom opanci kom obujci….

 119. zar ti druze nemas neka ovlascenja pa da malo izmaltretiras ta komunalna govna ja da sam na tvom mestu cim bi ih spazio zvao interventnu potrpao ih u maricu i na kraj grada pa kom opanci kom obujci….

 120. Kad pre stiglo ono govno od Vucica da i ovo cenzurise.Ne moze da se otvori.

 121. Kad pre stiglo ono govno od Vucica da i ovo cenzurise.Ne moze da se otvori.

 122. Kad pre stiglo ono govno od Vucica da i ovo cenzurise.Ne moze da se otvori.

 123. znaci moramo ih kukom motikom i vilam oterati kad nece vlast

 124. zasto ne pokrenete postupak pred Ustavnim sudom jer po Ustavu ne mogu postojati dve policije oni mogu biti samo redari ili nesto slicno a to sto su uopste nastali jeste neciji pokusaj da stvori nesto sto bi mu koristilo u nekoj rizicnoj situaciji a sta mislite koliko ih uopste ima?

 125. Ako sam dobro ukapirao ostalo je još samo da počnu da izdaju pasoše i lične karte i MUP može da se raspusti kao nepotrebna institucija jer MUP još samo za to ima više ovlašćenja od komunalaca !

 126. JEDU GOVNA I TRAŽE ĐAVOLA, NAROD JE NA IVICI ŽIVACA….KADA NEKOME PADNE MRAK NA OČI…BOJIM SE DA ĆE BITI SVAŠTA

 127. kolega sindikalac imaš punu podršku od kolege sindikalca iz GSPa

 128. alo bre povecaj te platu policajcima da imamo dobre i odgovorne policajce a ove komunalce raspuustiiite to je bacanje para,,,,koliko su nas samo kostale uniforme pa automobili pa plate dali se stedelo ne samo povecavate broj zaposleni…strasno sta vi nama plasirate i radite

 129. Valjda znate gde ko stanuje i pocnite im glave lomiti i njihovu decu ako treba jer to su zlotvori kad mogu ruke da lome vasoj deci lomite i vi njihovoj pa da vidite kako ce se smiriti a ako nemaju decu imajus estre oca majku lomite im ruke

 130. jedini spas ,govnjive motke u ruke i udri..

 131. Pa gospodine Blažo, zašto ih ne hapsite? Krše zakon, zar ne?

 132. Jos Djilas kriminalac lopov bandit ubica siledjija pljackas umno zakrzljao doneo je zakon da BUS + kompletne pare idu u ruke Siptarskoj vladi da bi se odrzavala u Pristinu . Posto narod tu i tamo bojkotuje onda ova gob=vna lome ruke narodu . Motke i to usrane pa sve po glavu te gadurije te kretene te idiopte treba polomiti a onaj mali kurva njega treba nabiti na kolac zajedno sa one koji izmislise ova govna koja smrde na sve strane

 133. u leskovcu ni obicna (PRAVA) policija nije nista bolja a kamo li komunalci (mahom seljaci,koji su zajebali njive i dosli da zauzimaju radna mesta,ljudima i omladini koja nema nista sem parce asvalta gde zivi),za svaku osudu,starno ne znam sta se vise ceka,kad ce vec jednom motka da radi???? vlast,zakon ,zakonodavci i NOSIOCI (sprovodioci) ZAKONA su nam kabadahije!!! DALO IM SE SAMO NE ZNAM DO KAD CE TAKO DA IDE??!!!??

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *