ОТВОРЕНО ПИСМО ВУЧИЋУ: У Србији најмање права има обичан Србин, православац!

(27)

Деведесетих су ми говорили чекај да прође комунизам и биће ти боље. Онда су ме послали у рат и исто ми рекли. После тога је било, чекај само Слоба да падне. Онда сам опет отишао у рат, да браним своју земљу од НАТО агресије.

Биће боље, само то да се заврши. Онда су дошле демократе, биће боље, само се стрпи. Србија је то.

Онда је наступила ротација између демократа, а мени је постајало све горе. Е, онда сте председниче ви са вашом екипом дошли на власт. Обећавали сте кула и градове, и да се одмах разумемо, за Тому Николића сам гласао како бих скинуо Тадића јер ми је он постао напоран. Али да сам знао да ће се изродити зло као ти, никада не бих дао глас ракокопачу из Бајчетине.

Обичан сам човек, Србин, из Србије. Немам велике школе, факултете, мој посао је нормалан када га имам, и наравно да је испод оног просека о којем ти сваки дан трабуњаш на телевизији. Наравно да нисам ни близу 300 евра.

Ја за месец дана живим са платом са којом политичар живи један дан. Рачуница је чиста. Аутомобил, гориво, шофер, ручак, вечера и политичар је за један дан потрошио то што ја развлачим по месец дана. Па ми на памет пада председниче, а и народе, да овде у скупштини једино обичан човек и радник нема свога представника.

Нас којих је највише, ниједан човек не представља у скупштини. Представљају и заступају углавном богате, привреднике, криминалце, интересне групе, али обичног, породичног човека, који верује у Бога, и који воли Србију не представља нико.

Буне се мањине. Буне се Роми, Мађари, Бошњаци, ЛГБТ заједнице како су им права угрожена, али ја то уопште не видим. Највећу социјалну помоћ добијају роми. Премијерка ове државе је и Хрватица, али и припадник лезбијске заједнице. Kако су им онда права угрожена, председниче Србије?

Разне НВО организације огроман прилив новца додељују како би се помагало тзв. угроженим заједницама и тзв. независним медијима који се из све снаге труде да затру све што је српско. Ево, чак ни ово отворено писмо нико од тих медија није СМЕО да објави, а слао сам. Толико о њиховој слободи.

Kо у овој држави мисли на нас? Зар није ова земља пођеднако наша као и земља вас, тајкуна, контроверзних бизнисмена и осталих 250 посланика.

Ово пишем из очаја и јер немам коме да се обратим. Геј параду ћете пустити, бар мало, али ћете због пандемијских мера препоручивати да се не иде у цркву. Kоме смета човек који жели да оде у цркву, помоли се своме свецу и упали свеће за своје покојне?

Моја права? Немам право да бацим камен на пса луталицу ако ми нападне дете, доћи ће из неке организације да ме бију. Kоме да се обратим?

Да ли су вас све долари променили? Продали сте три државе, једна се распала у крви, другу је Мило купио сам себи, а сада и трећој цртате границе. Ми можда јесмо гладни, можда радимо за минималац, можда нисмо најобразованији али нас има највише, председниче.

Пазите се када се ми дигнемо против свог лудила који нам намећете. Пазите када се ми дигнемо против педерског закона и против издаје Kосмета. Пазите.

Р.Ч. (51) металостругар, Србин, православац и обичан човек

Извор: Славија.инфо

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Економски убица Вучић напао народну петицију против Рио Тинта и тровања Србије!

5 (12) Председник државе напао је нашу петицију. Добили смо велику подршку. Прешли смо 100.000 …

Београд сахрањује Србију

5 (19) Прочитајте коментар на вест о проблемима српских пољопривредника и сточара. Сво зло: администрација …

Један коментар