Ово наше мајке, жене и сестре добијају после порођаја у Вучићевој Србији

0
(0)

Мучно је слушати деструктивног човека и велеиздајника попут Вучића како шири најодвратније лажи и манипулације путем медија. Чега год је се дохватио у његовој каријери коју је у задњих 25 година правио у политици је уништио. Нека неко наведе само три ствари које је тај деструктивац сам смислио, испланирао и спровео у дело а да је од тога имао користи читав народ. На жалост то није могуће јер деструктивни Вучић од почетка његове каријере само мисли о себи и никоме другом. Наводна брига о народу и народним интересима и држави се пројектује по потреби на веома прљав и поган начин и за то се готово увек користи позивање на децу и њихову будућност.

велиздајничка поган користи прљаве маркетиншке технике јер зна да се све у вези децу прима на емотивном нивоу у да веома велики број људи тј. огромна већина такве поруке које пристужу до њих прима без икаквих отклона и веома емотивно и тако их и процеусуира. На емотивном нивоу на коме код већине људи нема одбране и коришћења рације. Тако та велеиздајничка поган покушава дааншњом причом о наталитету д апокрије умешаност у жестоку аферу пљачке српског буџета. И не смао то. Данас је 14 година од шиптарског погрома и терора Срба на Косову и Метохији за који данас баш нико али апослутно нико није кажњен. То данас причом о наталитету покрива велеиздајничка поган. Пљачку буџета, државе и народа иза које стоје лично он и његови најближи сарадници плус покушава да умањи значај шиптарског терора који је пре 14 година извршен над Србима Косова и Метохије.

Док та деструктивна велеиздајничка поган данас спинује, шири лажи и дезинформације српске мајке, жене и сестре добијају ово са фотографије за оброк после порођаја у здравственом систему Вучићеве Србије којим управља нико друго до човек коме је надимак доктор смрт.

Србија данас

фото: Stefani Alex Bird

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Напредњачки картел је одлучио да од уништене привреде и потпуно осиромашеног народа отме и последњу пару

5 (6) Пљачка буџета свих нивоа власти се отргла контроли. Прошле године је нестало око …

Пропаганда југословенских бољшевика у „Клетовом“ уџбенику историје за осми разред

5 (3) Иако је тржиште уџбеника у Србији тешко више десетина милиона евра, очито да …

2 Коментара

 1. Šta rade pederi?
  Vode ljubav
  Šta rade lezbejke?
  Vode ljubav
  Šta rade pederi i lezbejke?

  Jebu Srbiju!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend