“Отаџбина”: Имамо конкретна сазнања о крађи гласова на КиМ

0
(0)

Пре месец дана је Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ наговестио да ће Александар Вучић да покраде изборе на Косову и Метохији. И обистинило се.

Начин крађе избора био је разноврстан. Једна те иста лица гласала су више пута. Гласали су одавно преминули. Без контроле су се пуниле бирачке кутије. Вршен је притисак на посматраче других председничких кандидата као и њихово подмићивање. Бројни су докази за такву крађу. Крало се у Косовској Митровици, Зубином Потоку, Звечану, Лешку, Штрпцу итд. Информације о крађи гласова већ су послате неким председничким кандидатима.

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ предлаже председничким кандидатима да затраже формирање независне комисије која ће на лицу места где се гласало да утврде изборну крађу. Такође и прегледом гласачког материјала (бирачких спискова, записника, гласачких листића) који су пристигли у Скупштну Србије може се утврдити изборна крађа. Народни покрет Срба са Косова и Метохије сазнања која има о крађи гласова пружиће на увид независној комисији. Опозициним посланицима у Скупштини Србије Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ опет предлаже да се неизбежно формира Анкетни одбор који ће утврдити све нерегулароности током избора 2016. и 2017. године.

Поставља се логичко питање зашто Александар Вучић краде изборе на КиМ имајући у виду да је то мало гласачко тело које не утиче много на резултат избора у Србији. Два су разлога:

Да испегла досадашњу издају током предаје Косова и Метохије, пошто Срби «својим гласањем» показују да у њега имају поверење.

Имајући поверење Срба са Косова и Метохије Алексадар Вучић ће да настави досадашњу издају кроз преговоре са Хашимом Тачијем, што је већ и најавио.

Иначе, председник Владе Србије је изјавио да би се пре убио него да украде и један глас. На основу евидентне крађе гласова наш премијер би много пута до сада био мртав.

Иако је Уставни суд донео одлуку да се бројање гласова врши на Косову и Метохији јер се тиме чува суверентет Србије и РИК и OSCE су погазили одлуку Уставног суда Србије. Разлог за то је што чувају државност и суверенитет самопроглашене републике Косово. Изговор је да не постоје безбедоносни услови да се на Косову и Метохији броје гласови. Тотално глуп аргумент имајући у виду да постоје безбедоносни услови да 13 сати траје гласање а не постоје услови да се за пола сата изврши бројање гласова. Срби су опет као 2014., 2016. и 2017. године у сопственој држави дијаспора јер гласају као српски дражављани у Немачкој, Француској и другим земљама.

Из овог разлога Народни покрет Срба са Косова и Метохије захтева од председничких кандидата да не признају председничке изборе на Косову и Метохији. А ако је Косово и Метохија део државе Србије онда значи ни председничке изборе у држави Србији. Ако председнички кандидати поштују Устав Републике Србије и одлуке Уставног суда Републике Србије они би требало да поступе по овом предлогу.

НСПМ

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Трампов изборни штаб тражи поновно бројање гласова у два округа Висконсина

5 (6) * Надлежни суд у Пенсилванији одбацио Трампову тужбу поднету због онемогућавања посматрачима Републиканске …

Трамп: Само преко система за гласање Dominion украдено ми је 2,7 милиона гласова

4.9 (7) * Тренутна разлика у Висконсину у броју гласова између Џоа Бајдена и Доналда …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend