Pegida: Меркелова прима мигранте, а 700.000 Немаца се иселило за само годину дана

0
(0)

ОКО 700.000 Немаца за последњих годину дана је напустило своју земљу због политике Ангеле Меркел, изјавио је један од три копредседника покрета Pegida Луц Бахман (Lutz Bachmann).

Истовремено је указао да су њихова места попуниле стотине хиљада миграната које су постале терет за социјални систем земље:

„Млади муслимани, који стотинама хиљада продиру у Немачку, не дају никакав допринос нашем социјалном систему. А оних 700.000 који су напустили Немачку припадали су средњој класи, били су добро образовани и плаћали су порезе“.

Бахман оспорава једну од основних тврдњи владе Ангеле Меркел: да је отворила врата странцима јер су земљи потребни стручњаци:

„То је неистина. Не сме се 700.000 стручњака платиша пореза замењивати мигрантима. Државне службе су већ установиле да је преко 80 одсто оних који су нам стигли или неписмено или са ниским нивоом образовања. Ти људи напросто не могу заменити Немце који су се иселили“.

Бахман је посебно упозорио: „Државна политика ће бити погрешна све док немачка породица буде размишљала да ли себи финансијски може дозволити да има дете“.

Факти

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

„Демократа“ МЕРКЕЛ забранила демонстрације против мера у вези корона вируса у Берлину

4.8 (5) Власти Берлина забраниле су данас неколико демонстрација противника мера уведених у борби против …

НЕМАЧКИ МЕДИЈИ О СОРОШУ: „Он је један од вођа тајне светске владе!“ СВЕ О ЂЕРЂУ ШВАРЦУ

5 (1) Мало је људи који толико узбуђују духове као што је Џорџ Сорос. И …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *